×... Çok Yakışıklı Oldun. ...×

6.8K 503 181
                                    

Biliyorum burayı uzun süredir boşladım. Neden bilmiyorum ama yorumlara da bakamıyorum artık :(  watty gelen bazı bildirimleri siliyor ve bende tam olarak bakamıyorum . fakat şimdiye kadar yorum yapmış ama cevap veremediğim herkese boool boooll 💞 kalpler yolluyorum 😘

200 bini de gecmişiz 🎉🎉🎉 yiyesim geliyor bazen sizi yaa❤ yada samimi olduğum herkese yaptığım gibi yüzünüzü mıncırmak falan.

Bir de ndjdhdjdhx kitabı mizah yapan yer 'saygı çerçevesinde olan her yoruma açığım' kısmı sanirim zndbxndbx onu yazmamın sebebi de. Bir zamanlar yazdığım kitapta gerçekten uygunsuz laflar aldım fakat saygımi korumaya çalıştım. Bu kitapta 'saygı çerçevesi dışında' olan yorumlara o şekilde cevap vereceğimi bildiriyorum.

Teşekkürler 💞 xjdbdjdj

Susuyorum okuyun 💞😽

Ozan'dan...

Gülerek üzerimde uyuya kalan Lara'nın beline sarıldım. Kafasını boynuma gömmüş,ellerini enseme çıkarmıştı.

Sıcak nefesi boynuma değerken gözlerimi olduğum durumun huzuruyla kapattım.

×××××××( bölüm bitti falan diyormuşum jdjdfhud)

"Lara. Güzelim. Kalk artık üstümden." omuz silken Lara'ya gözlerimi devirip derin bir nefes aldım. Bazen insanı çıldırtıyordu. "Hayır. İyiyim ben böyle." kafası boynumda olduğu için boğuk çıkan tatlı sesine güldüm. İyi olduğuna şüphe yok.

"Ama ben iyi değilim. Kalk o yüzden." boynumu öpünce derin nefes aldım. Bu kadar tatlı olması sınırlarımı zorluyordu.

belindeki ellerimle ritim tutmaya başladım. İşaret Parmağımı yavaşça beline vuruyordum.

Elbet uyanırdı.

Ellerinin ensemde olmasına  rağmen kendi sağa attı. Sonra tekrar üstüme yattı.


Gıdıklanıyor?


O görmese de güldüm. Gıdıklanması benim için bir fırsat.


"Gıdıklanıyor musun?" dedim parmağımı belinde gezdirirken "hayır." dese de kendini yanıma atmıştı. Yanıma yatıp bana 'biraz daha yaklaşırsan sikerim' bakan Lara'ya gülümsedim. "Sen istedin çirkin." çirkin dememe göz devirmesine kalmadan üstüne çıkmış, gıdıklıyordum.


Altımdan çıkmaya  çalışırken kahkaha atıyordu. Onun kahkaha atmasını izlerken gıdıklıyordum. Bana sinirlendiğnde bu taktiği kullanabilirdim.


Ya da kahkahasını özlediğim de falan


Gıdıklamayı bırakınca dirseklerinden destek alarak kalktı ve gözlerini kısıp bana baktı. "Seni lanet olası domuz." gülerek kısa bir öpücük kondurdum dudaklarına ."kalk üstümden banyo yapıcam." üstünden kalkıp yanına oturdum.


Kendi evinden çok benim evimde olduğundan kıyafetleri de burdaydı. Yüzümden silemediğm gülümsemeyle kafamı yastığa bastırdım.


Lara'dan...


Saçlarımı havluya sarıp mutfağa inmeye başlamıştım. Banyo yapmak beni susatmıştı. Uyuyan Ozan'ı izlemeyi bırakıp sessizce mutfağa inmeye başladım.


Kış olması soğuk su içmeme engel değil.


Buzdolabını açıp bakınmaya başladım. Kola ve içki aynı anda nasıl olur acaba?


Denemeden bilemeyiz dimi?


Bir elime içkiyi bir elime kolayı alıp tezgaha koydum.

(kola demişken şu espiri olmazsa olmaz jdbfnsnd kol-a kol-b shhdbcrjdjdjsjd vurmayon tomom dndnxn) bardağa biraz içki biraz da kola koyduktan sonra bir kaç saniye oluşan görüntüye baktım.


Acaba ölür müyüm?


Kendime omuz silkip bardağı elime aldım. Derin bir nefes aldım, gözlerimi kapadım,dua ettim ve bardağı kaldırdımakaldıramadım.


Elinde bardağım olan,kaşlarını çatan sevgilime içten bir öpücük yolladım. Gözlerini kapatıp derin bir nefes aldı ve bardaktakileri lavaboya döktü. Ayakta durmaktan yorulup sandalyeye oturdum.


"Napıyorsun güzelim?" bana göre masumca gülümsedim. "Serinliycektim." kafamda ki havluyu çekip saçlarımın omzumdan aşağı düşmesini sağladı. "Saçlarını kurut. Hasta olucaksın." omuz silkip ayağı kalktım.


Aramız da olan boy farkını parmak uçlarıma yükselerek kapattım be dudaklarına kısa bir öpücük kondurdum. Saçlarımı arkaya itti. "Git saçlarını kurut." gözlerimi devirip banyoya çıkmaya başladım.


Makinayı açıp yüzüme doğru tuttuğum da yüzüme gelen şeylerle gözlerimi kapadım. Arkadan Ozan'ın histerik kahkahası gelirken hala gözlerimi açamıyordum. "Çok güzel oldun çirkin!" gülmeye devam ederken öksürmeye başladım.

Sanırim un ve ben unu yedim.

"Ozan inanmıyorum!" gülmekten duymamış olma ihtimali gelince ellerimle gözlerimi açabilecek şekilde temizledim. Zor da olsa gözlerimi açıp Ozan'a baktım. Hala gülerken yanıma gelip burnumu sıktı. "Çok yakışıklı oldun." Ozan'la birlikte bende gülerken. Makinayı açıp Ozan'a tuttum. O da makinada kalan unlara bulanınca ben gülmeye başladım

"İkimizin de banyo yapması gerek sanırım." gülerek kafamı olumlu anlamda salladım.

Saygı çerçevesinde olan her yoruma açığım

Iyi zamanlar💞 sizleri seviyorum 💞

Otobüsteki Yakışıklı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin