6. Bölüm; Yok artık!

60.9K 2.3K 100
                                    

Bölüm şarkısı Jason Derulo - The Other Side.. :)

Pişttttt sesiyle gözlerimi açtım. Buda ne? O manyak kız değil mi? Evet o ve bana seksi seksi gülüyordu. Oha bu kızın kafasına saksı mı düştü? Aniden yüzüme doğru yaklaştı ve neredeyse dudaklarımız buluşacaktı.

"Günaydın tatlım" dedi ve seksi gülüşünü atıp burnumu öptü OHAAAAAAAAA!! Ne yapıyor bu kız kudurdu mu acaba? Yok yok yavaş yavaş etkisi altına geçiyorum. Allah kahretsin! Benim gibi çapkın bi adama bu yapılır mı! Kendime hakim olamıyordum. Yavaşça bana doğru sokuldu ve beni öpmeye başladı. Tabikide bende öpüyordum. Dudaklarımız birbirine deyince tüm tüylerimin kalktığını hissettim. Elimi beline doladım. İşte bu hali asi ve manyak halinden bin kat daha iyiydi..

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

Sabah gözlerimi yavaş yavaş açtığımda daha nerede olduğumu bile anlamazken yanımda bir adam olduğunu görünce hemen doğruldum. Arabada olduğumu anladım. Ama yanımdaki o evet evet, oydu. Yani sapıktı. Pekiya niye gülüyordu? Kesin güzel bir rüya görüyordur. Neyse uyandırayım şu salağı..

"Hey hey kalk pis sapık hadi uyan." dedim ve dürttüm. Tüm gücümle onu sarsarken ayılmaya başlıyordu.. Gözlerini açtığında hemen sorduğu tek şey;

"Hı-hı-hı.. Bir dakika rü-rüyamıydı?" dediginde sadece gözlerine salak salak baktım. O an bir duraksadı ve tekrar konuşmasına ekledi.

"Bir dakika şimdi biz öpüşmedik mi ?" Nee ?? Ne öpüşmesi ne saçmalıyor bu ?? Yoksa rüyasında beni mı gördü ? Ayy iğrenç pis sapık harbi sapık yaaa!

"Seni pis sapık! Demek beni rüyalarında öyle görürsün ha şimdi bittin sen!" diyip omzunu yumruklamaya başladım. Yumruklarım gittikçe artarken benden kurtulması imkânsızdı.

"Ahh yapma ahh dur ahh açıklayabilirim ahh dur bi ahh bi saniye ahh yaa ahh kime diyorum ahh" diye bağırıyordu aniden durdum.

" Açıkla hadi hemen anlat." dediğimde ilk önce bir dondu kaldı sonra salak gülmeye başladı. Ona 'hadisene gerizekalı' bakışı atarken aniden gülmesi kesildi ve konuşmaya kekeleyerek devam etti. Eğer biraz daha böyle davranırsa hayatına sakat olarak devam edecekti pis sapık.

"Ee ş-ş -şey.."

"Ney?"

"Yani b-ben.."

"Hı-hı seeen?"

"Ben a-aslında r-rüyamda seni g-görmedim.."

"Kimi gördün o zaman?"

"B-ben r-rüyamda.."

"Eveeeet!"

"Ege'yi gördüm."

Ohaa peki niye bu kadar zor söyledi. Kesin bu çocuk yalan söylüyor. Yada sakladığı bişey var. Birden aklıma gelen şeyle yerimden zıplar gibi kalktım.

"S-sen gay mısın ?" dediğim an gözleri öfkeyle açıldı ve bağırmaya başladı.

"N-n-neee ?? Şimdi sen bana gay mı diyorsun yani sapık bitti şimdide gay öyle mı ?" dedi o kadar sinirliydi ki korkmuştum. Sesimi alçaltarak konuşmama devam ettim.

"Şey ama sen dedin Ege'yi rüyamda öpüşürken gördüm diye bende gay oldugunu sandım. Yani değil misin ?"

"Bak yaa hala konuşuyor. Kızım ne gay'ım nede sapık! Rüyamda seni gördüm hem sen beni tahrik ediyordun benim valla bir suçum yoktu. Hem sapık falanda değilim beni neden sapık sandığınıda bilmiyorum!" dedi yani beni rüyasında görmüştü. Birde ben onu tahrik ediyormuşum haa?? Ben bu çocuğu öldürürüm.

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now