Én csak Shawn vagyok...

7.8K 304 10
                                    

Boldognak éreztem magam, biztonságot nyújtó karjai között nyugodt voltam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Boldognak éreztem magam, biztonságot nyújtó karjai között nyugodt voltam. Nem törődtem a holnappal, jó volt csak sodródni az árral. Végig simítva mellkasán elmosolyodtam. tenyeremet szívére szorítottam, éreztem milyen hevesen ver, miattam, én váltom ezt ki belőle. Ő az enyém, és engem akar, senki mást, csak engem. Mekkora őrültség, mégis olyan boldoggá tesz.

- Mire gondolsz?- hallottam meg halk hangját..

- Arra hogy most minden olyan tökéletes. Csak fekszünk összebújva és nem számít semmi. Csodás este volt a mai... Bár abszolút nem így terveztem.

- Akkor, hogy tervezted szépségem?

- Úgy hogy legközelebb akkor találkozunk mikor már dolgozom, addigra úgy gondoltam, hogy lenyugszom és józanul tudok gondolkodni, mérlegelni tudom, hogy mit veszíthetek és mit nyerhetek . 

- Ez érdekesen hangzik, mesélj - bújt ki alólam és rám mosolygott.

- Úgy értem, ha elutasítalak egyedül leszek és talán veszni hagyok egy nagyon szép kapcsolatot, de nyugalmat nyerek, nem lesznek tele az újságok az arcommal, nem követnek, nem kapok üzeneteket a rajongóidtól, hogy szakadjak le rólad. Ha pedig megbocsájtok neked, elveszítem a szabadságomat, azt, hogy akkor és azt teszem amit akarok, és ugyan együtt leszünk de nagyon sokszor lesz, hogy magányos leszek mikor te turnén leszel. Viszont megnyerlek téged. Hallhatom a nevetésed, láthatom a mosolyod, a belefeledkezhetek a tekintetedbe, érezhetlek, megcsókolhatlak, szerethetlek és engem is szeretnek, és ez csodálatos dolog, szóval nagyon nem volt egyértelműen meg még a  döntés.

- És akkor?

- Ahogy megcsókoltál az előbb, tudtam hogy melletted kell lennem. Ahogy magadhoz öleltél a szívem azt súgta, igen, ez az, most tökéletes, veled, a karjaidban. Szóval ennyi - Ajkai mosolyra húzódtak.- Szeretem a mosolyod, annyira édes. Igazából a mosolyod vett le a lábamról.

- Igazán? Miket meg nem tudok - nevetett.

- A szüleid biztos nem bírnak már annyira.

- Szeretnek téged, apa azt mondta, hogy ő nagyon megkedvelt. Majd lenyugszanak és ha látják hogy sikerült helyre hoznunk akkor gyorsan túllépnek rajta. Ne aggódj nyuszifül.

- Nyuszifül?- nevettem fel.

- Nem tetszik? Kitalálhatok mást is. 

- De egész jó - nevettem majd megcsókoltam - Szeretlek Shawn.

- Én is téged Cassidie.

- Jézus, még sosem mondtad ki a teljes nevem.

- Imádom a neved - suttogta ajkaim közé.

Shawn szemszög...

Reggel én ébredtem elsőként. Cassie még halkan szuszogott nyakamba bújva. Óvatosan kibújtam alóla és csak néztem őt. Lefeküdtem a párnára és arcát figyeltem. Az éjszakára vissza gondolva mosolyognom kell, minden pillanat, minden csók, minden érintés... csodálatos volt. Elég sokat gondoltam rá azelőtt, hogy milyen lehet Cassievel lenni, de a gondolataim nem mérhetőek a valósághoz. A tudat, hogy tényleg szeret engem és azért van velem és nem azért mert a hírnévre pályázik, olyan szinten megdobogtatja a szívem mint még semmi. Olyan sokat jelent nekem és annyira félek, hogy megbántom, vagy hogy újra elszúrom. Nem akarom elveszíteni a bizalmát, a szeretetét.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now