30. Bölüm; İzmir..

41K 1.4K 374
                                    

Evet arkadaşlar yeni bölümle karşınızdayım. Bu bölüm bir nebze geçiş bölümü oldu. Sonunu ekşınlı bitirmeyeceğim çünkü bir sonra ki bölüm 4 yıl sonrası ile ilgili olacak. Zehra tatlım istediğin tatili yapıyorlar bebeğim. Umarım beğenirsin. Neyse iyi okumalar.

"Aşkım valla göründüğü gibi değil. Kalk lan sende üzerimden." dediğimde gonzales hemen üzerimden  kalktı. Benimde kalkmam için elini uzattığında ona 'yürü git pis sapık' bakışımı attım ve kendim kalktım. Hemen Mira'nın yanına gittim.

"Aşkım vallahi billahi düştüm, sonra Berk'de ayağıma takılıp benim üstüme düştü. Yanlış anlaşılacak birşey yok anlayacağın. Yani gidipte çocuğa 'Hişt yakışıklı üstüme düşmeye ne dersin ? Bak ne güzel baklavalarım var. Hadi çık üstüme parçala beni' diyecek halim yokya. Hem zaten tüm organlarım ezildi. Heran iç kanama geçirip geberebilirim." dedim. Kaşlarını çatıp bağırdı.

"GEBER!!" dedi ve arkasını dönüp odamdan çıktı. Tövbe yaa. Ne kadarda düşüncelisiniz küçük hanım. Ne olursa olsun hemen peşinden gittim.

"Ya Mira saçmalama kıskandığın kişiye bak yaa. Ben gay falan değilim ki. Hem yarın karne midir nedir onu alıp Izmir'e gideceğiz." dediğimde biranda hızla bana doğru döndü.

"Tatil için İzmir'e mi gidiyoruz şimdi ?" dedi. Yüzünde tarif edilemez bir mutluluk ve heyecan vardı.

"Evet İzmir'e gidiyoruz (Bizede uğrayın :D)." dediğimde biranda boynuma atladı ve yüzümde öpülmedik yer bırakmadı. Bilseydim hergün İzmir'e götürürdüm bu kızı.

"Ee şimdi barıştık demi ?" dedim. Kucağımdan inip dudağıma minik bir öpücük kondurdu.

"Tabi ki şapşik." dedi. Ve biranda gülümsemesi yüzünde dondu.

"Ceyhun.. Abimi nasıl ikna edeceğiz ??" dedi. Has*ktir!!

***

"MİRAAAAA!! İkna ettim.. Ettiiiiiiiiiiiiim." diye ona doğru koşup o anki sevinçle onu kucakladım. "CE-CEYHUN DÜŞECEĞİM İNDİR BENİİİ!!" diye avazı çıktığı kadar bağırdı.

"Tamam bir saniye." deyip indirdim. Yüzüne bakıp "Enerji patlaması." dedim. Güldü. Koşarak odasına girdi. Kesin bavulunu hazırlıyordu. Uçakla gidecektik. Yani tahminen 45 dakikalık yolculuk geçirecektik. İnşallah trafik olmaz.

'Ne gerizekalı adamsın sen yaa. Gökyüzünde trafik mi olur ?' dedi iç ses. Ana doğru ya. Of tamam sende iyice havalandın ha. Gerizekalı falan ne oluyoz bilader!

Aklıma biletler gelince hızla aşağıya inip laptobumu aldım. Tam o anda kapı çalmıştı. Kim ki bu şimdi.

"Ben bakarım." deyip kapıya doğru ilerledim. Kapıyı açtığımda karşımda bizim yaşlarımızda esmer, kahverengi hafif çekik gözlü ve sevimli bir kız duruyordu. Sevimli dediğime bakmayın eşek kadar kız.

"Halloooo (merhaba).." deyip içeriye daldı. Ne oluyor kızım. Gavur mu lan yoksa bu ? "Ben Lara.. Kıvanç burada mı ?" dedi. Ben bile abi diyorum lan. Kıvanç nedir bee.

"Evet.. Kıvanç abiiiiiiii." diye anırdım. Ablam ile merdivenlerden gülüşerek indiler. Bir anda kız Kıvanç abiye doğru yardırdı. Ablamı hiç takmadan kucağına atladı. O sırada Mira'da aşağıya indi. Kızı abisi ile tek beden görünce yüzünde ki gülümseme dondu. Ablamla ikiside kıza öldürecekmiş gibi bakıyorlardı. Kızım şansın varsa buradan sağ çıkarsın.

-LARA'NIN AĞZINDAN-

Onu gördüğüm an yanında ki kadını hiç umursamadan boynuna atladım. O benim komşumdu, o benim abimdi ve herşeyden önemlisi.. O benim aşkımdı.

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now