12. BÖLÜM

53.7K 2.4K 191
                                    

Merhabalar, ben geldim 🙋

Canlarım kuzularım oylarınızı ve yorumlarını bekliyorum. Ufacık zamanınızı buna ayırır mısınız? 🙏 Sizleri seviyorum, keyifli okumalar 😘❤

*********

Altan ve Zümrüt'ün bir arada geçirdiği günün üzerinden bir hafta kadar geçmişti. O süreç içerisinde Zeynep işe başlamış ve hatta bir gece Zümrüt'ün evinde çekirdek kola partisi ile bunu kutlamışlardı.

Altan Seçil'le kahvaltıdan sonraki konuşmasının üzerinden kızla sadece ara ara karşılaşmıştı o kadar. Demir ise karısı Sevda'nın baskısıyla bir hafta her gün Altan'a, Zümrüt'ü alıp kendilerine gelmesini söylemişti ama her söylediğinde aldığı cevap 'Oğlum bir dur da. İşlerden kafamı kaldırıp ben bile zor görüyorum kızı.' olmuştu.

Altan cuma günü Zümrüt'ü evine bıraktıktan sonra direk eve geçmişti. Tuana ile biraz oyalandıktan sonra uzun süredir üzerinde çalıştığı projesiyle ilgilenmeye başladı. Saat on bire doğru gelirken yorgunluktan neredeyse beli tutulmuştu.

Esneyerek odasına çıkıp sıcak duşunu aldıktan sonra, saçlarını bile kurutmadan hemen yatağına geçti. Kafasını yastığa koyar koymaz uyuyakalmıştı.

Sabah odasının kapısı gürültüyle açılınca tek gözünü açıp odaya girene baktı. Demir 'Kalk oğlum kalk.' diye adamın sarıldığı yorganı çekiştirmeye başladı. Altan duymamış gibi tekrar kapattı gözlerini. Demir bu durur mu? Hemen adamın yanına ulaşıp kafasının altındaki yastığı çekti.

Altan bu defa 'Ne var lan? Cumartesi bugün, sabah sabah cinini bende mi bulmaya geldin?' 'Biliyorum cumartesi olduğunu.' dedi Demir sırıtarak. 'O zaman git karınla çocuğunla geçir zamanını. Benden ne istiyorsun?' diye parladı Altan. Yorganı kafasına çekip uyuklamaya devam etti.

Demir, 'Oğlum kalk lan. Sevda Kartepe'de mangal yapmak istiyor.' dedi. Altan yorganın altında homurdanarak 'Gidin o zaman!' dedi. 'Tamam da, Sevda sizin de gelmenizi istiyor. Zümrüt'le senin.' Altan yorganın altından çıkıp 'Senin karın taktı ama bize.' dedi. Gün ışığından rahatsız olan gözlerine ellerini siper etti.

Demir boş gözlerle baktı arkadaşının yüzüne. 'Sevda'yı boşladığının farkında mısın? Kardeşin gibi lan bu kız senin. Poyraz'ı da uzun süredir görmüyorsun.' deyip kapıyı çektiği gibi çıktı odadan. Altan adamın arkasından baktı öylece 'Sabah sabah tavır yedik bu öküzden iyi mi?' diye söylenerek çıktı yataktan.

Telefonunu alıp Zümrüt'ü aradı hemen. 'Aşkıım!' diyen uykulu sesi duyduğunda gün Altan için yeni aydınlanmıştı. 'Güzelim!' dedi aşkla.

Biraz konuştuktan sonra 'Zümrüt'üm hazırlan hadi, seni almaya geliyorum bir saate kadar.' dedi. Zümrüt hayretle 'Nereye gidiyoruz?' diye sordu adama. 'Bizimkilerle mangala gidiyoruz Kartepe'ye.' 'Sizinkiler?' diye sordu kız. 'Demir ve Sevda.' dedi Altan. 'Uzun zamandır tanışmak istiyorlardı seninle. Bugüne kısmetmiş.' dedi.

Zümrüt panikle 'Tamam o zaman.' deyip hemen kapattı telefonu. Altan kapanan telefona sırıtarak baktı bir süre. Sonra hazırlanmaya başladı.

-

Demir odadan pis pis sırıtarak çıkmıştı. Bakıcısının elinden tutmuş aşağı inen Tuana'yı görünce bir hamlede kucaklayıp 'Naber kız fındık?' diye gıdıkladığı yerde aşağı indi.

Tuana'yla oynadığı yerde hazırlanıp aşağıya inen Altan'ı gördü. 'Kayak takımlarını çıkar, hem de kalırız bugün orada.' dedi. Altan 'Yemin ediyorum karı-koca başımıza iş çıkardınız.' diye söylendiği yerde kendisine denileni yaptı.

MABEDİM (Tamamlandı) Adım Adım Mutluluk-1Where stories live. Discover now