Csak én legyek neked fontos...

7.1K 322 8
                                    

Egészen a koncertig az öltözőben beszélgettünk, meg viccelődtünk

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Egészen a koncertig az öltözőben beszélgettünk, meg viccelődtünk. A fiúk tényleg mindent elkövettek, hogy jól érezzem magam, és egyértelmű lett számomra hogy egyik idiótább mint a másik. Persze jó értelemben. Szuper poénjaik vannak.

A koncertig már csak tíz perc volt mikor beszóltak Shawnnak, hogy öt perc múlva menjen a színpadhoz. A srácok még nagyban poénkodtak mikor rá néztem. Ő kérdőn nézett vissza rám majd a srácokra sandítottam és megfogtam kezét.

- Srácok, előre mennétek?- kérdezte mire elmosolyodtam. A fiúk ránk néztek és rögtön megértették.

- Hát persze, de le ne késd a saját koncerted.- vihogott Cam.

- Nyugi, nem fogom. -  rázta fejét Shawn majd ahogy kiment a három fiú teljes testével felém fordult.- Mi az? Valami baj van?Rosszul vagy? Vagy az idegeidre mennek? Megérteném..

- Nem, dehogy, minden rendben, jól érzem magam. Én csak adni szeretnék valamit. Csak nem akartam a fiúk előtt...

- Mit?- mosolyodott el kedvesen. Elővettem táskámból a kis dobozt és felé nyújtottam.- Mi ez?

- Tudom azt mondtad ne vegyek semmit szülinapodra, de úgy éreztem mégis szükség van rá. Ez csak egy kis apróság, amolyan kabala féleség, persze ha van már kabalád megértem és nem is kell hazudnod megmondhatod ha nem tetszik, csak én...

- Cass... édes vagy, köszönöm.- vágott szavamba majd adott egy puszit az arcomra. Kiegyenesedve kinyitotta a dobozt és elmosolyodott az oroszlános kulcstartó láttán.- Egy oroszlán?

- A csillagjegyed miatt. - mosolyogtam.

- Milyen puha..- vette ki a dobozból.- Olyan aranyos vagy, tényleg köszönöm. - ölelt magához.

- Tetszik?

- Hát persze. Már csak az a kérdés, hogy hová tegyem, mindenképp szeretném ha nálam lenne a koncert alatt..- mondta mire végig néztem rajta és elmosolyodtam.

- Állj fel.- mondtam mire úgy tett, be állt elém . Megfogtam a kis kulcstartót és a nadrágjának egy övtartó bigyójára kapcsoltam. Derekára csúsztattam kezem és felálltam. Szemébe nézve azt a huncut csillogást láttam meg.- Mennünk kellene, nehogy tényleg késs..

- Rendben Cass, menjünk.- fogta meg kezem majd elindultunk a színpadhoz. A srácok már ott beszélgettek a dobos sráccal majd ahogy megláttak minket csak vigyorogtak.- Minden oké, kezdődhet a koncert? - kérdezte Shawn.

- Igen haver, mi készen állunk.

- Remek.

- Látom új barátod lett.- vigyorgott Hayes a kis oroszlánra.

- Az új kabalám. Cassietől kaptam. - karolt át.

- Aranyos.

- Tudom.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora