Nem érdekel...

4.6K 201 9
                                    

Cassie szemszög....

Shawn ugyan visszament a koncertjeit befejezni de szerencsére anya gyorsan váltotta és átköltözhettünk az új lakásba. Péntekre már mindketten kipihentek voltunk és a vizsgára is rendesen feltudtam készülni. Agyban és lelkiekben is. Pont az a tárgy volt amitől a legjobban féltem, viszont tudtam hogy tudom az anyagot így azt hiszem csak a szokásos lámpa láztól szenvedtem. Shawn reggel még felhívott és lelkesítő beszédet is tartott így az is plusz önbizalmat adott.

Azelőtt csak anya és a lányok hittek bennem, de az hogy most már Shawn is támogat, és Andrew is mellettem áll nagyon sokat segít.

A vizsgáról kisétálva telefonomat bújtam. Vadul pötyögtem Shawnak hogy értesítsem, ezt is túl éltem mikor belém jöttek.

- Juj, bocsi, nem figyeltem- mondta mikor felnéztem a nálam egy fejjel magasabb Benre - Szia Cassie.

- Szia Ben, mizújs? - mosolyodtam el.

- Túl vagyok a vizsgán.

- Igen én is. Borzalmas volt de túlélhető.

- Tekintve, hogy te minden előadáson tudtál mindent, nos, nem hiszem, hogy aggódnod kell az eredmény miatt. Különben hogy vagy?

- Jól, és te?

- Jól, mármint én úgy értettem, hogy Shawn most itt van?

- Nem, nincs. Koncertezik, csak a jövőhéten jön.

- Együtt töltitek az ünnepeket?- kérdezte miközben már a kijárat felé haladtunk.

- Igen, Shawn szervezett egy kis romantikus kiruccanást.

- Szóval romantikus alkat?

- Abszolút.

- Tudom talán hülye kérdés, de nagyon szereted őt?- kérdezte mire ránéztem. Egy pillanatra elgondolkoztam, hogy miért kérdezheti ezt de aztán rájöttem és  megijedtem.

- Ő az életem.

- Nem vagy ehhez fiatal?

- A szerelemhez? Szerinted hány évesnek kell lenned ahhoz hogy igazán szerelmes legyél?- álltam meg mire  felnevetett.

- Megsértettelek?

- Dehogy, csak nem értelek.

- Én csak úgy értettem, hogy olyan fiatal vagy, bárkit megkaphatnál, nála talán jobbakat is, te mégis lekötötted magad hozzá, valakihez aki soha nincs veled, aki azt gondolja hogy  pár nappal kiengesztelhet téged.

- Ben azt hiszem te kicsit félre értettél pár dolgot. Shawn és én boldogok vagyunk együtt. Szeretjük egymást, jelenleg úgy érzem nincs nála jobb. Talán néha szomorú vagyok amiért nem lehet velem de tartjuk a kapcsolatot és tudom hogy ő is ugyanúgy szeret, ha nem jobban mint én őt. Ő azzal a pár napos romantikázással nem ki engesztelni akar. Egyszerűen csak azt mutatja vele hogy mennyit jelentek neki. Inkább velem tölt el három napot kettesben mint bárki mással. Sajnálom ha eddig úgy gondoltad vagy olyan jeleket küldtem amiből azt szűrted le hogy köztünk lehetne bármi is, mert nem lehet. Én nem tudom nélküle elképzelni az életem. Shawn nekem ennél sokkal többet jelent. Csak azért mert néha magányos vagyok mikor nincs itt, még nem kezdenék mással. 

- Értem, talán félre értettelek, remélem azért nincs harag.

- Nem, nincs, most viszont mennem kell. Szia..- mondtam majd faképnél hagytam őt. Egész haza úton ezen a szituáción gondolkodtam. Vajon  miből gondolhatta Ben, hogy esetleg érdeklődnék iránta. Oké, nem csúnya, kifejezetten jóképű srác de  még sincs semmi ami megfogott volna benne. 

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now