Ezt nagyon elszúrtam...

5.9K 298 18
                                    

"- Nincs több esélyed Shawn..."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


- Ne mond ezt, kell hogy legyen valami módja hogy itt maradj. Miért teszed ezt velem Cassie?- kérdezte halkan.

- Nem olyan rég kértél egy esélyt, csak egy esélyt hogy megmutathasd ki is vagy valójában. Megadtam neked a lehetőséget, nem éltél vele. Akkor megmondtam hogy csak az az egy esélyed van így használd ki, de te nem tetted.

- Annyira sajnálom Cassie, bármit megtennék, hogy elfelejthessük azt az estét. Nem akarom hogy elmenj, nem akarlak elveszíteni - fogta meg kezem és közelebb húzott magához. Felnéztem rá, egyenesen szemeibe és megszakadt a szívem. Az eszem azt súgta jól teszem de a szívem azt mondta ne legyek ennyire kegyetlen vele hisz szeret engem. És én is szeretem őt, mégis azt éreztem hogy az lesz a legjobb ha most elengedem a kezét és felmegyek. Folytatom a pakolást és haza megyek. Megráztam fejem, hogy nem majd elhúztam kezem és elléptem tőle.

- Sajnálom Shawn, nem megy.- suttogtam.

- Kérlek ne, szükségem van rád.- fogta könyörgőre.

- Fejezd ezt be, nem megy, fogadd el és lépj tovább.- mondtam majd nagyot nyeltem és elindultam a ház felé.

- Cassie, a szerződés szerint a barátnőm vagy és tartanod kell magad hozzá.- szólt utánam mire olyan szinten felment bennem a pumpa mint még soha talán. Visszafordultam, szívverésem, légzésem felgyorsult. Mire visszaértem hozzá teljesen begőzöltem.

- A szerződés szerint? Tudod mit, felejtsd el azt a nyomorult szerződést - löktem meg- Vagy nem is. Olvasd el sokszor majd dugd fel magadnak.Az a szerződés semmissé vált, nem kényszeríthetsz hogy veled legyek ha én nem akarok.- kiabáltam.

- Aláírtad, elfogadtad a feltételeket. Nincs visszaút - mondta és a mosoly ott bújkált a szája sarkában, azt hitte hogy ezzel most megfogott és ez csak jobban felhúzott.- A barátnőm vagy, és kész.

- Akkor remélem, hogy nem bánod ha barátnődént el küldelek a búsba. Nem vagyok a tiéd, és nem is leszek. Hagyj békén Shawn.

- Elutazhatsz Cassie, haza mehetsz de amint visszamentem látni fogjuk egymást, hisz randink lesz, benne volt a programban, tudod te is, nem igaz?- kérdezte már mosolyogva.

- De ... emlékszem, és te tudod milyen érzés az ha egy lány töri el az orrod?

- Nem - nevetett fel mire lendült az öklöm. Shawn egy pillanat múlva az orrát tapogatta .

- Akkor most már tudod - mondtam majd ott hagytam. A házba berontva felszaladtam az emeletre a hálóba azonban ott nem várt meglepetés fogadott, vagyis pontosabban a semmi, ugyanis eltűnt a bőröndöm.. Körbe jártam az ágyat, benéztem minden lehetséges helyre majd megláttam hogy Lia vigyorog rám az ajtóban állva.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now