Boldog

4.7K 203 7
                                    

Cassie szemszög

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cassie szemszög...

Reggel mikor felébredtem még mindig feszültnek éreztem magam így óvatosan kibújtam Shawn karjai közül és a gardróbba sétáltam. Elővettem a futócipőmet , az edző ruhámat és gyorsan felöltöztem . A fürdőben megmostam az arcom és a fogam, a hajamat lófarokba fogtam majd előhalásztam fülhallgatómat és telefonommal együtt kiosontam a szobából. Anya a konyhában volt így egy pohár víz legurítása után elmondtam neki hogy futni megyek a parkba. Fura volt, nem kezdett el arról beszélni, hogy vigyázzak magamra meg, hogy nézzek szét az úton. Úgy gondoltam, hogy apa miatt van egy kicsit szét esve így rá hagytam, majd később megpróbálok vele beszélni.

Az úton kocogva próbáltam ellazulni, kiűzni a fejemből a rossz gondolatokat, apámat, ami mostanában történt Shawnnal. Csak tiszta fejjel akartam gondolkodni. A zenére figyelve szívtam be a friss levegőt és szabályoztam a légzésem.

Telefonom szerint már a harmadik kilómétert futottam le mikor hirtelen becsatlakozott mellém Shawn. Nem néztem rá és ő sem szólalt meg csak futott velem. Ahogy telt az idő egyre jobban éreztem magam, a fejem kitusztult, lenyugodtam.

Az öt kilómétert átlépve lassítottam majd egy padnál megálltam és nyújtani kezdtem. Nem akartam izomlázzal feküdni és kelni. Minden izmomat jól megnyújtottam és láttam, hogy Shawn is így tesz. A fülhallgatót kivéve fülemből ránéztem. Nem mondott semmit csak megfogta kezem.

- Jól vagyok.

- Tudom, látom - bólogatott.

- Miért jöttél utánam?

- Mikor felébredtem nem voltál mellettem, lementem és akkor mondta anyukád, hogy idejársz futni így gondoltam nekem sem árt egy kis mozgás, utánad jöttem. Baj?

- Dehogy baj, örülök, hogy itt vagy.

- Mit szeretnél ma csinálni.

- Becky és Alexis nagyon kíváncsiak így arra gondoltam beülhetnénk egy pizzázóba velük és dumálhatnánk meg ilyenek. Délután csinálhatunk valami közös programot, este szeretnék anyával vacsorázni.

- Apukád elutazott.

- Gondoltam. Tulajdonképp még örülök is neki, nem rontja a levegőt.

- Nem érdemli meg, hogy olyan lánya legyen mint te. Komolyan Cassie, te különleges vagy.

- Már nincs hatással rám..

- Már?

- Majd később elmondom. Menjünk haza.

- Jól van édesem. Gyere ide - karolta át vállam.

Miután haza sétáltunk beugrottunk a zuhany alá és egy kis romantikával fűszerezett tusolást produkáltunk. Tudta ő is, hogy ennél több nem lehet így megelégedett a zuhany alatt lopott csókokkal és érintésekkel.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now