BÖLÜM AMA BÖLÜM DEĞIL: (kesit gibi)

9.3K 615 147
                                    

Merhaba yine bir bölüm olmayan parodi duyurusuyla burdayım. Ama kısa bir bölüm de var ❤

Parodielr instagramda bile açıldı 💍💍🎊🎊🎊🎊

Bir tek Ateş,Berkay,Melisa,Deniz kaldı isteyenler bana özelden ulaşabilir❤

Lara Yeşer: larayeser

Ozan Çıkmaz: ozancikmaz

Duygu Atahan: DuyguAtahan_

Aras Soylu: arassoylu

Ece Ermiş: eceermis

Kerem Dağlı: Kerem_Dagli

Oya Çıkmaz : oyacikmaz

Bunlar wattpad instagram:

Lara: lara_yeser_parodi

Ozan: ozancikmaz

Aras: arassoylux

Duygu:duygu_atahan_parodi

Baya aktifler takip ediiin.

Lara'dan...

Çiğdem, hala kaldırmamış olduğumuz çam ağacının önüne oturmuş, üstündeki süslerle oynuyordu. Kendi kendine eğleniyordu. Koltukta oturmuş Çiğdem'i seyrediyordum. Ozan yanımda olsa da Çiğdem'e değil televizyona bakıyordu.

Kafamı omzuna koydum ve Çiğdem'e bakmaya o şekilde devam ettim. "Çocuklara daha ilgili olacağını düşünmüştüm" Bana baktığını hissetsemde bakmadım. "İlgiliyim zaten. Neden ilgisiz olayım ki? Sadece küçük çocuk bakmayalı çok oluyor" gözlerimi devirdim.Oya'dan bir kaç yaş küçük sadece. Bakabilirsin. Hem kendi çocuğun büyük doğmayacak ya?" güldü. "Annesine bağlı. Yani annesi bakmam karşılığında güzel zamanlar teklif ederse neden olmasın?" derin bir nefes alıp kolunu cimcikledim. "Acıyorum ona." saçlarımla oynadı. "Kendine acımamalısın güzelim." ister istemz gülsemde bir süre sonra beni bırakacağını biliyordum.

Hep öyle olurdu.

"Bırakıcaksın. Sende bir gün beni bırakıcaksın." saçlarımı okşayan elleri bir süre dursada sonra devam etti. "Yanlış düşünüyorsun." güldüm. "Hayır."

Elini saçlarımdan çekti. "Bırakacağımı mı düşünüyorsun?" yüzüne bakamıyordum. "Evet. Bir gün aramıda bir tartışma çıkar ve bum! Artık ne liman ne gemi kalmış" yüzüne bakmayı becerince derin nefes aldım. Ciddi bir şekilde bana bakıyordu. "O zaman tartışmayız ha?!" bağırmasına karşı Çiğdem ağlamaya başlayınca Ozan'ın yanından kalkıp Çiğdem'i kucağıma aldım ve salladım.

Kısa süre de susunca onu ağacın yanına bırakıp bende onunla oturdum. Eliyle bir süsü gösterdi. "Süs?"

Sonra beni gösterdi. "Ayye!" gülümseyerek yanaklarını sıktım. "Anne değil. Abla." gülerek el çırptı ve bize bakan Ozan'ı işaret etti. "Uaaaaavvv aşyan" Ozan'ın ciddi ifadesi bozuldu ve güldü. "Aşyan?" bana döndü. "Aş yan uaaaaaavv" sonra sesli bir şekilde bağırarak kahkaha attı. Emekleyerek salondan çıktığında peşinden çıktım.

×××××××××

Çiğdem'i uyutup yatağa yatırdım ve etrafına yastıklarla destek yaptım. Arkamı dönmemle Ozan ile dip dibe gelmem bir oldu. Geri çekilecekken kolumdan tuttu. Tekrar bağırmasına hazırlanırken sarıldı. Sadece sarıldı. "Nefes aldığım sürece seni sevicem."

×××××××××

Çiğdem'in üzerine giydirdiğim pembe elbiseye baktım. O da gülerek elbisesine bakıyordu. Ellerini çırpıp bana sarılınca sarılmasına karşılık verdim. "Kıskanıyorum ama!" gülerek Ozan'a öpücük attım.

×××××××

Çiğdem'i Ozan'a bırakıp alış veriş merkezindeki lavaboya gidiyordum. Ozan'ın ısrarı ile alışveriş merkezine gelmiştik ve tam biri aile tablosu gibi duruyorduk.

Aynadaki şapşal gülümsememe bakıp kafamı olumsuz anlamda salladım fazla aşk beyine vuruyor. Tuvalete girip işimi hallederken kapı kapanma veya açılma sesi duydum. Lavabo boştu.

Tuvalet kabininden dışarı çıkıp ellerimi falan yıkadım. Peçeteye sildikten sonra kapıyı açtım.

Siktir. Açamadım.

Kapıyı zorlarken derin derin nefes almaya başlamıştım. Vurmaya başladım. "Yardım edin içerde kaldım!" hala vurmaya devam ederken dışardan ses geldi. "Daha önce sana Ozan'ı benim elimden alamazsın demişmiydim? Demediysem demiş say" sonra kötü kız kahkası yapan Ece'ye karşı sertçe vurdum kapıya. "Burdan çıkınca seni çok pis yapıcam!"

Nefes alamıyor ve Ozan'ı istiyordum. Ona sığınmam lazımdı. Bana o lazımdı

Saygı çerçevesinde olan her yoruma açığım

Kısa bir bölümdü. ZAten kesit gibi bir şeydi.

Whatsap grubu için özelden mesaj atabilirsiniz

Iyi zamanlar ❤

Otobüsteki Yakışıklı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin