59. *\Date with Drew/*

488 28 2
                                    

Ik sta voor de ingang en geef de moed bijna op dat Drew gewoon niet is op komen dagen en draai me om om weg te lopen maar dan komt hij er al aan. 

Hij kijkt me met een zachte blik aan en zegt "Ben je er klaar voor?" Hij steekt zijn hand uit en ik pak hem vast en dan lopen we naar buiten. Ik begeleid hem naar mijn boom en zeg "Zullen we hier gaan zitten?" Hij kijkt om zich heen, ziet dat de boot van Durmstrang in het meer liggen en zegt "Weet je het zeker." Ik knik heftig en dan haalt hij zijn schouders op en gaan we zitten.

Het is een tijdje stil en dan hoor ik allemaal gelach van de boot af komen en ik vraag lachend "Wat gebeurt er bij jullie wel niet allemaal op de boot?" Drew begint ook te lachen en zegt "Wil je dat weten?" 

"Ik heb geen idee. Maar denk het wel." "Nou eigenlijk mag ik dat niet vertellen." Ik por hem dan in zijn zij en zeg "Dat kan je niet maken." Hij blijft maar zwijgen en dan ga ik over op kietelen en hij komt niet meer bij en hij zegt "Oke ik geef me over, ik zal je alles vertellen." 

Ik stop en hij gaat weer recht overeind zitten. Ik kijk hem aan en zet dan zijn hoed weer terug recht op zijn hoofd. Hij glimlacht verlegen en ik zeg ongeduldig "Nou? Wat gebeurt er?" 

Er komt weer een stroom van geluid uit de boot en hij zegt "Nou, wij hebben een paar voorwerpen die muggles gebruiken een keer uitgeprobeerd en we kwamen erachter dat ze best wel leuk zijn. Het zijn pooltafels en dartborden.

 Verder drinken we gewoon en spelen andere dingen. Het is gewoon een gezellige boel." "Wat drinken jullie? Pompoensap?" Ik begin te lachen en hij ook en hij zegt "Nee nee, bier." 

"Boterbier?" "Hahaha nee, jullie weten echt niks af van muggles he." Ik kijk hem aan en zeg "Duh, hoezo zou ik daar iets mee te maken willen hebben." Ik hoor die woorden nog is na in mijn hoofd en ik schaam me gelijk diep. Ik bedoelde het niet zo op de manier om te uit te schelden ofzo, maar muggles doen wel hele rare dingen.....

Drew zegt dan "Maar het is moeilijk uit te leggen wat bier is. Je word er een soort van High van en gaat andere dingen doen. Het is best wel grappig." Ik kijk hem niet begrijpend aan maar ik zeg snel "Oke. Ik snap er niks van maar je hoeft het ook niet uit te leggen."

Ik kijk hem in zijn ogen aan en zie nu pas wat voor een mooie diep blauwe ogen hij heeft. Het was me nog helemaal niet opgevallen en na een tijdje zegt hij "Weet je, ik had nooit kunnen denken dat ik zo een lief iemand ooit zou tegenkomen." 

Ik voel dat ik begin te blozen en dan komen zijn ogen dichterbij en opeens ontwaak ik uit mijn trans en deins weg. Ik voel nog net dat hij recht voor mijn gezicht stopt en hij zegt "Wat is er?" 

"Ik vind je ook hartstikke lief maar...." "Je hebt iemand anders?" Hij kijkt me met grote ogen aan en ik lach en zeg "Nee, dat niet. Maar ik ben hier gewoon veel te jong voor. En jij bent 17 ofzo en ik maar 13. Dat verschil is veel te groot." 

"Maar leeftijd maakt toch niks uit?" "Later niet nee, maar op deze leeftijd wel. En ik wil heus wel met je maar het word of niet serieus genomen en ik ben te jong voor de stappen die gaan volgen." 

Ik kijk beschamend weg en hij zegt geschokt "Ik wil niet met je naar bed!" Het is nu mijn beurt om geschokt te kijken en ik zeg "Dat bedoel ik niet." Ik lach en zeg dan iets luchtiger "Ik bedoel het zoenen enzo. Ik ben daar gewoon nog veel te jong voor. Hand in hand kan nog net maar ik weet niet eens of ik wel toe ben aan een vriendje." 

Ik denk terug aan de tijd met Draco en ik voel een steek in mijn hart, misschien ben ik wel liever met hem op dit moment? Ik schud die gedachtes gelijk van me af. Draco pest mijn vrienden en mijzelf, daarmee kan je niet bevriend zijn.

Hij kijkt me even een tijdje aan en knikt dan en zegt "Ik begrijp je wel. Ik vind het gewoon zo moeilijk want ik ga je waarschijnlijk alleen dit jaar nog zien." Ik sta abrupt op en zeg "Nee natuurlijk niet! Ik ga je echt wel in de vakantie's opzoeken dan!" 

Hij kijkt weg ik pak zijn handen en til hem op en zeg "Ik ben verliefd op je, dat weet ik zeker. Alleen ik wil niet zo ver gaan." We kijken elkaar aan en ik slik en ik heb me nu op mijn kwetsbaarst laten tonen en hij merkt ook dat ik al veel vertel aan hem. 

Ik voel je tranen opkomen en hij trekt me in een knuffel. Hij is echt iets van 2 koppen groter en ik kom nog net tegen zijn borst en dan laat ik een traan rollen.

Na een tijdje laat hij me weer los en ik zeg "Ik denk dat ik maar weer eens ga." Hij knikt en ik zeg "Ik zie je morgen?" Hij knikt weer en dan geef ik hem nog snel een knuffel en loop dan weg.

ik sta voor de ingang van het kasteel en kijk nog een keer om. Ik zie nog net dat er een deur dicht gaat en dan komt er een immens groot kabaal uit de boot. Ik ben bijna boos want ik heb heel erg het gevoel dat hij mijn gewoon misbruikt op dit moment en loop boos naar binnen.

Ik plof neer op bed en Ginny en Sarah rennen achter me aan en doen de deur dicht en gaan tegenover me zitten. 

Ik vertel ze gelijk alles en Ginny komt naast me zitten en slaat een arm om me heen en ik leg mijn hoofd op haar schouder. De tranen rollen over mijn wangen en Ginny zegt zacht "Drew zal dit echt niet doen voor een of andere weddenschap. Ik zag wel hoe hij elke keer naar jou keek. Hij is echt verliefd op je en als je dat niet ziet dan...." 

"Dan wat?" Ik kijk haar aan en ze zegt "Laat maar." Ik zucht en zeg "Misschien heb je wel gelijk ook." Dan zegt Sara "Maar hoe wil je het nu verder doen dan?" 

Ik haal mijn schouders op en zeg "Ik heb echt geen idee." Ik hoor bijna bij iedereen de radertjes in de hoofden rond draaien op volle toeren en dan zeg ik maar "Ik denk dat we elkaar maar gewoon af en toe moeten zien. Ik kan het niet meer over mijn hart verdragen om iemand na een date in de steek te laten." 

Ginny en Sara kijken me raar aan en ik zeg "Dat had ik ook bij Malfoy gedaan. Ik zag hoe gebroken hij was en bij hem kan het nog wel na alles wat hij tegen jullie doet maar Drew heeft niks misdaan. Ik denk dat ik gewoon bij hem blijf. Alles komt goed."

In love with the wrong |Harry Potter|  |fanfiction| |dutch|Where stories live. Discover now