×...Hala Beni Seviyorsun...×

11.8K 792 287
                                    

Kitabi yazmaya basladigimda diyordum ki
Kolayca cevap verebiliyorum oley diyordum. O kadar zor değil diyordum.

Zormuş... Son bölüme yetiş ilk bölüme yetiş. Eğvle eğvle oluyorum zjxgxhhx ama değer 💙💙

Evet sürekli bölüm yazdım.. Ama korkulu rüyam sınav haftası geldi ve notlarımı düzeltmez isem yazın evden dışarı çıkamayacağım. Cidden.

Gerçi ben hâlâ puanlarımın e okul fotoğrafımdan dolayı gittiğini düşünüyorum ya neyse nzbdhcj

Sadece 1 haftacık bölüm yazamiya bilirim.  Bir haftacık bekleyebilirsiniz heralde?

Multimediada açılırsa Lara'nın abisi var ehehehe

Sizleri seviyorum💞💞

Lara'dan...

Cümlem bittikten sonra derin bir nefes aldım.

Haklıydım. Hem o söylemese ben bulamayacakmıyım? Ozan kadar olmasada stalk geçmişimiz var heralde.

Ozan bana döndü. "Lara, güzelim. Bir yerde okumuştum diyordu ki 'bir kız size trip atmak yerine mantıklı konuşuyorsa sevgisi kalmamıştır' kendine gel güzelim hâlâ beni seviyorsun."  ama bu sefer sempatikliğini gülmedim ve camdan bakmaya başladım.

Sinirim dolmuş taşmıştı ve eğer konuşursam ilişkimizi zedeleyecek şeyler çıkardı ortaya. "Laya abya o benim aykadaşımıyn abyası. Işmi Ece."  Oya'ya baktım ve gülümsedim. Ozan anaokulu desede gittiğimiz yer kreşti. Oya'da 5 yaşındaydı. Biraz da olsa konuşmakta zorluk çekiyor, telafuz edemiyordu.

"Teşekkür ederim tatlım. Ama anladım ki beni ilgilendirmiyor." gülümseyerek cevap verdi. "Peki. Sen Ozan abimin sevdiği kadın mışın?" cevap vermeden önüme döndüm.

Sevse bir şey saklamazdı heralde.

"Evet abicim. Sevdiğim kadın." kısa süreli sevinsemde trinir (trip-sinir zjdbzh) da olduğum için tepki vermedim. "O jaman yenge diyeyebiyilmiyim?" Oya'nın 'y' çokluğuna güldüm. "De güzelim."

"Abi payka gideliim." 1 ağaç, 2 ağaç. "Sor bakıyım Lara ablana gelicek miymiş?" 3 ağaç, 4 ağaç

"Laya abya şende gelicek mişin? Noluy gey" ister istemez kahkaha attım. "Son dediğini bir daha de bakıyım." arkaya Oya'ya döndüm. "Gey" anlımı koltuğa yaslayıp gülmeye başladım. Araba durunca etrafa bakındım.

Yol kenarında durmuştuk.

Ozan'a baktığımda beni kendine çekip öpmeye başladı. Ne kadar zor olsada karşılık vermedim. Trinirli olmak bunu gerektirir.

Alt dudağımı dişlediğinde bağırdım ve kendimi geri çekmeye çalıştım ama o dişlerini alt dudağıma saplamıştı.

Canım acıyor...

Yoksa... Yoksa... Hiii Ozan yoksa vampir mi? Ay anam nerelere gidem huuuu

Dudağımı rahat bıraktığında elimi durağıma attım. Acıyınca geri çektim tabi. "Salak saçma şeyler yüzünden trip atmayı kes!" dudağımın acısını boşverip çemkirmek için ona döndüm. "Merak ediyorum!" dudakları önce bana sonra dudağıma inince kaşları çatıldı.

"Dudağın kanıyor."

"Umrumda değil!"

"Bana sesini yükseltme!"

"Tamam!." önüme döndüm ve kollarımı göğsümde birleştirdim.

Ozan'ın arkaya uzandığını hissettim. Kucağıma selpak attı ve arabayı tekrar çalıştırdı. Cebimden telefonu çıkartıp kamerasını açtım ve dudağımdaki kanı silmeye başladım.

Dudağım değilde kalbim acıyordu.

Gözlerim dolarken üzüntü falan değilde, sinir vardı. Kimdi o kız? Ozan neden bana söylemiyor? Neden anlatırken ağlıyordu?

"Ağlama." dudağımın acımasına neden olucak kadar güldüm. "Onu da sorucam mı?!" direksiyona vurdu. "Sorucaksın!"

"Durdur arabayı." hâlâ yol odaklıyken ben gözlerimi kapadım. "Saçma salak konuşma!" peçeteyi Ozan'ın kafasına attım ve ellimi yüzüme bastırarak ağlamaya başladım. Ama tamamen sinirdi. En azından kendimi kandırmam buydu. Araba yine durunca etrafa falan bakmadım ağlamaya devam ettim.

"Şu siktimin kızının nesini merak ediyorsun?! Sor söyliyim." kafamı olumsuz anlamda salladım. "Istemiyorum. Sanki bulamıycam kızı! Senden öğrenmek varken tek taraflı ilişki gibi kızı stalklıyacağım."  derin nefes aldı.

"Parka gidelim. Her şeyi anlatıcam. Yeter ki ağlama."

××××××

"Bir sene önce falan dı. Aras,ben ve birde Kerem adındaki bir çocuk bayağı yakındık. Aras ile hâlâ öğleyiz gerçi. Neyse. Bu Ece'de, Kerem'in biricik sevgilisi. Kızın yollu olduğunu da Kerem hariç herkes biliyor. Ama o dangalak buna inanmıyor, çünkü dangalak. Bu hep bu şekilde sürerken bu kız bana hallenmeye başladı. Bir ara sınıftan çıkıcakken ağlayarak yanıma geldi. Kerem ile ayrıldıklarını söyledi ve sonra bir şey yapmana veya dememe kalmadan öpmeye başladı. Sonra Kerem bizi gördü falan. Kerem ile aramız bozuldu. Bir kaç ay sonra Kerem ile Ece ayrıldı. Aras ise bana inanarak benim yanımda durmayı seçti."

Kafamı Ozan'ın omzuna yasladım. "Bak bir şey demedim. Baştan deseydin kavga çıkmazdım." saçlarımı öpünce gülümseyerek daha çok Ozan'a sokuldum. "Önemsiz de değilmiş."

Ne düşündü bilmiyorum ama güvensizlikten falan değildi anlatmaması. Korkuydu, her şeyin gün yüzüne çıkmaya korkusuydu. Olanları hatırlama korkusuydu. Yada öpüşme konusu yüzünden di. "O kızı bulduğum yerde yolucam." güldü.

"Yürü be!" birlikte kahkaha attık. "Dudağın için.."

"Acımıyor." yanağına uzanıp öptüm. "Kalbin? Orayı tamir edebildim mi?"

"Kalbim sahibi tarafından her zamankinden erken iyileşti." yanaklarımı sıktı. "Sorun olduğunu biliyorum. Hayvan gibi kırdım seni." gülümsedim. "Tek taraflı kırma değildi." sonra uzunca güldü.

"O kızı araştırıacan dimi?" sorusunu duymazdan geldim. "Niye ağlıyordu?"

"Yanımda seni gördüğü için. Kerem'i unutmuş da hâlâ aklında ben varmışım da senden ayrılıyımmış da. .."

"Bu kızı yolucam. Tabi önce stalk yapmam lazım. Kankası varsa yanıma Duygu"yu alıcam." gülerek saçlarıma öpücük kondurdu. "Seni seviyorum."

Aklımda yazmanın 'e' si bile yokken bölüm yazdim alkis pleasebzjdhchd

Saygı çerçevesinde olan her yoruma açığım.

Whatsap grubu için özelden mesaj atmanız yeterli olacaktır 💞💞

Otobüsteki Yakışıklı Where stories live. Discover now