Sosem...

2.9K 172 17
                                    

Mikor Nick haza vitt egy ideig csak ültem a kanapén majd elővettem a  telefonom, hogy eltereljem a gondolataimat és felhívtam anyát. Elvileg már megérkeztek és talán épp kipakolnak. Három csörgés után fel is vette majd nevetve zavarta el Danielt miközben nekem próbált köszönni.

- Ne haragudj szívem de ez a tökfilkó nem hagy békén egy pillanatra sem - egy percig hallgattam majd elmosolyodtam.- Itt vagy szívem?

- Igen, csak annyira jó hallani, hogy boldogok vagytok.

- Igen, eszméletlen boldog vagyok, komolyan, ezt az érzést nem tudom leírni. Le sem tagadhatnám, én vagyok a földön a legboldogabb nő. Daniel az én másik felem.

- Örülök nektek, mert tudom, hogy mindketten nagyon megérdemlitek már ezt.

- Shawn jelentkezett?

- Igen, beszéltünk azóta, de inkább hagyjuk ezt most.

- Szóval akkor mi a helyzet?

- Mondtam, hogy hagyjuk.

- Ami tudom, hogy azt jelenti nagyon is beszélni szeretnél róla.

- Én csak, szeretnék végre boldog lenni.

- A boldogságot mindenki maga teremti meg magának. Kicsim az, hogy Danielt el vezetted hozzám a legjobb  volt amit tehettél. De nekem meg megkellett tanulnom hagyni, hogy boldog legyek és elősegíteni azt. Nehéz volt de most már tudom, hogy megérte. Megérte kilépni apád árnyékából és új életet kezdeni, nyitni Daniel felé. Neked is ezt kellene tenned. Csak nyisd ki a szíved és ne foglalkozz azzal mit gondolnak mások, akár mi, akár a rajongók vagy a média. Csak éld az életed.

- Te mindig olyan jó tanácsokat adsz nekem.

- Jó tanácsokat adunk egymásnak. Annyi mindent tanultam tőled, hogy azt nem is hinnéd. Még ha nem is látod, de folyamatosan tanítasz engem.

- Szeretlek anya.

- Tudom drágám. Én is szeretlek téged.

- Akkor majd átugrom valamelyik nap.

- De addigra kezdj magatokkal valamit - mondta anya mire csak elmosolyodtam.- Szia drágám.

- Szia anya.

A telefont félre téve azon töprengtem mégis, hogy tudok majd Nickkel együtt dolgozni ezen a klippen. Nem is vele van a baj, hanem, hogy nekem kell kiválasztani a lányt akivel Shawn szerepel a klippben, ez az ami a legnagyobb nehézséget fogja okozni, hogy mással lássam őt, még ha tudom is hogy csak színjáték az egész.

Shawn szemszög...

A koncert után rögtön a hotelba mentem és remélve, hogy Cass még ébren van fülemhez emeltem a készüléket. Három csörgés után meghallottam gyönyörű hangját.

- Szia.

- Szia hercegnőm, csak reméltem, hogy még ébren talállak.

- Tanulok, muszáj, le vagyok maradva.

- De nincs gond?

- Nincs, milyen volt a koncert?

- Jó volt, veled jobb lett volna de jó volt.

- Minden rendben?- hallottam aggódó hangját.

- Elfáradtam édesem, úgy értem tényleg elfáradtam. Annyira hosszú és kimerítő volt az elmúlt időszak, hogy most legszívesebben csak lefeküdnék melléd, magamhoz húználak és napokig nem engednélek el. Annyira jó lenne ha itt lennél és érezhetnélek, vagy csak láthatnám a mosolyodat, hallhatnám a hangodat. Eszméletlenül hiányzol.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now