21. Bölüm; Sürpriz..

45.3K 1.6K 101
                                    

Heyy ben geldimmmm :D Bu bölümü BayanCatlak-'a ithaf ediyorum.. Kapağı o tasarladı ve muhteşem olmuş. Ellerine sağlıkkkk .. Beni gece gece çok sevindirdin :D Birtanesin sen yaa <3

Bölümü Demi Lovato - Let it go ile okuyun! İyi okumalar..

-CEYHUN'UN AĞZINDAN-

Nasılda korktu ama hahaha.. Şuan onunla yatmak istediğimi sanıyor ve gözlerime yalvarır gibi bakıyor.. Doğruyu söyleyeyimde yoksa kalp krizi geçirecek..

"Tamam sakin.." dedim. Hâlâ korku dolu gözlerle bana bakıyordu.

"C-Ceyhun.. Ben yapamam!"  dedi. Boşuna manyak demiyorum herhalde.. Daha birşey demedim o, öyle sanıyor!

"Off aşkım yaa hemende yanlış anladın ben 'Bu gece ve bundan sonra benimle uyuyacaksın' diyecektim.." dedim. Büyük bir oh çektikten sonra tekrar o sinirli halini aldı..

"H-hayır olmaaaaz.. Sabah neler olduğunu hatırlatırım Ceyhun bey!!" dedi. Bu seferde sinirlenme sırası bende!!

"Heyy ben sensiz uyuyamam küçük hanım!!" dedim. Tekrar yüzüme soğuk soğuk baktı..

"Olmazzzzzz!!" dedi.

"İyi peki.. Çağlarda çok bekler Ezgi'yi!!" dedim. Tam gidecekken kolumdan tuttu.

"T-tamam.. Kabul!!" dedi. Hahahaha işte bu..

"İyi o zaman akşam bi Çağlar gelsinde konuşalım.." dedim. Sevinçle el çırptı. Deli kız..

"Sen birtanesin aşkımmm.. Hadi gidelim.." dedi. Sinsice sırıttım ve ellerimi beline doladım.

"Heyy bebeğim, öpüşmeden hiçbiryere gitmem bi kereeee.." dedim. Kahkaha attı ve dudağıma ufak bir öpücük kondurdu..

"Bugünlük bu kadar yeter.. Birisi gelebilir.." dedi. Masadan indi tam gidecekti, hızla belini kavradım ve onu duvara yasladım..

"Malesef birtanem seni öpmem lazım.." dedim ve o bal dudaklarını öpmeye başladım. İlk önce karşılık vermesede sonradan dayanamadı ve oda karşılık verdi. Yaklaşık 3 dakika boyunca dudaklarını hiç bırakmadım. Geri çekilmem için alt dudağımı ısırdı ama birşey farketmedi. Bırakmadım.. Duramıyorduk, durduramıyordum.. Biranda kapı açıldı ve ikimizde geri çekildik.. Kapının olduğu yöne doğru baktım. Azraydı bu ve arkasında Cenk vardı.. Ahh tâbiya şuan öpüştüğümüz sınıfta Cenk'lerin dersi vardı. Azra'nın ne işi var peki ? Aman banane yaa!

"Başka bir yer bulamadınız mı yiyişecek ?" dedi Cenk. Şeytan diyor ağzını burnunu kır!!

"Bulamadık.. Ne o yoksa kıskandın mı ? Aah tabi ya BENİM sevgilimden hoşlanıyordun.. Cık cık cık.. Yazık yaa!!" dedim. Sinirlenmişti.. Elleri yumruk şeklini almış, gözleri ise ateş saçıyordu.

"Boşver Cenk takma sen onlar devam etsinler. Gidelim biz.." dedi Azra. Evet yaa gidinde biraz daha öpüşelim..

"Tamam.. Sadece son bir sözüm var Mira'ya!" dedi Cenk. Birden bize doğru yaklaştı. Mira'nın önünde durdu. Mira ise elimi sımsıkı tutuyordu.

"O morluğun izini yokedebilirsin fakat beni nasıl yokedeceksin!!" dedi. Dayanamadım kafamı burnunun ortasına geçirdim. Yere tosladı..

"Seni o değil ben yokedeceğim piç kurusu!!!" diye bağırdım. Azra gelip onu yerden kaldırdı..

"Yeter Ceyhun!! Bir kız için ne kadar değiştin!! Eskiden kimseyi umursamaz, kimseyi dövmezdin!! Ne yaptı bu kız sana!!" dedi Azra.

"Ne mi yaptı haa ? Beni adam etti! Beni mutlu etti! Beni ilk defa aşık etti! Yanında ki piçi adam mı sanıyorsun sen!! İnsanlara eziyetler eden, can yakan bir piç ne kadar adam olabilir haa? Bana yaşattıklarını asla unutmayacağım Cenk!! Mira'yı asla sana bırakmayacağım!! Senden geçmişin acısınıda çıkartmayacağım.. Sadece artık seni umursamayacağım!! Seni görmezden geleceğim!! Karşıma koyduğun engelleri birbir yıkacağım ve ASLA AMA ASLA Mira'dan vazgeçmeyeceğim!!" dedim ve Mira'nın dudağına bir öpücük kondurup elini tutup sınıftan çıktım.

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now