A rajongóim...

5.3K 233 1
                                    

Cassie szemszög

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cassie szemszög...

Shawnnal az egész hetet együtt töltöttük. Elmentünk moziba, kirándulni és otthon is igyekeztünk nem csak az ágyban együtt alkotni valamit. Főztünk, segítettem neki dalt írni és együtt zenéltünk. Ha eddig azt gondoltam volna, hogy mi nem illünk össze akkor azt most igencsak cáfolnám. Annyi közös van bennünk, ugyanazokat szeretjük, legyen szó filmről, ételről, lazítási formáról, zenéről. Eddig nem nagyon voltam egy nagy zene hallgató de neki köszönhetően mélyebbre ástam. Magamtól nem kezdtem volna kísérletezgetni, hogy milyen stílust szeretek és milyet nem, de Shawn nem hagyta annyiban mindennap tartottunk pár, ismerkedés a zenével órát amikor is több stílust is mutatott. Szóval mint kiderülkt imádom a retro zenéket, a nyolcvanas évek zenéit, de valójában minden ami a kétezres évek előtti és nem rock jöhet. Na igen, a rock zene nem nyerte el a tetszésem. Néhány képviselője, aki lágyabban közelíti meg még csak csak de akkor már inkább hallgatok klasszikust...

Ma este lesz a díjátadó. Shawnt megkértem, hogy menjen haza az ő lakásába, amit már hónapok óta nem látott mert mindig nálam vagyunk, és csak este jöjjön értem mert nem szeretnék előtte készülődni. Zavarna a jelenléte, feszélyezne azt hiszem. A körmöst már elintéztem tegnap, nagyon szép körmöket varázsolt nekem. Visszafogottak de szépek. Már elmúlt három így most a fodrásznál várok. Negyed négyre van időpontom de előbb érkeztem így az egyik újságot lapozgattam a fotelban ülve. Az egyik pletyka lap volt a kezemben, amiben Shawnnak külön oldalt szenteltek. Vagyis neki és nekem, ugyanis több közös képet is leközöltek. A nyomorult kis férgek, mind olyan személyes volt. Utálom ezt, hogy bárhová megyünk kettesben azt megörökítik. Tudom, hogy ez vele jár, amit el is fogadtam de nem vagyok köteles szeretni, teszem hozzá, ő sem szereti.

- Cassie, gyere - mosolygott Liz, a fodrászom. Végre... Letettem az újságot és követtem. - Szóval, mire gondoltál?
- Valami egyszerűbb kontyra, tudod valami lazára. Nem akarok nagyon feltűnő lenni.
- Megmutatod a ruhád?
- Hogyne - kaptam elő a telefonom és megmutattam neki a fotót a ruháról.
- Oké, igen, szép, egy laza konty, fonatokkal?
- Tökéletes csak tartós legyen. Nem akarok a díjátadó közepén a hajammal szórakozni.
- Persze, érthető - mosolygott rám. - Akkor lássuk. Hű, milyen szép hosszú a hajad, öröm lesz vele dolgozni.
Már egy ideje fonogatta és tűzögette a hajam mikor rám mosolygott a  tükörben.
- Na jó, mesélj milyen egy szupersztárral járni.
- Nos, nem is tudom. Ő nem olyan tipikus sztár. Tök normális, tudod, egész héten együtt voltunk de olyan volt mintha egy tök átlagos sráccal lennék, már eltekintve attól a pár rajongótól akik megállítottak minket, hogy fotózkodhassanak vele. Shawn nagyon édes és figyelmes fiú, és látom, hogy igyekszik minél többet foglalkozni velem. Tudom, hogy tényleg fontos vagyok neki. Olyan jókat beszélgetünk, és imádok csak összebújni vele.
- Szerencsés vagy te lány.
- Néha nem így érzem, mikor távol van kifejezetten szerencsétlennek érzem magam.
- Nos ezt el tudom hinni. És ez lesz az első hivatalos szereplés ugye? Eddig még nem volt ilyen megjelenésetek..
- Nem, ezért is izgulok nagyon. Tudod ez az egész, ott lesz egy csomó ember, fotósok, riporterek, rajongók és színészek, énekesek én meg tuti leégetem magam.
- Jajj dehogyis, ne már Cassie - nevetett.
- Tényleg, hajlamos vagyok a nyílvános égésre.
- Shawn veled lesz, biztos vigyázni fog rád. Szerintem egy percre sem hagy magadra.
- Ajánlom neki...- nevettem halkan.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now