Látni akartalak...

7K 315 15
                                    

Cassie szemszög

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Cassie szemszög...

Ahogy leszállt a gép haza mentem, ledobáltam a  cuccaimat majd telefont, üzenetrögzítőt, mindent lenémítottam vagy kikapcsoltam. Tele engedtem a  kádat vízzel majd befeküdtem és sírtam. A forró víz megnyugtatott egy kicsit, próbáltam tiszta fejjel gondolkozni, bele gondolni hogy  mi is történt és mire készülök éppen. De meg kell tennem, ha a szerződés továbbra is él soha nem szabadulok a gondolattól, hogy eladtam magam, azt sem tudom eddig, hogy sikerült elnyomni magamban.

Le sem feküdtem aludni  mert a gépen elég sokat aludtam. Fürdés után összeszedtem magam és elindultam a kiadóba, remélve, hogy Andrew ott lesz. Szerencsém volt, bár nem tudom mekkora szerencse ez. Mikor kijött hozzám az irodából meglepődött.

- Te nem Kanadában vagy?

- Nem, beszélhetnénk?

- Igen, gyere menjünk az irodába- mondta mikor látta rezzenéstelen arcomat. Leültem az asztal előtt elhelyezkedő fotelok egyikébe majd ránéztem. - Mi történt, Shawn is itt van már? Miért nem együtt jöttetek?

- Mert vége. Nincs többé Shawn és Cassie , be akarom fejezni.

- Ez nem így megy Cassie, aláírtad a papírt, vele kell lenned.

- Nem kényszeríthetsz rá. Visszaadom a  pénzt, és kérem, hogy ezzel egy időben legyen semmis a szerződés.

- Meg tudhatom mi történt?

- Majd Shawn elmondja ha akarja. De a fő ok az, hogy nem gondoltam át és rosszul döntöttem, nem lett volna szabad bele mennem. Nekem ez nem megy így tovább. Majd kitaláltok valamit hogy miért lett vége, amit az újságíróknak mondhattok, én nem nyilatkozom, ez az egy biztos.

- Cassie, gondoljuk ezt át, mihez kezdesz?

- Mihez kezdek, nos félévet járok iskolába és mellette próbálok valami munkát szerezni amiből fedezni tudom a többi félévet. Egy biztos, többé nem hagyom megvásárolni magam. Nem egy tárgy vagyok, nem egy marionett báb amit kedvetekre irányíthattok itt a kis csappattal. Nem vagyok eladó - mondtam mire elgondolkodva nézett rám.

-Hm...Nem gondoltam volna ezt rólad. Shawn rengetegszer mondta hogy alábecsüllek, amikor rólad beszéltünk és én mondtam rólad valamit egyből felvilágosított, hogy tévedek mert te több vagy, sokkal több és igaza volt.Félre ismertelek, illetve túl korán ítélkeztem feletted.

- Hát ezt jó hallani, és?

- Ne siesd ezt el Cassie, várjuk meg Shawnt amíg visszajön.

- Nem, nem akarom..

- Mit tett?

- Nem mindegy, csak legyen ennek vége.

- Na jó, akkor várj, van egy jobb ajánlatom.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum