×...Öpüşelim Barışalım...×

4.8K 329 221
                                    

Acilen şarj aleti almam lazım.

Sizleri çok seviyom biliyonuzmuuu

Normalde kitap tanıtımı yapmam but bu diyeceklerim guzeeel

1) Anor-Mal yazar : ben snbdjshddj yeni texting gibi

2) COVER (ariana ve cameron ın şeysi olduğu book) yazar : @arianasdw

3) onunla bağlantılı olan ' Hate' adlı texting i okumanizi öneriyom. Gaaaaaaayet mükkemmeller: yazar: @arianasdw

4) HLÖ var bi de. Onu gülmekten okuyamazsınız dndhdjd yazar: @bneyll

Haaadi sustum okuyuuun.

Lara'dan

Kaldırıma oturup ağlamaya başladım."Az önceki drama oyunu güzeldi. Ne zaman barışıyorsunuz?" kafamı kaldırıp tanıdık sesin sahibine baktım.

Deniz.

Erkek olan (sdhskdhzk)

Yanıma benim gibi oturup etrafa bakinmaya başladı. "Ozan çok ilerde seni dikizliyor. Yanına gelmeme köpürmüştür." gözlerimi devirdim.

Yalaka.

"Ozan'ı eve getirdikleri ilk günü çok iyi hatırlıyorum. Içimden ' inşallah ölürsün' demiştim. Trajedik bir çocukluk geçirdim de. 1 yaşında daha yeni yeni yürürken ayağımı ısırmıştı. Bende açtır heralde diye daha dişleri bile tam çıkmamış Ozan'a koca ekmek vermiştim. Ama onu götürceklerinde deliler gibi ağlamıştım demek isterdim ama diyemiyorum. Ayağımı ısıran çocuğu niye seveyim ki? Mutlu olmuştum."

Anlattığı trajedik hikayeye gözlerimi devirsem de güldüm.

Ayak yiyen Ozan?

"Bak o bilmiyor sana söyliyim. Ozan ismini onu alan aile koydu. Gerçek adı Çağanak. İsmin anlamı liman. Liman demek." durdum.

"O bilmiyor mu?" kafasını iki yana sallayınca gülümsedim. Bir insan isminr bu kadar mı yakışır.

"Ozan'ı 3-4 yaşlarında verdik. Bazı insanlar trajedik olayları unuturmuş. Ozan da hatırlamıyor ama onu vermeden bir kaç gün önce. Biraz konuşabiliyordu. Aile içi kavgalarımız olurdu babam anneme bağırır hatta bazen şiddet gösterirdi. Ozan o zamanlardan birinde 'ben sevdiğime böyle davranmıycam' dedi. Erken konuşmaya başladı."

Ben sevdiğime böyle davranmıycam?

Ne güzel seviyorsun sen be. "Arabaya yaslanmış seni dikizliyordu hadi git barış. Üzme kardeşimi. Küçükken onu yeterince üzdüm ben." ayağa kalkıp üzerini temizleyince bende ayağa kalktım. "Teşekkürler."

"Ne demek?" teşekkür amaçlı sarılcakken geri çekildim ve elimi uzattım. Elimi sıkıp kendine çekti ve kafalarımızı tokuşturdu.

Erkek selamı niye veriyorsun mal mısın?

"Hadi git pollyanna." gözlerimi devirerek onun geldiği yola hızla koştum. Kısa bir süre sonra arabaya yaslanmış sigarasını içen Ozan'ı görünce hızımı daha da arttırıp bir anda Ozan'ın boynuna atladım. "Hadi öpüşelim barışalım."

Ozan'dan kıkırdama sesi gelince kafamı sakladığım boynuna öpücük kondurdum. "Ozan çocuk lafını duyunca ben bir yaşlandım. Belim ağrımaya başladı, gözümün önüne sarı bezler, bebek bezleri gelmeye başladı. Ondan şoolmadı yoksa şoolurdu ama şey işte dediğ..." yanaklarımdan tutup kendine çekti ve sıkıca öpmeye başladı.

"Seni çok seviyom lan kalbini yediğim."

"Sevindim be. Çok sevindim. Düşünsene evde küçük bir şey dolaşıyor, uykularımızı bölüyor, büyüyünce kardeş istiyor, okulda olanları gelip heycanla anlatıyor. Birini sevdiğinde eve yüzünde güller açarak geliyor. Çok daha büyüyünce 'para' diye tutturup sömüren, gece yanına gidip üstünü örttüğümüz bir çocuk niye istemiyim.niye sevinmiyim." anlatmam boyunca gülümseyerek dinlemiş ve yanağımı okşamıştı.

"Resmen özenle yaratılmış gibisin. İnsana bildiğini unutturuyorsun. Hiç şüphesiz seviyorum seni be. Çok." ellerimi saçlarına atıp okşadım. "Bende. Bende seni seviyorum." cebimdeki telefon titreştiğinde açıp kim olduğuna baktım.

Ben Deniz'i ne ara kaydettim ya?

Bir resim yollamıştı.

Açıp baktım.

Saygı çerçevesinde ola

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Saygı çerçevesinde ola... Amaaaan beeee ezberlediniz artikndncnxncnx

Iyi zamanlar lan sizi seviyim 💕

Otobüsteki Yakışıklı Where stories live. Discover now