62. *\The Yule Ball (part 2)/*

529 29 2
                                    

We komen aan in de grote zaal en die is echt heel erg mooi. Ik kijk mijn ogen uit en ik kijk naar de mensen waar we tussendoor lopen. Ik zie Ron in de menigte staan en hij heeft echt een verschrikkelijke jurk aan. 

Ik moet lachen en zie dan Drew met een jaloerse blik kijken. Hij staat naast een van de Beauxbatons meisje en hij had waarschijnlijk mij liever gehad. Dan kiest iedereen zijn plek op de danszaal en ook al zijn er 4 koppels die moeten dansen, toch heb ik het gevoel dat duizenden ogen op mij gericht zijn. 

Ik haal diep adem en Harry vraagt "Gaat alles goed?" Ik knik maar en zeg dan "Ga klaar staan." Nu knikt hij en we pakken elkaars hand en hij legt zijn hand op mijn heup en ik leg mijn hand iets boven zijn heup. Dan begint de muziek te spelen en beginnen wij met dansen.

De dans gaat wonder boven wonder goed en er komen steeds meer mensen de dansvloer op. Ik zie Ginny al samen met Neville de dansvloer oplopen en na 5 minuten staat de hele dansvloer al vol. 

Harry heeft het al snel gezien terwijl ik er best wel veel zin in begin te krijgen. Hij gaat uit de menigte en ik ga maar mee want ik ga liever bij hun zitten dan dat ik helemaal alleen op de dansvloer staan. 

Ik kijk fascinerend naar de menigte en zie Malfoy me al de hele tijd me zit aan te staren. Drew doet eigenlijk precies hetzelfde. Ik kijk naar Hermione en ik zie dat ze de tijd van haar leven heeft. 

Dan opeens verspert iemand mijn beeld en ik kijk omhoog en kijk zo naar Cedric. Hij zegt "Mag ik deze dans van u?" Ik glimlach breed en zeg "Met plezier." Ik pak zijn hand en sta op. 

We lopen naar de danszaal en dan beginnen we te dansen. Het verbaasd me dat Cedric zo goed kan dansen en het is echt super grappig om met hem te dansen. 

Dan opeens stoot iemand per ongeluk tegen me aan en dan zie ik dat het Harry en Cho zijn. Ik weet dat Harry graag met Cho had willen dansen en ik ben heel blij voor hem.

Na een tijdje ga ik met George dansen en als we nog niet eens een minuut bezig zijn komt er een dikke hardcore nummer op. George en ik schieten in de lachen en gaan lekker mee dansen. 

We dansen super wild en we komen Hermione tegen en ik ga richting haar toe en dan dansen we met zijn 4en verder. Halverwege het nummer is iedereen helemaal moe en gaan we uit de menigte. Nou ja George heeft zich bij Fred gevoegd. 

Hermione zegt dan "Zullen we wat drinken?" En Viktor zegt gelijk "Ik haal wel wat. Jij ook Ashley?" het verbaasd me dat hij mijn naam weet en ik knik dan en dan loopt hij weg. Hermione kan niet meer blijer worden en ze zegt "Kom we gaan naar Harry en Ron." 

Ik kijk even en ik zie ze depressief zitten en dan zeg ik "Ik ga wel wat drinken pakken. Even wat tijd alleen met Viktor." Ik knipoog naar Hermione en ze schud lachend haar hoofd en dan loop ik naar het drinken.

Ik ga naast Viktor staan en ik kijk wat ze allemaal hebben. Dan vraagt Viktor uit het niets "Weet jij wat Hermione leuk vind?" ik kijk hem aan en ik zie dat hij echt heel erg veel om Hermione geef en dan zeg ik "Uhm, nou ja alles wat met kennis te maken heeft. En iets persoonlijks vind ze ook heel erg leuk." 

Hij knikt en dan pak ik mijn drankje en ik zeg "Hermione heeft het echt naar haar zin vanavond." Ik glimlach en kijk achterom naar Hermione maar mijn glimlach gaat gelijk weer weg. 

Ze maakt ruzie met vooral Ron en dan draai ik me om en verbeter ik me en zeg "Ze vond het vanavond heel erg leuk." Hij kijkt nu verbaasd achterom en als hij ziet dat Hermione boos is word hij zelf ook boos en dan zeg ik "Maak je geen druk, ze draait heel snel bij. Echt waar."

Dan draai ik me weer om met de drankjes en bots tegen iemand op. Mijn drinken valt over me heen en de jongen zegt oprecht "Sorry sorry! Ik wilde dit niet." 

In love with the wrong |Harry Potter|  |fanfiction| |dutch|Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu