Mikor egy álom valóra válik...

2.6K 135 29
                                    


Sziasztok drágáim.

Nem, ezúttal nem új résszel jöttem. Viszont van összefüggés a történet és a bejegyzés között, miután Shawn az egyik főhős és ez a bejegyzés is róla szól.

Talán van aki emlékszik, azt hiszem már említettem itt valamelyik résznél vagy díjnál, hogy június lesz az én hónapom egy különleges esemény miatt. Ez az esemény tegnap le is zajlott.

Június 2. London, The O2  Aréna

Shawn Mendes koncert

Egyike lehettem azon szerencséseknek akik ott lehettek és élvezhették ennek a nagyszerű srácnak a műsorát.

De kezdjük az elején.
Még tavaly novemberben vagy októberben/mikor Bécsbe már nem kaptam jegyet/ fogalmazódott meg bennem, hogy akkor legyen London. Ugyan messzebb van és drágább is lesz de nem baj. Kalandozunk egy kicsit. Így megvettem kettő darab jegyet Shawn tegnapi koncertjére. Mondanom sem kell, örültem mint majom a farkának, majd jöttek a dilemmák. Amiket gyorsan megoldottam.

Repjegy ✔
Szállás ✔
Spórolás az itt létre...kezdődik 😂

Hugicámnak Karácsonykor mondtam el, hogy ő bizony jönni fog velem Londonba június elsején és ott tölt velem négy napot... ja és mellesleg ballagási ajándékként elviszem Shawn Mendes koncertjére. Örültünk?

Meg őrültünk😂😂

Hetekig csak Shawn dalait hallgattam.

Majd jött a ViP értesítés, hogy mikor nyitják meg a Vip jegyek eladását. Hát gondolkoztam én?

Nem.

Vettem két Vip Gold belépőt. Ha már lúd legyen kövér alapon. De erről a hugi nem tudott.

Eljött az utazás napja, majd a koncert napja.
Megírták, hogy már fél háromra ott kell lenni a VIP belépősöknek. Ez megtörtént bár nem tudtam huginak mit mondani miért megyünk olyan korán mikor a koncert csak este lesz. Jött a frappáns válasz minden kérdésre: "Majd meglátod!"

Nos fél három előtt jöttek páran akik eligazítottak minket és megkezdődött a sorban állás. De megérte. Maximálisan.

Öt óra volt majdnem, mire a Vip belépőnkkel a nyakunkban álltunk és vártunk . Eljött a perc mikor a kezdeti izgalom átcsapott rettegésbe. "Jézusom, orra bukok vagy még rosszabb. Belehalok ha meglátom. Mit mondok majd neki? Jesszus....csak éljem túl a találkozást"
Gyomor görcsbe rándul...

Tízes csoportokban engedtek be minket első sorban egy kis kialakított folyosóra aminek a végén egy nagy fekete függöny. Ott van...ott van ő.

A folyosón két oldalt kiállítva voltak Shawn gitárjai idő rendben... A kockás flanel ing és nadrág a Life of the party videóklipből. A 2016-os MTV EMA díjátadón viselt outfit is ki volt téve. A Mercy videóklippjét idéző kék autó  benne víz/mintha csak a klippet láttam volna. Egyszerűen leírhatatlan élmény volt már csak ez.

Aztán közeledtünk a függönyhöz. Előttünk még ketten.
Meghallottuk a hangját és úgy néztünk egymásra mint akik nyomban szívrohamot kapnak. Az az édes csillingelő hang... Nem tudom leírni sem.

Én következem. Oh My God! A biztonsági őr beenged és ott áll ő. Csillogó tekintettel és széles mosollyal arcán köszön és tárja szét karját ahogy elindulok felé és csak annyit tudok kinyögni ' Hi'. Haajrá Carmen, csak így tovább.
Se szó se beszéd átöleltem derekát és szorosan hozzá simultam.
Na jó...ódákat zenghetnék arról az érzésről ami akkor keringett bennem mikor átkarolta vállam és karomra csúsztatta kezét. Érezni a meleg testét...
Na jó leállok!

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Kde žijí příběhy. Začni objevovat