Ismerlek már...

3.2K 164 15
                                    

Az este remekül folytatódott. Nick hozzánk csapódott, végig bandáztuk az egész díjátadót. Persze hatalmas öröm volt és büszkeség, hogy Shawn nyert egy díjat amit visszafogottan utána meg is ünnepeltünk. Nagyon büszke voltam rá egész este.

Camila nem jelent meg többször az este folyamán, de nekem a fejemben azért ott keringett az a néhány gondolat amit mondott. De nem akartam elrontani az estét. Azt akartam, hogy csak kettőnkről szóljon, vagyis inkább, hogy ne Camiláról szóljon így átadtam magam és hagytam, hogy Shawn és Nick szórakoztassanak. Olyan jókat kacagtam, hogy tényleg voltak időszakok mikor egyáltalán nem jutott eszembe a beszélgetésünk. Időnként csatlakoztak hozzánk még néhányan, majd eltűntek és jöttek mások. A lényeg, hogy egy percig sem unatkoztunk.

Shawn fel is lépett így egy ideig ketten maradtunk Nickkel. Én akaratlanul is Camilát figyeltem ahogy Shawnt stíröli a színpadon.

- Cassie.

- Mond.

- Mit csinálsz?- kérdezte nevetős hangon Nick. Én közben Camilát szugeráltam.

- Épp azt képzelem, hogy a nemlétező woo-doo babámat fojtogatom amit Camiláról mintáztam - pillantottam rá mire felnevetett.

- Látom te tényleg nagyon utálod.

- Egyszerűen irritál, rosszul vagyok a nyávogásától és legszívesebben kilökném egy erkélyről ami a harmincadik emeleten van, hogy biztos ne élje túl.

- Hm...van valami okod rá, hogy így érezz iránta. Úgy értem Shawn meg ő esetleg...

- Régen volt köztük valami.

- Azt tudom.

- Nem is az zavar engem, hanem hogy Camila tisztán és érthetően megmondta nekem, hogy nem fogja hagyni hogy boldog legyek Shawnnal. Beteg  ez a nő..

- A kis ribanc...- mondta mire ránéztem és elnevettem magam- Na jó, nekem sem volt soha szimpatikus, egyszer megkért, hogy írjunk együtt egy dalt. Már nem tudtam mit hazudjak, hogy leszakadjon rólam. Még a városból is elutaztam egy időre.

- Miért nem mondtad meg neki egyszerűen?

- Camilával ezt nem lehet megtenni. Még a végén megsértődik és aztán elhinti néhány helyen a neved néhány negatív gondolattal kísérve és aztán te leszel az évezred gonosza mert nemet mertél mondani a cuki lánynak akit mindenki imád.

- Ohh, akkor tudod mit érzek - néztem rá mosolyogva.

- Nincs aki nálam jobban tudná, egy hisztérika a csaj.

- Shawn mégis sokáig elvakultan védte őt.Volt néhány komoly veszekedésünk miatta, egyszerűen olyan volt mintha az a kis boszi megbabonázta volna. Akkor volt egy-két olyan pillanat amikor azt hittem vége, Shawn sosem lesz csak az enyém. Úgy éreztem őt is szereti, hogy tetszik neki, vagy ilyesmi. És Camila is úgy viselkedett, úgy ölelgették egymást mintha legalábbis együtt lennének. Nagyon ki voltam akadva.

- De úgy tűnik megjött az esze - nézte Shawnt és én is rá pillantottam.

- Igen, azt hiszem. Lett volna egy duettjük de Shawn lemondta, elvileg miattam.

- Elvileg?

- Nem tudom Nick, fura, olyan hirtelen fordult egy nagyot , képes egy ember ilyen gyorsan ekkorát változni? Azelőtt védte őt, naponta beszéltek, dicsérte és számon kért, hogy én miért nem kedvelem őt. Aztán egy nap ez megváltozott és nem tudom mi történt ami a változást idézte elő. 

- Nem mondott semmit?

- Annyit, hogy rájött én fontosabb vagyok neki mint bármi a világon, és hogy nem akar elveszíteni.

Színjáték ( Shawn Mendes fanfic)Where stories live. Discover now