Itt vagyok...

4.8K 199 2
                                    

Figyelem 🔞

Újabb hét telt el

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Újabb hét telt el. Ugyan mozgalmasan de mégis csak Shawn nélkül.

Anyával felhívtuk Andrew ügyvéd ismerősét és találkoztunk is vele. Anyával mindent jól átbeszéltek, részleteket, vagyonról és egyebekről. Peter tényleg jó fej, de látszik rajta, hogy nagyon munka imádó, mintha csak azért élne, hogy kifoszthasson embereket még ha legálisan is teszi, szerintem ez egy undorító szakma. Egyedül az emberi jogok védelmére szakosodott ügyvédeket tudom tisztelni. A többi sajnos nem sokat ér a szememben. Mert miért is érne egy olyan ember sokat, aki jó pénzért cseleskedik és addig ügyeskedik míg akár egy gyilkost vagy perverz férget fel nem mentenek? Vagy azok akik szintén jó pénz reményében tönkre tesznek embereket. Két emberről beszélünk, akik együtt töltöttek akár több évtizedet és aztán történik valami, elhidegülnek, elválnak és jönnek a vérszívók akik azért dolgoznak, hogy minél jobban a földbe döngöljék az ügyfelük exét. És ezért nem tisztelem apát sem. Mert sunyi, nem fél különféle eszközökhöz nyúlni és egyszerűen embertelennek tartom.

Csütörtökön elmentünk lakást nézni és találtunk is egy helyes három szobás lakást a parttól pár percre. Anya még ott helyben aláírta a szerződést és megkaptuk a  kulcsokat is. Szeretem, hogy itt minden ilyen gyorsan megy. 

Anya pénteken haza utazott összecsomagolni és beszélni apával, mert hogy elvileg hétvégén otthon lesz. Kérte, hogy hétfőre készüljek el, csomagoljak össze mindent mert ő is hétfőn érkezik.

Így ma , szombaton, itt ülök két megpakolt bőrönddel és három papír dobozzal  a hátam mögött várva,  hogy hétfő legyen. A laptopommal az ölemben ülve várom, hogy történjen valami csoda és hívjon Shawn, vagy anya, vagy a lányok de senki sem elérhető. Mintha felszívódtak volna. Bár Alexist ismerve biztos Derekkel van, Becky meg tanul a vizsgáira. Shawn, talán épp úton van egy újabb koncertállomásra, anya meg apával vitatkozik. Nos, rövid időre, de magad maradtál Cassie.

Ezen gondolatra fel pattantam és a hálóba sétáltam. Felvettem az edzőcipőmet és felkaptam magamra a fekete bőrdzsekimet. Telefonomat, farmerem farzsebébe csúsztattam majd az előszobába siettem ahol felkaptam a kulcsomat és elhagytam a lakást. Egészen a parkig meg sem álltam ahol egy padra leülve figyeltem a kutyusaikkal rohangáló gazdikat. Bár nekem is lenne valami állatom, nem lennék ilyen egyedül.

Ott töltöttem legalább félórát majd körbe sétáltam és ahogy a bejáratnál kötöttem ki haza indultam. Telefonomra pillantva meglepődtem, majdnem két órát töltöttem a parkban. Olyan gyorsan eltelt, szinte észre sem vettem.

A házhoz érve felcammogtam az első emeletre majd kiválasztottam a  megfelelő kulcsot és benyitottam.A cipőmet lerúgtam, a dzsekit ledobtam a  komódra és telefonommal játszadozva sétáltam be a hálóba. Egészen az ágyig jutottam de akkor csapódott mögöttem az ajtó mire felsikítottam és megpördültem. Először azt hittem rosszul látok , majd ahogy odaért hozzám és megérintett tudtam hogy ez igazi.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now