×...Duygu,Lütfen İç Sesimden Çık...×

13.6K 891 334
                                    

Bölüm ithafı: @GamzeArslan199 💕💕💕💕

Whatsap grubu için özelden yazabilirsiniz 💙 normal konuşmak içinde yazabilirsiniz insan yemiyorum xjdncnd

Multimedia tüm küfürleri üzerine alan Ateş. (evet yakışıklı ve evet Ateş karakteri için fazla güzel. Ama götlük yapmayı severim djdbcfnc)

İyi okumalaar💕💕

Lara'dan

Ateş elindeki bıçakla Ozan'ın boynuna baskı yapıyordu.

Genellikle sakinleştiğim yere.

Ne ilerliyor ne de geri gidebiliyordum."Lara snaa git dedim!" Ozan bağırsada ağlamaya devam ettim. Sonra delimi sikti ne yaptı bilmiyorum ama ayağa kalkıp Ateş'e ilerledim. Az mesafe kala bıçağını bana doğrulttuğunda refleks olarak durdum.

"Sakın yaklaşma." Ozan'a baktığımda bir bana bir Ateş'e bakıyordu. Bense Ateş'i bırakmış Ozan'a bakıyordum.

Ozan'da bana bakmaya başladı. Ağlayan bana.

Sonra tekrar Ateş'e baktı. Hâlâ bana bakan Ateş'e

Hepimiz karanlık sokakta yanan araba ışığına baktık. Yere düşen metal sesini duyduğumda ışığı bırakıp Ateş ve Ozan'a baktım.Ozan, Ateşin elindeki bıçağı yere atmış ve hunharca dövüyordu. Işıklı araba yanımızdan geçtiğinde Ozan'ın ve baygın olan Ateş'in yanına koştum." Ozan, Dur!" Ozan son kez kanlar içinde olan Ateş'e baktı.

Ozan,sinirle bana döndüğünde bakışlarından ateş çıkıyordu. (o Ateş diilc jdbxjd). Ateş'i orda bırakıp, bileğimden sertçe tutup bu karanlık yoldan dışarı çıkardı.

Apartmanların oraya geldiğimizde hâlâ ağlıyordum. Bir apartmanın karanlık girişine girince kendimi duvarda buldum. Sırtımın acısıyla yüzümü buruşturdum. Ozan, dar apartman girişinde daha yakınıma geldi. "Ben sana git dediğimde gidicektin!" korkudan ağlamaya devam ettim.

Korkum, Ozan'ı kaybetmekti.

Dibime kadar girmiş ve bana bağıran Ozan'ı.

Sinirle nefes alıp vermesini dinlerken gözlerimi kapatıp ağlamaya devam ettim. Baş parmağıyla gözlerimi sildiğinde ellerimi kaldırıp Ozan'ın boynuna doladım.

Ellerini belime koyup sarılmama karşılık verdi.

Ağlamamdan ve Ozan'ın boynunda olduğum için boğuk çıkan sesimle konuştum. "Seni kaybetmekten korktum." belimi daha çok sıkıp daha çok sarıldı. "Korkma. Eğer konu sensen bana bir şey olmasından korkma." kendimi tutamayarak boynunu öptüm. İkimizde sarılmayı bıraktığımızda Ozan kendini çekmemişti.

Ilık nefesini dudaklarımda hissederken kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Dudaklarıma eğildi ve öpmeye başladı. Kalbim, dudaklarım ve Ozan'ın tuttuğu belimde atarken karşılık vermeye başladım. Titreyen ellerimi Ozan'ın ensesine çıkarttım. Ensesindeki saçlarla oynarken öksürük sesi duymamızla ikimzide dudaklarımızı ayırıp kapıya baktık.

Yaklaşık 28 yaşlarında, dalgalı ve sarı saçlı,gözlüklü oldukça genç ve yakışıklı  bir erkek.

Ayak üstü çocuğa yavşadın ya helal!

Duygu, lütfen iç sesimin içinden çık.

Üf kes be!

"Eğer yiyişmek isterseniz bence eve gitmelisiniz. Buralar pek rahat değil. Denedim falan" sonra bizi itip çıktı. Ozan ile adamın arakasından bakakalmıştık.

Ozan bana baktığında kırmızının her tonunu yüzümde hissediyordum. Gözlerimi apartman kapısına falan çevirdim.

"Gel çıkalım burdan." kafamı usulca olumlu anlamda salladım.

Utandım.

××××××

Hangi insanın annesi pazar günü sabahın dokusunda uyandırır?

Ah doğru benim annem.

Sabah sabah bu güneş ışığı ney?

Salak! Güneş ışığı beyaz mı?

He pardon lambaymış o .

"Kalk kız kahvaltıda misafirler var." yüzümü buruşturup anneme kıçımı döndüm ve evlenmeyo düşündüğüm yastığıma sarıldım. Yastık elimden gittiğinde gözlerimi açamıyordum. "Anne, Ozan, Ozan'ın annesi,kız kardeşi ve erkek kardeşi zaten sürekli geliyor. Bırakta uyuyayım ha?" annemin derin nefes almasını duyunca daha çok sinirlendirmeden gözlerimi açtım.

"Onlar var ama başka birileri de var. Benim eski bir arkadaşım, eşi ve oğlu" annem yastığı yüzüme atıp odanın çıkışına ilerledi. "Giyibip9 aşağı gel, bu odayıda topla!" oflayarak yastığı duvara fırlattım.

BA NA NE  Mİ SA FİR LER DEN ! ¡

Ayağa kalkıp dün gece yere attığım tişöt ve pantolonu giydim. Tuvalete gittim. gitmek istemediğimden dolayı yavaşça aşağı inmeye başladım.

Evet, bu günde Ozan'la başlayacağım güne.

Salon kapısına geldiğimde etrafa baktım.

Ozan'lar ve şu bizim Ozan'la öpüşürken gören yakışıklı.

Bir dakika, ney?!

Saygı çerçevesinde olan her yoruma açığım.

Yeni gelen çocuk sizce nasıl?

Biliyorum kötü ve kısaydı.

💕💕💕💕 iyi zamanlarr

Whatsap grubu için özelden mesaj💜



Otobüsteki Yakışıklı Where stories live. Discover now