41. BÖLÜM ~ VUSLAT

45.5K 1.6K 396
                                    

Merhaba canlaaarr. Nasılsınız?

Imm şimdi gelen bölümün nasıl başlayacağın, geçen bölümün nasıl bittiğini bildiğiniz için tahmin ediyorsunuzdur. Ve ayrıca bölümün adından gayet ortada gibi duruyor. 

Bu tarz şeyleri okumak istemeyenler olabilir, yaşı küçükler olabilir. Ben o yüzden ben o sahnenin olduğu kısımı +18 başı-sonu diye belirteceğim. Okumak istemeyenler atlayabilir. 

Ve şöyle bir şey diyeceğim beni anlayanlarınız mutlaka olacaktır. Biz Ayşe'nin  yavru kartallarıyız. Bu tarz şeylere alışkınız :D 

Neyse yine çok geveze olduğum bir güne denk geldik. Şimdi sizleri bölüm ile baş başa bırakıyoruumm. Bölüm ithafı için oy vermeyi unutmayın. 

Yorumlarınızı bekliyorum, keyifli okumalar. 

*********

Hoş geldin, kadınım benim, hoş geldin...

-

+18 başı

Altan karısının alnından dudaklarını çekip gözlerine baktı. Zümrüt heyecandan titrerken ellerini Altan'ın ellerinden çekip, kocasının çıplak göğsüne yasladı.

Bir eli adamın sol göğsünün üzerinde dururken öteki elini yavaş yavaş ilerletip ensesine doladı.

Altan o an derin bir nefes alıp Zümrüt'ü belinden çektiği gibi kendi bedenine yasladı. Zümrüt karnında hissettiği sertlik ile inleyince Altan hemen karısının dudaklarını kendi dudaklarına hapsetti.

Dilleri zamandan çalınmış birkaç saniye içinde ateşli bir şekilde birleşti. Öpüşmeleri, hasret, aşk ve tatlı bir arzuda birleşen şehvet girdabına dönüşmüştü.

Bu esnada, Zümrüt kendisini Altan'a daha çok bastırınca Altan bir an daha da hızlanıp Zümrüt'ün dudaklarını örselemeye devam etti. Karısının sıcak dudaklarından zorla ayrılıp, dudaklarını boynunda dolaştırmaya başladı.

Zümrüt'ün derin iç çekişleri arasında dili ve dudağıyla, boynundan omuzuna doğru bir yol çizdi. Omuzunun üzerinde kısa bir an oyalandıktan sonra parmağını ince geceliğin askısına geçirdi.

Zümrüt'ün derin nefesini duyunca kafasını kaldırıp, alnını kızın alnına yasladı. Soru soran gözleri bir kez daha izin istedi Zümrüt'ten. Zümrüt kafasını belli belirsiz salladıktan sonra Altan, parmağının arasında olan askıyı öldürücü bir yavaşlıkla indirmeye başladı.

Altan, askı indikçe açılan her noktayı dudakları ile sevdi. Nihayet gecelik, kızın teninden süzülüp ayaklarının dibine inmişti.

Zümrüt bir an titreyip utandığını hissetse de, bu his Altan'ın dokunuşları ile bir saniye içinde isteğe dönüşmüştü.

Dudaklarını yeniden Altan'ın dudakları tarafından hapsedilirken, ellerini adamın boynundan çekip, hâlâ altında duran pantolonun kemerine götürdü.

Kemeri açmadan önce parmakları usul usul, kocasının karnında ve kasıklarının yanlarına derin bir V oluşturmuş kasların üzerinde gezindi.

Altan'ın sırıtma ile karışık inlemesini duyunca, elleri acemice kemeri çözmeye başladı. Altan kafasını geriye çekmiş, karısının güzel yüzünü izliyordu.

Kemer açılınca Zümrüt titrek hareketlerle pantolonu kocasının belinden sıyırıp bacaklarından aşağıya inmesini sağladı. Altan ayaklarının dibindeki pantolonun içinden çıkıp tek ayağı ile yana savurdu.

MABEDİM (Tamamlandı) Adım Adım Mutluluk-1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin