Átkötés

2.4K 159 6
                                    

Sziasztok!❤️

Mielőtt még elolvasnátok a folytatást szeretném ha tudnátok nagyon sajnálom hogy ilyen sokáig nem volt rész de az elmúlt hetekben, mi tagadás, hónapokban nem nagyon tudtam időt szakítani az írásra, ha meg tudtam is inkább verseket írtam.😏💗

Minden véget ér egyszer és sajnos így van ez a Színjátékkal is. Bármilyen fájó is és nehéz nekem, ez a könyv is a vége felé halad, terveim szerint még talán két rész lesz ezen kívűl.😖

Az írást nem hagyom abba, egyelőre csak készülőben van egy sztori amit nem akarok addig közzétenni amíg nem érzem elég jónak, de visszatérek a Színjáték után is, főleg hogy a másik könyvemet is bekell lassan fejeznem. 😣

Ez egy elég rövid inkább átvezető résznek mondanám, átvezető a befejezéshez ami viszont terveim szerint két hosszabb rész lesz majd!🤔😁👌❤️

❤️❤️Már most szeretném megköszönni hogy eddig kitartottatok a könyvem mellett,  és folyamatosan figyeltétek, érdeklődtetek a folytatások iránt. Annyi kedves szót és bíztatást kaptam tőletek hogy az valami elképesztő. Szóval köszönöm hogy vagytok és olvastátok ezt a történetet. Cassie és Shawn történetét.❤️❤️





Kis koromban sokszor elképzeltem milyen lesz az igazi, milyen lesz a tökéletes férfi. Magas, barna hajú és gyönyörű mosolya lesz. Odafigyel rám, szeret engem és boldoggá tesz egyetlen pillantásával.

Megtaláltam a tökéletes férfit. Magas, barna hajú, gyönyörű a mosolya, akárhányszor csak látom hevesebben ver a szívem. Ahogy rám néz elolvadok és úgyérzem én vagyok a legszerencsésebb nő a világon. Szeret engem, teljes szívéből és ez nekem elég.  Megtaláltam a tökéletes férfit, vagy legalábbis azt akit régen a nagy Ő-nek tartottam. 

De azóta rájöttem valami fontosra, a tökéletes nem lehet tökéletes, kell hogy legyenek hibái, hibái amiket ugyanúgy szerethetek mint az erősségeit. Olyan hibák amik valójában csak tökéletesebbé tehetik őt.

Mondanom sem kell , Shawn nem tökéletes. Követett el hibákat, és fog is még nagyon sokat de mostmár tudom, hogy ez a szerelem sokkal erősebb mintsem hagyjam veszni. Ameddig csak tudok harcolni fogok minden és mindenki ellen aki tönkre akar minket tenni, a szerelmünket, a boldogságunkat. Mert imádom a hibáit, jobban mondva a hibái teszik azzá aki ő, akit teljes szívemből szeretek.

Van ennek bármi értelme is? Nagyon remélem mert anyának valahogy így szeretném előadni azt hogy Shawn és én újra együtt vagyunk. Bár attól nem félek hogy anya nem fog megérteni, az elmúlt hónapokban igazán nagy támaszom volt, bármikor beszélhettem vele erről az egészről, és bár talán nem használtam ezt ki elég sokszor de már maga a tudat is segített sokszor, hogy ő ott van ha mégis kellene.

Hogy őszinte legyek most inkább hagytam a saját életére koncentrálni, Dannel igazán jól alakultak a dolgaik és ennek nagyon örültem. Sosem láttam még anyámat olyan boldognak mint mostanában.

- Min töröd a buksid életem?- ölelt át hátulról életem szerelme mire csak elmosolyodtam.

- Rajtad, rajtunk, anyáékon, az életünkön, olyan sok minden jár a fejemben. Merre jártál?

- Lezuhanyoztam, anya üzeni, hogy mehetsz te és ha esetleg később lenne kedvünk, bár nem gondolja hogy lesz, ahogy az elmúlt két napban sem volt, lemehetünk társasozni.

- Álljunk meg egy szóra, nekem volt kedvem, neked nem, te akartál csak összebújva beszélgetni és itt maradni a szobádban.

- És mondd, olyan nagy baj volt ez, annyi bepótolni valónk volt és még van is. És ezt ők is megértik - mondta mire felé fordultam és nyakát átkarolva homlokomat övéhez érintettem. Testem magához szorította és vett egy nagy levegőt.

- Mostmár nem lesz semmi baj, igaz? Együtt leszünk és nem szakítanak el egymástól minket.

- Többé nem fogom hagyni - rázta fejét majd homlokomra apró csókot lehelt, amit megismételt de immár az ajkaimon - Szeretlek Cassie.

- Én is szeretlek téged Shawn, azt hiszem mindigis szeretni foglak, történjen bármi is, nekem mindig te leszel az igazi.

A hetek rekord gyorsasággal teltek onnantól kezdve, hogy először együtt mutatkoztunk és azt az összes létező online illetve nyomtatott pletykalap lehozta. Elmondtuk anyáéknak, hívtam a lányokat, Nicket és végre Shawnnal is elindultunk a közös kiruccanásunkra ami végül Bali lett. Két kerek hetet töltöttünk ott és azt hiszem mondhatom hogy életem legszebb két hete volt. Meg ismerkedtünk az ottani emberekkel, kultúrával, ételekkel, bejártuk a vidéket és persze rengeteget hajókáztunk is. 

Mikor haza értünk anya már nagyban az esküvőjére készült én így elkezdtem neki segíteni illetve az iskolával és persze munkámmal törődni, Shawn meg rengeteget járt be a stúdióba , új dalokat felvenni így mondhatni sokat találkoztunk. Megismertem néhány új barátját és a régiekkel is találkoztunk néhányszor. Jó kis buli volt beszabadulni a vidámparkba nyolcan. Imádtam minden velük töltött pillanatot mert hatalmas ökrök, mellettük egy unalmas percem nem volt.

Shawn szerint nagyon megszerettek engem aminek nagyon örültem, mert fontosnak éreztem hogy ez kölcsönös legyen és őszinte, ahogy a lányok szeretik Shawnt, úgy azt szerettem volna ha a fiúk is szeretnek engem és szerencsére ez így lett így igazából minden úgy alakul ahogy szeretnénk.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now