Egyszer minden véget ér...

3.9K 173 62
                                    

Mindig is arra vágytam, hogy az esküvőm gyönyörű legyen.

És így is lett. Mindenki azon dolgozott, hogy ez a nap tökletes legyen. Lia lett az első számú koszorúslányom, és persze még drága barátnőim is becsatlakoztak, így hárman fognak bevonulni előttem. Igyekeztem úgy alakítani a mindennapjainkat, hogy Shawnnal mi is kivehessük a részünket a teendőkből, persze ő férfi lévén nem nagyon tudott hozzászólni bizonyos témákhoz. Mindig csak azt mondta, hogy neki mindegy, a lényeg hogy én boldog legyek. Persze a menüt, tortát, virágokat együtt választottuk ki. A ruhát viszont nem láthatta, azt akartam, hogy azt csak az oltánál lássa meg. 

Ja igen, a helyszín. Miután egy viszonylag visszfogott esküvőt terveztünk, mindössze hatvan emberrel, úgy döntöttünk, hogy a szabadban tartjuk meg.  Így esett a választás az Ontarió tóra,a  fogadást pedig a házunkban tartjuk meg a víz parton. Karen és anya vállalták, hogy feldíszitik a házat, és az ízlésükben bízva nyugodt szívvel bíztam rájuk az egészet, ők az esküvő előtt egy héttel már beköltöztek és mindent koordináltak. Mi Shawnnal két napja érkeztünk ide miután neki még volt Los Angelesben egy fellépése.

Ahogy az elmúlt két napban láttam összeállni az egészet egyre izgatottabb lettem. Apa a kisöcsémel volt elfoglalva hogy anya tudjon a szervezkedésre koncentrálni.Shawn nem akart legénybúcsút így én is lemondtam a lánybúcsúról, csak felesleges energia szívásnak tartottam. Nem akartam úgy ébredni reggel, hogy totál karikásak a szemeim és másnapos vagyok így csak egy családi körből álló borozgatásra mondtunk igent. Így mindenki ki tudta magát pihenni.

- Jó reggelt Szerelmem - suttogta fülembe miközben gyengéden végig simított karomon.

- Jó reggelt - mosolyodtam el de szemeimet még nem nyitottam ki. Ő szorosan magához ölelt és nagyot sóhajtott.

- Hogy aludtál?

- Jól, és te?

- Alig aludtam.

- Miért?- kérdeztem és szemem kinyitva fordultam felé.

- Ideges vagyok, vagy inkább izgatott, vagy nem is tudom. Annyira vártam már ezt a napot és most szeretném ha minden rendben menne.

- Minden tökéletes lesz, hisz Anyáék szervezik és ők rendeznek el mindent, nem lesz semmi baj.

- Igazad van - mosolygott rám - Istenem, alig várom hogy az oltárnál állva kimondd az igent.

- Alig váom hogy a feleséged legyek.

***

A tükör előtt állok és csak bámulom magam. Hát eljött ez a perc, eljött a pillanat mikor végleg összekötöm az életemet azzal a férfival akit mindennél jobban szeretek, aki mindennél fontosabb nekem. Akit évek óta szüntelenül szeretek.

- Kislányom - állt meg mellettem anya - Meseszép vagy.

- Köszönöm anya.

- Minden készen áll kint és bent is, már csak te hiányzol. Shawn türelmtlenül vár az oltárnál, majd felrobban szerintem az idegességtől - mondta anya mire az ablakhoz sétáltam ahol leláttam az oltárhoz. Shawn ott állt és Andewval diskurált, de látszott rajta milyen feszült.

- Hahó lányok-  nyitott be Manny- Azta...

- Emberek, mindenki a helyére - kiabált Karen miközben belépett majd az ajtóban megtorpant - Hűha..

- Shawn már totál kész van - nevetgélt Lia az anyukája mögött- Cassie...

- Jesszusom, ne nézzetek már így rám...- nevettem el magam majd ruhámat simogatva a tükörhoz sétáltam és felhelyeztem a fátyollal ellátott hajdíszt a kontyomhoz.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now