Lehetünk boldogok egymás nélkül?

3.1K 187 28
                                    

Cassie szemszög...

Hétfőn Shawn hivatalos volt egy rádióinterjúra ahová Andrew és a rádiósok kérésére én is velük tartottam , bár én személy szerint nem tartottam ezt szükségesnek. Úgy értem nekem ilyen szempontból már semmi közöm hozzá. Persze jó kislány módjára helyet foglaltam Andrew és Shawn között és magam elé készítettem a fülesemet.

- Izgulsz?- kérdezte Shawn mire mosolyogva bólintottam.

- Hé ha olyat kérdezne hagyd csak rá és leállítom. Nem akarom, hogy kényelmetlen helyzetbe hozzanak téged.

- Oké, köszönöm.

- Ugyan már...- simított végig karomon mire szemébe néztem és aprót bólintottam. Nem tagadom jó volt a közelemben érezni. Valószínűleg sokan elítélnének emiatt, hogy magam mellett akarom tudni de közben mégsem akarok tőle semmit, legalábbis kapcsolatot nem. Maga az érzés, hogy mellettem van és támaszkodhatok rá nagyszerű és bármilyen fura is, én tudom, hogy egy nap tényleg képesek leszünk barátokként viselkedni egymással.

- Ééés újra itt vagyunk kedves hallgatóink. Nem mással mint Shawn Mendessel fogunk beszélgetni akit elkísért menedzsere és jó barátunk Andrew, illetve Cassie aki Shawn exbarátnője egyben Andrew asszisztense. Hű, milyen sokáig tartott ezt kimondani. Hogy vagytok?

- Előszöris mindenkit üdvözlünk - szólalt meg Andrew - Azt hiszem mondhatom, hogy mind jól vagyunk, ugye srácok.

- Abszolút - mondtuk egyszerre Shawnnal.

- Shawn, mond milyen érzés, hogy minden egyes koncerted telt házas volt? Hiányozni fog Európa?

- Természetesen, imádom európát, eszméletlen gyönyörű ezért biztosan hiányozni is fog. Nagyon jó érzés, boldoggá tesz, hogy az európai rajongóim részt vettek ezen a turnén és elmondani sem tudom, hogy mennyire boldoggá tett hogy minden alkalommal teltház előtt léphettem fel.

- Itt ráadásul két egymást követő este is lehetőségük volt a rajongóknak látni téged. 

- Felfoghatatlan, komolyan.

- Mint mindenki mi is hallottuk a szakításotok hírét. Természetesen ha nem akartok nem kell beszélni róla de azt hiszem a rajongók mégis örülnének, hisz ha jól tudom nagyon támogatták a kapcsolatotokat. 

- Igen, így van és valóban nem szívesen beszélnénk erről hisz a magánéletünket mindig próbáltam óvni és attól függetlenül, hogy már nem vagyunk együtt is próbálom ezt tenni. Mint már egy interjúban hallhattátok, én tehetek az egészről. Sajnos nem voltam képes értékelni mindazt amit kaptam azzal, hogy Cassievel lehettem - mondta majd szemembe nézett.

- Lehet tudni mit történt? Konkrétabban?

- Volt egy időszakom mikor nagyon összezavarodtam és hatalmas fájdalmat okoztam ezzel Cassienek. Ezt az időszakot az életemben mindig bánni fogom.

- Most milyen a viszonyotok, Cassie? Az hogy itt vagy, nem nehéz Shawnnal együtt lenni miközben alig egy hónapja szakítottatok csak?

- Őszintén szólva volt egy nagyon nehéz és fájdalmas időszak amikor elsem tudtam képzelni hogy valaha is szóba álljak még vele. Tényleg minden lehető módon próbáltam kerülni őt, még csak a  nevét sem akartam hallani vagy látni. Majd jött ez az út és rájöttem nem menekülhetek előle a végtelenségig. Boldog szeretnék még lenni de ha örökké csak menekülök és kerülöm őt akkor sosem fog összejönni. Shawnnal megbeszéltünk mindent, barátként, munkatársként továbbra is ott leszünk egymásnak s igyekszünk megőrizni a magánéletünket magunknak továbbra is. 

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα