11. BÖLÜM ~ BENİ SEVEN KALBİNİ SEVİYORUM

62.8K 2.6K 174
                                    

Merhabalar kuzularım, nasılsınız ? 😊 Sevimli ve çook uzun bir bölüm ile sizlerleyim inşallah beğenirsiniz, sizleri seviyorum 😍

Bu arada multimedyada Tuana var, sizlere o da merhaba diyor 😉

Keyifli okumalar ❤

*********

Zümrüt'ün elbisesi iyice yukarıya sıyrılmış, tüm bacağını ortaya sermişti. Ve o bacaklar Altan'ın üzerindeydi. Altan bir an gözlerini pantolonunun önüne kaydırdı, sonra derin bir nefes aldı.

'Allah'ım n'olur zorlama beni. Bendeki de can da.' deyip derin derin nefesler almaya başladı. Bir süre sevdiğinin nefes seslerini dinledikten sonra kendisi de uykuya daldı.

-

Sabah otomatik kurulu olan saat çalmaya başladığında Zümrüt aniden gözlerini açtı. Gözlerinin önünde beyaz gömleğin dar geldiği kaslı bedeni görünce önce ne olduğunu anlamadı. Sonra Altan'ın sesini duydu.

'Günaydın gün ışığım.'

Yatakta birden doğrulup elbisesini aşağıya doğru indirdi. 'Günaydın.' dedi, yüzü kızarmıştı.

Altan kızı kolundan tutup kendisine çekip sırıttı. 'Dün gece bu hareketi sen yapmıştın.'

Zümrüt ellerini yüzüne kapatıp, 'O kafayla ne yaptığımı bilmiyordum, utandırmasana.' dediğinde Altan kızın ellerini yüzünden çekip dudaklarına uzandı. Kendisini geri çektiğinde gülümsedi. 'Dün gece biri gitti borcunun, şimdi hepsi silindi.'

Bu sefer Zümrüt uzanıp, adamın dudaklarını kendi dudaklarının arasına aldı. Uzun uzun öptükten sonra geri çekildiğinde nefes nefeseydi.

'Okula geç kalmayayım.' dediği yerde yataktan çıktı. Perdeyi açıp karlar altında kalmış İstanbul'u görünce, içinden 'Kesin tatil edildi' diyerek telefonunu eline aldı.

Altan hâlâ yatakta, kızı izliyordu. Zümrüt sevinçle 'Okullar tatil edilmiş.' dedi. Altan gülümseyerek ayağa kalktı. 'O zaman kahvaltıya gidiyoruz. Zeynep'e söyle yarın nasılsa cumartesi, pazartesi günü iş başı yapar.' dediği yerde odadan çıktı.

Zümrüt hemen ayaklarına panduflarını geçirip adamın arkasından çıktı.

Altan banyoya girip elini yüzünü yıkamaya başlayınca, Zümrüt kendi evini böyle rahat kullanan adama bakıp yaşadığı huzuru içine doldurdu. Sonra mutfağa girip bir bardak su içti. Altan çıkıp salona girince bu sefer kendisi geçti banyoya.

Şimdi gelişigüzel gerçekleştirdikleri bu eylem, belki de yıllar boyu böyle devam edecekti aralarında. Kim bilebilirdi?

Zümrüt odasına girip önce Zeynep'i aradı. Sonra kalın bir kot pantolonunu giyip üzerine hardal sarısı örgü kazağını giydi. Saçlarını açık bırakıp salona döndü. 'Ben hazırım, Tuana'yı da alalım olur mu?' dedi gülümseyerek.

Altan aşkla sevdiği kadına bakarak gülümsedi. 'Alırız.'

-

Altan kapıdan çıkmış Zümrüt'ün botlarını giymesini bekliyordu. Zümrüt yerden kafasını kaldırıp, adama gülümseyerek baktı. Sonra ellerine uzandı. El ele indiler merdivenleri.

Dışarıya çıktıklarında Zümrüt kollarını açıp kafasını havaya kaldırdı. Altan, her bir kar tanesinin süzülüp sevdiği kadının saçlarında kendine yer bulmasını aşkla izledi.

Arabaya bindiklerinde Zümrüt saçlarında erimiş olan karı temizliyordu. Altan kızı kendisine çekip dudaklarını boynuna dayadı. Derin bir nefes alıp geri çekildi. Kendisine gülümseyen kıza içi giderek baktı.

MABEDİM (Tamamlandı) Adım Adım Mutluluk-1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin