54. *\Back to school!/*

575 34 4
                                    

We stappen uit de auto en ik haal samen met Arthur, Harry en Hermione de karretjes voor onze hutkoffers. Iedereen doet zijn of haar hutkoffer op het karretje en dan gaan we allemaal naar binnen. 

Iedereen loopt automatisch naar platform 9 en 10 en staan dan te wachten bij de muur. We gaan allemaal een voor een door de muur heen en ik ga als laatste met papa.

We komen het perron op en de gezellige sfeer is gelijk te merken. Iedereen staat op een kluitje en neemt afscheid. We voegen ons samen bij de Weasley's en neem eerst afscheid van Molly en Arthur en zeg "Heel erg bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan voor mij." 

Molly trekt me in een knuffel en zegt "Ik doe alles voor jullie. Je voelt net als een 2de dochter. Ik zal je beschermen en voeden als een van mijn eigen kinderen." "Heel erg bedankt." 

Ze geeft me een kus op mijn hoofd en zegt "De trein vertrekt zo, ga maar naar Amos." Ik knik en loop dan naar papa toe. We staan tegenover elkaar en papa zegt "Dus..." 

"Dus..." Ik glimlach zwakjes en dan loopt hij naar me toe en hurkt voor me en zegt "Ik had het je niet verteld, maar de reden waarom ik een jaar ziek was, was omdat ik...." 

"Wat is er papa, je kan alles zeggen tegen me." "Het was omdat ik me zo erg alleen voelde dat ik jullie heel erg miste. Ik begon me heel erg slecht te voelen en alles werd moeilijk. Arthur kwam vaak op bezoek maar het hielp allemaal niet. Hij stuurde me naar st. Mungo's maar het ging maar niet beter. En pas toen ik jullie weer zag voelde ik alles weer beter worden en daarom was ik gelijk na een week weer thuis." 

"Maar wat als dit nog een keer gaat gebeuren." "Ik weet dat het niet gaat gebeuren. Ik leer ook nog elke dag van mijn fouten en dat heb ik dit keer ook gedaan. Ik weet hoe ik het onder controle moet houden." Ik omhels papa stevig en ik zeg "Weet je zeker dat alles goed gaat." 

Het fluitje van de conducteur gaat en hij zegt "Zeker. Maak je geen zorgen om mij. Echt niet." Ik knik en zeg "Zullen we elkaar vanaf nu alles vertellen?" "Ja, ik beloof het." Hij geeft me een kusje en dan staat hij op en geeft de mand van Timber en de kooi van Grey. Ik knuffel nog papa heel erg snel en dan loop ik de trein in.

Ik zoek de coupes af naar Ginny en vind haar al snel. Ik ga naar binnen en leg Timber en Grey neer. 

Ik laat Timber uit haar kooi en ze gaat gelijk op mijn schoot zitten. Ik aai haar en dan zeg ik tegen Ginny "Zin in het nieuwe jaar?" "Ja heel erg! Iedereen zegt elke keer dat er iets heel erg speciaals gaat gebeuren. Ik ben zo erg benieuwd wat het is!!" 

"Ja ik ook! Ik heb het ook gehoord, Kamal wist het zelfs al toen hij van school ging!" Nu ik over Kamal praat voel ik een steek in mijn hart. Vorig jaar was zijn laatste jaar en ik heb hem eigenlijk best wel gemist. Hij was zo een goede vriend tegenover mij. 

Ginny kijkt me medelevend aan en zegt "Je mist hem he." Ik knik en kijk naar buiten. ik blijf Timber maar aaien en dan schuift de deur open. Ik draai me met een ruk om en dan zie ik Sarah staan. 

Ik krijg gelijk een glimlach op mijn gezicht en ze gaat naast Ginny zitten. Ze vraagt "Leuke vakantie gehad?" "Ja heel leuk!" "Super!" Vult Ginny mij aan. We lachen en dan begint ze gelijk over het onderwerp die ik had willen vermijden 

"Jullie waren toch bij het WK?" Ik knik en ze vraagt "Hoe was het? Ik bedoel, die.... die.... die nacht." Ik zucht en zeg "Ik was gelijk in slaap gevallen......"

Ik ben klaar met mijn verhaal en Ginny heeft het hare verteld. Sarah kijkt ons de hele tijd verbazingwekkend aan en vraagt dan "En hoe gaat het met je arm?" 

"Het gaat steeds beter, Molly heeft het heel erg goed geheeld. Het heeft gewoon de tijd nodig om te helen." Ze knikt en dan begint Grey opeens heftig in haar kooi te springen en andere dingen. 

Timber springt van mijn schoot en gaat naar Ginny. Ik doe het luikje van Grey open en ze vliegt er gelijk uit. 

Ze vliegt door de hele coupe en ik zeg "Rustig! Grey!" Ik probeer haar te vangen en Ginny helpt mij maar Grey laat zich niet vangen. ik denk na en zeg dan tegen Ginny "Ga zitten, als ze merkt dat we geen aandacht meer aan haar geven stopt ze." 

Ik ga zitten en Ginny doet het ook en we praten zoverre het kan gewoon door. Grey is nog een tijdje onrustig maar als ze merkt dat we echt geen aandacht meer aan haar geven gaat ze naast mij zitten en gaat elke keer met haar kop langs mijn arm. 

Ik aai haar onder haar kopje en zeg "Ik denk dat het handiger is als ik jou laat vliegen. Je weet de weg wel." ik doe het raam open en geef nog een aai aan Grey en laat haar dan vliegen. We kijken hoe ze weg vliegt en dan keer ik me weer naar de rest.

We lopen de trein uit en Hagrid staat er al om de eerstejaars te ontvangen. Ik begroet hem even en dan lopen we naar de koetsen. Dit is de eerste keer dat ik ze ga gebruiken want vorig jaar was ik er natuurlijk niet. 

We stappen een koets in en dan rijden we naar Hogwarts. Ik zie in de verte al het kasteel en alle nadelen zijn gelijk weggevloeid. Ik heb zo veel zin om terug te gaan want dit heb ik zo erg gemist!

In love with the wrong |Harry Potter|  |fanfiction| |dutch|Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ