3. BÖLÜM ~ ELALIM-MABEDİM

89.3K 4K 489
                                    

Merhaba canlaar! 😍 yeni bölümle geldimm 😊

Bu sefer bölüm şarkımız var 😍 Umarım beğenirsiniz 🙏

Keyifli okumalar ❤

*********

Ne olmuş bana böyle, tanıyamıyorum kendimi bile

Aklım başka havalarda, kalbim başka bir yerde

Dudağımda tek isim, gözümde tek resim

Sensin benim eşim aşım, işim gücüm

Kaşım gözüm, içim dışım sensin.

Neler olmuş bana aman Allah'ım?

Ah be elalım, sen ne yaptın bana böyle...

-

Zümrüt kulağının dibine fısıldayan adama bakakaldı öylece. Ne diyeceğini bilemedi. Ne yapacağını kestiremedi. Sığamıyordu şu an oturduğu yere. Ne diyecekti şimdi?

Eli istemsizce boynuna gitti. Hala bir kolu Altan'ın parmakları arasındaydı. Biraz uğraştıktan sonra çıkardı boynundaki kolyeyi. Altan bir cevap, en azından bir tebessüm bekliyordu kızdan.

Zümrüt usulca bileğini tutan parmaklardan kurtardı kolunu. Altan merakla izliyordu. Kız hiç konuşmadan Altan'ın elini kendi avucunun içine aldı. Kafasını kaldırmadan elindeki kolyeyi adamın avuçlarına bıraktı. Sonra acele etmeden indi arabadan.

Hakan Tuana'yı arabadan çıkarmış bekliyordu. Zümrüt kızın elinden tutup, 'Ben götürürüm.' dedi nazikçe. Hakan başını sallayıp doğruca arabaya bindi.

(Açalım şarkıyı )

Altan gülümseyerek hala avucundaki, ucunda kalp olan kolyeye bakıyordu. 'Yüreğim avuçlarının içinde.' demişti sevdası, sessiz sedasız. Aldığı her nefes umutla doldu içine. Kolyeye daha dikkatli baktığında açılan bir madalyon olduğunu fark etti.

Merakla hemen kapağı açtı. Bir tarafında Zümrüt'ünün gözleri olan küçük bir fotoğraf vardı. Öteki yanı boştu. Ellerini sıkıca kapayıp yumruğunu öptü. Sonra keyifle arabasını çalıştırdı.

O esnada radyonun düğmesine de basmayı ihmal etmedi. Açtığı gibi başlayan müzik daha da mutlu etti kendini. Bedeni ve ayakları ile çalan şarkıya ritim tutmaya başladı.

Kendisi de mırıldanıyordu şarkıyı aynı zamanda.

Uzaktan sevda etmak

Girsun yerin dibina

Yakından seven yarum

Gelsun girsun koynuma...

-

On beş dakikalık yolun ardından şirkete ulaştılar. Altan ıslık çalarak indi arabadan, ama arkadaki arabadan inip telaşla yanına ulaşan Hakan'ı görünce melodisi dilinde asılı kaldı.

'Hiç keyfimi kaçırma Hakan. Sonra söyle ne söyleyeceksen.'

'Ama abi, önemli.' dedi genç başını önüne eğerek.

Altan bıkkın bir nefes verdi. 'De haydi söyle.' Hakan önce ağzında birkaç kelime geveledi, sonunda sıkılan Altan, yüksek sesle 'Hadi!' dedi.

Hakan hemen konuşmaya başladı. 'Abi, Kenan. Kenan iti çıkmış içerden. Çıktığı gibi de bizim katıldığımız ihalelere girmiş.' Altan sıkıntıyla yeni çıkmaya başlamış sakallarını kaşıdı.

'Gidin kolaçan edin etrafı. Köpeklerini yine salmıştır o buralara.'

Dönmüş şirket kapısına yürürken arkada hâlâ beklemekte olan adama seslendi. 'Okulun oraya da Gürkanları gönder. Dikkatli olsunlar. Ortalıkta dolanıp açık etmesinler kendilerini.'

MABEDİM (Tamamlandı) Adım Adım Mutluluk-1Where stories live. Discover now