7. Bölüm; Bu ne rezillik!

52.9K 2.3K 137
                                    

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

Telefonla Gizem ablayı aramıştım. Başka bir çarem yoktu. Abim gelene kadar onunla yaşamak iyi olacaktır. Herhalde..

Yarım saat sonra korna sesiyle aşağıya indim. Arabaya bindiğimde Gizem ablanın çok mutlu olduğunu farkettim. Bana kardeşlerinden bahsetti. Hatta fotoğraflarını bile gösterdi.

"Bak işte bu küçük kız kardeşim bu.. Adı Ezgi." dedi. Gerçekten çok güzeldi. "Bak buda erkek kardeşim." bir dakika bir dakika .. Telefonda gördüğüm yüz .. Ama bu çocuk.. Yook yook kesin şaka olmalı.. Gizem abla konuşmasına devam etti. "Senden bir yaş büyük.. Adıda Ceyhun" Hayırrrrr cidden ooo evettt ooooo ve onunla aynı evde kalacağımm Allah kahretsiiiiin!! Acaba arabadan inip ben gelmekten vazgeçtim mi desem? Yoook öylede olmaz onunla kalacağım için çook mutlu ve şimdi vazgeçersem çok üzülür. Olsun Ceyhun korkmuyorum senden, tüm zorluklara karşı seninle yaşıycam. Hem zaten başka çaremde yok.. Allahım sen bana yardım etttt ..

"Evet Miracım geldik tatlım. Hadi bavulunu uşağa verde sen beni takip et! Dedi sakin bir ses tonuyla.. Ve hafiften gülümseyerek..

"Tamam Gizem abla" dedim. İçimdeki heyecanı bastırarak.. Gizem abla zile bastığında ben hala evi dışardan süzüyordum. Gerçekten kocaman bir evdi ve çok şirindi. Hizmetçi kapıyı açtığında Gizem abla benimle tanıştırmak için Ezgi ile Ceyhunu çağırdı. Salonun kapısının önüne geldiğinde bana doğru döndü ve beni yanına çağırdı. Şimdi sıçtımmm!

Salonun kapısının önüne geçtiğimde Ceyhunda salonda televizyon izliyordu. Tam arkasını dönecekti ki hemen başımı yere eğdim ve yüzümü saçlarımla kapattım. Ama biliyordum mutlaka Ceyhunla yüzleşecektim.

"Çocuklar oda artık bizimle birlikte kalacak. Hadi ona merhaba deyin. Canım sende kardeşlerime kendini tanıt. İyi kaynaşacağınıza eminim." dedi Allahhhhh yandımmmm. Başımı hafiften doğrulttum. Ceyhun ilk önce salak salak yüzüme baktıktan sonra gözleri kocaman açıldı ve bağırmaya başladı. "Yo-yo-yok artıkkkkk seeeeen!!" dedi ve sanki cin çarpmış gibi duruyordu. Tövbe tövbe yaaa ..

Gizem abla şaşkınlıkla araya girdi. "Siz yoksa tanışıyor musunuz?" dedi. Tam birşey diyecektim ki Ceyhun araya girdi. "Barda sarhoş diye alıp evine bırakmıştım oradan tanıyoruz birbirimizi." dedi. Ee tabi asıl tanışmamızı anlatsam rezil olurdu. Gizem ablanın yüzündeki tebessüm daha fazla artmıştı.

"Ben odama çıkıyorum." dedi. Ezgi denen kız Gizem abla arkasından bağırmasına rağmen hiç durmadan gitti. Herhalde benden pek hoşlanmamıştı. Ceyhun hemen Gizem ablayı kolundan tutup koltuğa oturttu. Sonrada ellerimi tuttu ve benide Gizem ablanın yanına oturttu. Elimi tuttuğu an içimde anlam veremediğim bir his ortaya çıktı. Ama dedimya anlam veremiyordum. Bizi oturttur otturtmaz sorguladı. Bana baştan sona neler olduğunu anlatın hemen!" dedi. Gizem abla anlatmaya başladı.

"Hani ben araba kazası geçirmiştimya işte o zaman önüme çıkan araba Mira'nın babasının arabasıydı. O kazada Mira babasını kaybetti. Anneside daha önceden vefat ettiği için kimsesi yoktu. Ha bu arada abiside yıllar önce amerikaya gitmiş. Hatta onun abisi benim eski nişanlım. Bende hem onu tanıdığım ve yanlız kalmasını istemediğim için bizde kalmasını teklif ettim." dedi. Ceyhun hemen sözünü böldü.

"Ama bir dakika bu kaza 2 ay önce olmadı mı?" dedi. Gizem abla tekrar devam etti. "İşte bir durda dinle Mira teklifimi kabul etmedi. Ben kendi ayaklarımın üzerinde dururum dedi. Bende ona belki sonradan fikri değişir diye telefon numaramı bıraktım. Onada bugün ev sahibi 1 haftaya kadar evi boşaltmasını söylemiş. Oda mecburen beni aradı ve şimdi burada artık bizimle kalacak." dedi. Sanırım Ceyhun birazda olsa anlamıştı. Sonuçta kuş beyinli ..

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now