×...Ve Benim Sığınacak Bir Limanım Yok ...×

15.6K 1K 231
                                    

Merhabalaar eee nabünüz? Ben yazdıklarımı bugün yine yakalatıyordum xndndndnc sayko bir arkadaş uzuuun uzun baktı ne bunlar dedi ben dedim kitap ama söyleme diyemeden hocaya gidip 'hocam Ceren kitap yazıyor. Internetten' dedi.

Sakinim...

Birdee

Duyuru yapçam tapiki...

Bende bölümün sonunda 'arabayı çalıştırdı' yazıyor. Ama arabayı çalıştırdı dan sonra bir cümle daha olacak onu da katıp bölüme kaldığım yerden devam edeceğim.

Aralara yorum yapmayı unutmayınn 💚💚

Lara'dan

"Arabayı çalıştırdı. "Bende Ozan'sam o öpücüğü alırım çirkin."

Ön dişlerimi öne çıkartıp taklidini yaptım. "Bondo Ozon'som o opocoğö olorom çorkooon" gülsede bir şey demeden arabayı sürmeye devam etti.

Gözüm kapanırken tek dayanağım eve gelince Ozan'ın beni kaldırmasıydı.

×××××××

Uçuyorum lan galiba!

Yardım Please (ingilizce ağlıyor zjdhxhx)

Gözlerimi açıp bağırmaya başladım. "İmdat, Kaçırıyorlar! Yetişin komşulaar insam kesiyorlar!" bir kapıdan girdiğimizde hâlâ bağırıyordum. "Irzıma geçicekler,İmdat ya!" yatağa uçmamla gülmeye başladım. "Susturmamamın nedeni öpücüğü uzun alacak olmam"

Gözlerimi açıp maviş gözlü iinsan altı varlığa baktım.

"Ay yavrum,sen mi geçiceksin ırzıma? Huhu uçucaz desene."

Uçucaksın,uçucaksın havalara uçucaksın ayağını yerden kesicem senin kalbime konacaksın.

Ozan güldükten sonra yatakta ayağa kalkmış zıplayan benim karşıma geldi. "Bundan sonra içkiyi ağzınla iç." ciddileşip tek kaşımı kaldırmaya çalıştım. Fazla yakındık ve bu yakınlık tüm yetilerimi kaybetmeme neden oluyordu.

"Seğn sağnki..." yanaklarımdan tutup kendine çektiğinde ılık dudakları soğuk dudaklarımı ısıtacak bir şekilde öpmeye başladı.

Ama öpmüyordu sadece dudaklarını dudaklarıma bastırıyordu.

Vah vaah getti namus.

Karşılık vermiyordum hatta donmuş bir şekilde duruyordum. Dudaklarını çektiğinde gözlerimi kırpıştırmaya başladım. "Susmalıydın" dediği anda yatağa düşmem bir olmuştu.

Dengemi kaybettim de ondan yani.

O da karşımda bağdaş kurarak oturdu.

"Salaksın Ozan" hâlâ ayık değildim ama ciddi konuşabilirdim.

Değil mi?

Yani,umarım

"O dolgon dodoklorono benim pekte masum olmayan dudaklarıma bastırman tam bir salaklıktı." önce gülsede sonra kaşlarını çattı.

Bense bir şahesermişcesine onu izliyordum.

"Pekte masum olmayan derken?" yutkundum ve bakışlarımı Ozan'ın gözlerinden kaçırdım. "İlk öpücüğümü Ateş'e verdim." Ozan'a baktım. Önce çenesini oynatarak dişlerini gıcırdattı, sonra çenesi kasıldı. "Peki,bu ne zaman oldu?"

Sanane?

Hayır yani sanane?

Saaa naaa neeee?

Otobüsteki Yakışıklı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin