Nem történhet meg újra...

8.1K 345 8
                                    


Két napja,  hogy Shawn elutazott és nem találkoztunk. Én közben elintéztem a bankot, nyitottam egy számlát a tandíjnak és bementem az egyetemre is. Többször észrevettem, hogy jól megbámulnak vagy fotóznak, rám is köszöntek, én viszont csak mosolyogva visszaköszöntem vagy a bámészkodók előtt elsétáltam mintha nem is tudnám miért néznek úgy. Valahogy nem az én világom ez az egész, mosolyogni mindenkire mindegy hogy a büdös életben nem láttam mėg. Muszáj kedvesnek lennem. Persze magamra erőszakolom a kedves és bájos mosolyt de legszívesebben egy három mérettel nagyobb pulcsiba és kapucniba burkolóznék hogy még véletlenül se ismerjenek meg.

Este koncertje lesz Shawnnak így mikor megláttam egy hatalmas hirdetőtáblán elmosolyodtam. "Mercy augusztus 18."
Hm..kíváncsi vagyok arra a dalra. Elővettem telefonom és csináltam pár szelfit, kiválasztottam a legjobbat és posztoltam, egy „ Ki várja már? „ szöveggel. Tudom, hogy ő is látni fogja mert már minden létező közösségi oldalon bekövetett vagy ismerősnek jelölt. Twitteren is megosztottam a képet de ott mást írtam miután betaggeltem.
„Büszke vagyok rád, nincs megállás <3 <3" - szöveggel osztottam meg a képet amit rögtön kedvencnek is jelölt majd retweetelt egy „ nincs nála jobb és támogatóbb <3 <3 „ szöveggel.  Csak mosolyogtam rajta, vicc amit csinálunk de mégis kezdem élvezni. Bár tudom ez a színjáték valamilyen formában még sokba fog nekem kerülni.
Hamarosan videóhívásom jött. Mosolyogva fogadtam.
- Heló..- tartottam kicsit el magamtól a készüléket..
- Szia barátnőm. Hogy vagy?
- Jól, és te?
- Tetszik a képed.
- Gondoltam megosztok valamit a rajongóid kedvéért. Na meg persze, hogy Andrew is elégedett legyen..
- Nekem is ideje lenne.- nevetett.
- Minden rendben?
- Igen, készülök a koncertre. Előbb volt hangpróbám. Anyáék hívtak de nem hallottam így őket is kell majd hívnom. Biztos nagyon kíváncsiak az új kapcsolatomra és persze rád..
- Nem kell elsietned a hívást.- nevettem.
- Te megnyugodtál már?
- Mire célzol?
- Arra, hogy apukáddal való beszélgetés nem sült el valami jól. Kiborultál Cassie...
- Minden rendben már.- bólogattam de nem gondoltam komolyan. Apa azóta nem keresett de anya igen. Nem vettem fel mert nem tudtam mit mondjak neki..
- Énekeljek neked egy dalt ma este?
- Ha szeretnél, nem erőltetem.
- Akkor majd meglátod..- mondta kedves mosollyal.
- Ma bent voltam az egyetemen, holnap megveszem a tankönyveimet. Kaptam egy szép hosszú listát, hogy miket kell előre beszerezni.
- Örülök, hogy azzal kapcsolatban minden rendben. Cassie, tudod mikor a múltkor éjjel eljöttem szívesen maradtam volna, tényleg.
- Shawn ezt már túl tárgyaltuk. Mi csak barátok és munka társak vagyunk így nem is kell együtt aludnunk vagy ilyesmi, és biztos félálomban voltam még és azért marasztaltalak.- mondtam majd elnevettem magam.
- Most mennem kell de majd beszélünk. Ma eljön pár barátom is,  szóval ha csuklasz akkor tudd én emlegetlek.
- Rendben.- mosolyodtam el. – Szia Shawn.
- Szia Cassie.- integetett majd eltűnt. Eltettem a telefonom és haza indultam.

Elég gyorsan eltelt a délután. Nem igazán vágytam senki társaságára így nem kapcsoltam be a gépem és a telefonom is lenémítottam így esély sincs arra, hogy zavarnak majd. Lefeküdtem az ágyba és olvasni kezdtem. De természetesen nyugalmam nem tartott sokáig. Telefonom képernyője felvillant kétszer. Alexis. Az az egyetlen szerencséje hogy nagyon rég beszéltünk így felvettem.
- Szia te kis mázlista.- köszönt vihogva. Mázlista? Az lennék?
- Szia barátnőm, mi újság, hallom te is teljes rózsaszín mámorban szenvedsz.
- Nem szenvedek én, nagyon is élvezem. Hívhattál volna.
- Becks azt mondta sátorozni vagy így gondoltam nem zavarlak.
- Mesélj már, olyan izgatott vagyok. Alig hiszem el, hogy te aki azt sem tudtad ki az, most mégis Shawn Mendessel randizol! Ez olyan izgi.
- Annyira nem is, tök normális srác.
- És milyen ha megölel? Vagy ha megcsókol? És élőben is olyan szép a szeme?- tette fel sorjában a kérdéseit mire felnevettem. Jézusom!
- Shawn nagyszerű srác. Most el kellett utaznia koncertezni így egy ideig biztos nem találkozunk. Nem tudok egyenlőre biztosat mondani , bármi lehet.
- De szeretnéd ha működne, nem? Justin után egy olyan srác mint Shawn...atya világ...
- Justin is helyes volt..- mosolyogtam...na jó helyeske..
- De Shawn... ja és jól tudom, hogy Becks már beszélt is vele?
- Csak pár szót váltottak mert Shawn bele mászott a  képbe.
- Igen, láttam a felvételt róla. Olyan kis cuki volt.
- Ja , nagyon cuki volt.
- Nagyon szerencsés vagy.
- Majd meglátjuk, még nem kaptam komolyabb visszajelzést a rajongóitól sem.- mosolyodtam el.
- Téged imádni fognak, aki meg nem azt megkeresem és megtaposom, az én barátnőmet nem bántják.
- Ez nagyon kedves ajánlat de azért mégsem kell megtaposni őket. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. Tudom milyenek ezek az emberek... csak kiadják a dühüket, majd megnyugszanak, vagy nem, nem érdekel.
- Szereted?
- Mi? Alig pár napja vagyunk együtt...- ráztam fejem. - Alexis, lassan leragad a szemem, aludnék most, jó?
- Jól van, de most már itthon vagyok szóval beszélhetünk többször is.
- Úgy lesz. Jó éjt.
- Szia Cass.
Párnámat átölelve fordultam oldalamra de nem aludtam, csak bámultam magam elé és vártam hogy az álom elnyomjon. De most nem volt olyan kegyes az álom manó mint a múltkor, olyan zavart voltam. Azt sem tudtam mi van velem, csak nem tudtam egyszerűen elaludni.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Место, где живут истории. Откройте их для себя