Ez minden vágyam...

4.6K 195 20
                                    

Shawnnal ebéd után kezdtünk el készülődni.  Ő bepakolta a csomagjainkat a kocsiba én meg ellenőriztem, hogy tényleg mindent beraktam-e. A sálamat felvéve megöleltem Karenéket majd órámra pillantottam. Már elmúlt két óra. Shawn megfogta a kezem miután segített felvennem a kabátomat és elindultunk. A kocsiban bekapcsolta a rádiót és egész úton énekelgettünk miközben én el voltam ájulva a gyönyörű tájtól. Ahogy a napfény megtört a fehér leplen, és a fák ágai roskadoztak a hó alatt valami meseszép látvány volt.

- Öröm lehetett itt felnőni - néztem rá mire elmosolyodott.

- Nincs okom panaszra. Soha nem is volt. Ez tényleg szuper hely, a barátaimmal rengeteget mászkáltunk el.

- Tartod velük a kapcsolatot?

- Amikor itthon vagyok, összeszoktunk futni a városban. Szerencsére jó kapcsolatom maradt velük. 

- Ez a legfontosabb szerintem. Mármint hogy ne felejtsd el honnan indultál és te szerencsére azon kevesek közé tartozol akik a földön tudtak maradni. Ezért is szeretlek annyira.

- Komolyan?

- Igen, te nem érezteted azt, hogy jobb lennél bárkinél is csak azért mert híres vagy. Az ahogy az emberekkel bánsz, ahogy a rajongóiddal törődsz  mind mutatja, hogy mennyire értékes ember vagy. Nem akarom, hogy megváltozz Shawn, téged csak ilyennek tudlak elképzelni. Nem tudom mit kezdenék veled ha te is olyan önző, bunkó és lenéző barom lennél mint pár zenész társad.

- Tudod az a szerencsém hogy vagy nekem te aki a földön tart. Mert neked nem kell  megjátszanom magam. Én tudom jól, hogy ők nem a barátaim, ők ismerősök, de az igazi barátaim, akikre bármikor számíthatok, akikkel a félelmeimet megosztom, ők itt élnek. Ezen a helyen.

- És félsz hogy ha a sztár barátaid előtt önmagad adod akkor nem fognak bírni? Akkor már nem fogsz bele illeni az elit körbe?

- Sokat dolgoztam azért, hogy ott lehessek ahol most vagyok és annyi igaz, hogy kapcsolatokat kell építeni és ápolni kell azokat. Ezért megyek el olyan bulikra, ahová abszolút nincs kedvem - mondta mire bólintottam csak - Tudom mi erről a véleményed, és meg is értem azt. Teljesen jogosan érzel úgy ahogy.

- Én hiszek benned Shawn, a tehetségedben, az eszedben, és abban hogy képes vagy olyan döntést hozni ami nincs káros hatással az életedre, az életünkre. Ami nem veszélyezteti a kapcsolatunkat.

- Mindent megteszek - simított végig combomon. Én ujjaimat kezéhez vezettem és végig simítottam kézfején. Tudtam jól,, hogy Shawn mindent megtesz azért hogy minél több időt tölthessen velem, azért hogy ne szenvedjek hiányt semmiben. Igyekszik és ez az amit értékelek. Ha azt látnám, hogy nem érdekli a kapcsolatunk akkor én sem törném magam azzal, hogy kitartsak mellette.

Shawn szemszög...

Mikor a házhoz megérkeztünk Cassie vidáman pattant ki a kocsiból és indult el a hóban a tóig. Én csak a kocsiban ülve figyeltem egy ideig vigyorogva majd ahogy hátra nézett és intett jól eső sóhaj hagyta el számat. Hogy én mennyire szeretem ezt a nőt.

Odaérve hozzá megfogtam kezét és végig néztem a tavon. Gyönyörű volt, Cassienek igaza van, ez a hely meseszép, mindig is szerettem idejárni, néha csak gondolkozni.

- Gyere édesem, megmutatom a  házat.

- Hű, jó nagy. Hány szoba van benne?

- Lássuk csak. A földszinten van a konyha, egy fürdő, nappali és egy vendég szóba. Az emeleten van három hálószoba és egy fürdő. Szóval tágas.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now