×...Tabi Ki Bende!..."

10.6K 823 292
                                    

Bölüm ithafı:  yazdığım her boku okuyan potterisgod 💜💜💜💜💜💜 (yeni kullanıcı adın...) sjdjxj

Ya şimdi benim içine kurt düştü ya. 1 ay tanışmayla erken gibi geldi ama neyse.

💙 İyi okumalar💙 sizi seviyorum 💞

Lara'dan...

Kalbim teklerken ayılar birden düşmüştü ve halaya en baştan başlamıştı. Ama bu sefer aralarına kalbimi almışlardı.

"Peki ya hiç mi düşünmedin, merak etmedin?"

Kafamı sağa yatırdım. Ve Ozan'ın elini saçıma koydum. Oda oynamaya devam etti.

"Ettim, cevaplarımı her zaman aldım.mesela okul çıkış saatinde Duyguyla buluşuyorsun ve eve sekiz gibi geliyorsun, Duygu'yla buluşmadığında ise dördü on dokuz geçe, artık akşamları dışarı çıkmıyorsun. Bir hafta içinde sadece bir kere çıktın. Oda kitapçıya gitmek için, ve evet takip ettim ve ruhun bile duymadı.

Duygu'yla buluştuğunda eve geç geldiğinden perdeleri sekizi kırk geçe kapatıyorsun, kırk bir geçe giyinmeye başlıyorsun,normal saatte eve geldiğinde yedi buçukta kapatıyorsun. Yediyi otuz iki geçe giyiniyorsun ve odanın ışığı kapalı bir şekilde oturuyorsun. Tek ışık duvarlara astığın renkli lambalardan çıkıyor. O lambalarıda Duygu'nun ısrarı üzerine aldın.

Okula tek gidiyorsun çünkü Duygu ve Aras'ın arasına girmek istemiyorsun. Bu yön bence iyi çünkü Aras buraya gelmeden önce sürekli 'arkadaşı rahat vermezse?' diyordu. Sadece bu sırada değil ilk tanıştığımızdan beri seni merak ediyordum.

Instagram, facebook, tumblr. Hatta sana bir şey diyim mi? We heart it hesabını bile biliyorum. 2 facebook'un olduğunu birini akrabaların için kullandığını diğerlerini arkadaşların için kullandığını, instagramdan takip ettiklerine baktığımdan Galatasaraylı olduğunu öğrendim. Ama ben seni Fenerbahçeli yapıcam.

Yağmuru seviyorsun bunu öğrendim mesela, türkçe rap dinlediğini Duygu'dan öğrendim. Bazı akşamlar pencereyi açıp etrafa bakınıyorsun ama akşamları duyguların daha ağır basıyor çünkü her pencereye çıkınca gözlerin doluyor.

Bir kere sigara içmeye kalkmışsın Duygu'dan öğrendim bu konu hakkında ayrı görüşme yapıcam. Ilgiyi sevmiyorsun, mecbur olmadıkça ailenden para almıyorsun, okula erken gidip sıraya oturuyor ve kitap okuyorsun, dış dünyaya bağlantın kesiliyor, unutuyorsun her şeyi.

Kitap okurken Biri yanına geldiğinde onu umursar gibi yapıp umursamıyorsun. Bunu da kitap okurken yanına yolladığım çocuktan biliyorum. En son kürk mantolu madonnayı okuyordun tahminen bitmiştir. Gülerken dişlerini göstermeyi istemiyorsun hatta elinle ağzını kapatıyorsun. Ama gözlemlerime göre benim yanımda yapmıyorsun. Unutuyorsun heralde."

Kafamı şaşkınlıkla kaldırmış nefes almadan konuşan Ozan'a bakıyordum. "Sen benim giyinme saatimi nerden biliyorsun?!" bakışlarını benden çekip koca bir kahkaha attı. Anlattıklarını ben bile bilmiyordum. Cidden seviyor muydu? Bu sefer mutluluktan ağlamaya başladım.

Ozan mükkemmel bir sütlü çikolata. Hani böyle ucuz ama güzel olandan. Yada pipetin ince poşetini kolayca açmak gibi. Yeni alınan kitap kokusu gibi, yazın balkonda oturmak gibi.

"Ozan... Peki hâlâ beni seviyor musun?"  bakışları o anda değişti.

Sevmiyor muydu?

"Bilmiyorum Lara. Inadım inat bir kişiliğim var." güldüm ve burnunu sıktım. "Bir hafta içinde anladım bunu zaten" oda güldü.

Tabi ben hâlâ o uzun konuşmasında takılı kaldım ama olsun.

BENI SEVIYOR BIÇIZLAR! Ozan artık benim! Ve evet ondan başka kalmadı. Ikizi falan da yok.

Düşüncelerim ile ağzım kulaklarıma vardı. "Seviyor musun?"

Ya sevmiyorsa?

Gülümsedi. -bana-

Bence seviyor. -beni-

"Seviyorum çirkin, seni seviyorum." heycandan bayılabilirdim. Nefesimi tuttum. Kendimi, son kalmış çok satan kitabı almış gibi hissediyorum.

Ozan benimdi.

Tuttuğum nefesi verdim. "Peki ya sen? Sen seviyor musun? Çirkin?"

Sevip sevmediğim hakkında laga luga yapmıycam.

"Evet!"

Evlilik teklifi almadın Lara sakin ol.

Ah iç ses..

Oda güldü bende güldüm. Kıçını hastane yatağında kaydırdı ve eliyle boş kalan yere vurdu. Bu 'yanıma gel' demekti.

Yada 'kıçını buraya yatır'dı.

Göt değil, göt demek günah. (conem whatsap grubu sjdbxj)

Umarım ilk seçenektir.

Yanına yattığımda beni belimden tutup kendine çekti ve büyük bir açlık ile öpmeye başladı.

Tabi ki bende!

Saygı çerçevesinde olan her yoruma açığım.

Beklenen bölüm sanırsam djdhhcd

Hepsini rüya yapıyormuşum faland jdhxjdhd of az götlük olmazdı dhdbxb

Whatsap grubu için özelden mesaj atmanız yeterli olacaktır💞💙💞💛❤❤💜

Iyi zamanlar 💜❤

Otobüsteki Yakışıklı Where stories live. Discover now