Veled leszek...

6.9K 284 8
                                    

Miután összeszedtük magunkat elindultunk a kiadóhoz hogy találkozzunk  a csapattal. Útközben beugrottunk egy Starbucksba egy egy jeges teáért , ott többen oda is jöttek hozzánk, fotózkodtak Shawnnal, autogramot kértek. egyáltalán nem éreztem kényelmetlenül magam, lassan majd bele szokok ebbe. Nem aggódom hogy valaki elcsavarja  a fejét mert Shawn csak rám néz úgy. Amíg a képeket csinálták is többször rám mosolygott, tudtam hogy bízhatok benne.

A kiadó épületéhez érve átkarolta vállam és megcsókolt. Mintha csak azt mondaná, ne félj amíg engem látsz, melletted állok. Ugyan Andrew és én már megbeszéltük a szerződés kérdést de nem tudom hogy a többiek mit szólhattak ehhez az aprócska változáshoz.

A tárgyalóhoz érve összekulcsolta kezeinket és úgy nyitott be.

- Szép napot mindenkinek - köszönt mosolyogva.

- Sziasztok.- köszöntem én is. Mindenki nyögött egy "sziasztokat" majd visszabújtak laptopjukba. Andrew mosolyogva jött felénk majd megölelte Shawnt.

- Szóval akkor minden rendben.- nézett összefonódott kezeinkre majd rám mosolygott.- Na mondjuk én tudtam hogy gyorsan helyre áll a rend az univerzumban. - mosolygott. Tudta a fenét.

- Nagyon elvannak merülve.- bökött Shawn a többiek felé.

- Ja csak a következő pár havi programodat állítják össze. Karácsonyig, utána áprilisban kezdődik a világturné és nincs megállás.- vigyorgott Andrew. Shawn észrevette hogy engedtem a szorításon így magához húzott és átkarolta derekam. Olyan hirtelen jött rám ez a depresszív hangulat, bele gondoltam, hogy talán hónapokig nem látom őt, és ő tudta ezt.

- Itt hagylak kicsit titeket mert találkozom Nickkel egy projekt kapcsán, de persze, ha van kedved Cassie, velem jöhetsz...

- Én?

- Hát persze, hétfőtől az asszisztensem vagy.

- Shawn, te is jössz?- fordultam felé.

- Nos ami azt illeti, van egy kis dolgom, ha nem baj, itt hagylak kicsit és visszajövök érted.

- Rendben - bólintottam bizonytalanul. Nem igazán örültem, hogy magamra hagy de ha dolga van akkor jó. Lehajolt hozzám és megcsókolt.

- Szeretlek Nyuszifül.

- Én is szeretlek - mosolyogtam rá majd elengedtem kezét és követtem Andrewt. A lift felé haladtunk és egy szintet mentünk csak lefelé.

- Ezek itt a stúdiók többnyire. Mind extra hangszigetelt és szuper jól felszerelt. Legjobb minőségű hangszerekkel dolgoznak a  zenészeink.

- Kivel is találkozunk most?

- Nickkel...

- Nick kivel?

- Jonasszal.- mondta mintha ez olyan egyértelmű lett volna. 

- Értem.

- Ismered őt? Mármint úgy értem, hallottál róla, csak azért mert ugye Shawn sem volt ismerős neked...- vigyorgott.

- Ismerem Nick zenéjét, szeretem is, otthon minden albuma megvan, az elsőtől kezdve az utolsóig.

- Akkor itt már legalább képben vagy.

- Mondhatjuk - bólintottam. Megállt egy fekete ajtó előtt majd benyitott.

- Sziasztok fiúk - köszönt.

- Sziasztok - köszöntem én is. Nick és egy srác mosolyogva néztek rám.

- Srácok ő itt Cassie, az új személyi asszisztensem.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now