22. Bölüm; Elektro Halay..

42.7K 1.4K 73
                                    

Selaaaaam ;) Evet bu bölümü ilk moral kaynağım ve ilk yorumcum hszeyzey'e ithaf ediyorum..

Bölüm şarkısı Eminem & Rihanna The Monster..

İyi okumalar <3

Herkes ayrı ayrı doğum günümü kutladıktan sonra Ceyhun elinde bir şişeyle yanıma geldi.

"Bebeğim.. Bugün 20 yaşına bastığına göre kocandan izini kopardın.. Bugünlük içebilirsin ama sadece benim yanımda durmak şartıyla!" dedi. Bir dakika KOCAMDAN mı ? Bu bir evlenme teklifi mi ? Ben bi ölüp geliyom!!

"Peki ne içiyoruz kocacım ?" dedim. Güldü..

"Kırmızı şarap karıcım!" dedi. Oha lan çok romantikiz.. Birden alkış sesi geldi ve o yöne doğru döndük. Ama bu CENKTİ!!

"Ahh ne kadarda romantik amaaa.. Gözlerim yaşardı yaa!" dedi. Yeminle dayak yemekten zevk alıyor bu çocuk!

"Cenk kaybol!!" dedim. Sözüme her ikiside şaşırmıştı.. Ee bendede sinirlenme diye bir his var yani!

"Sadece doğum gününü kutlamak için gelmiştim." dedi.

"Kutladığına göre artık gidebilirsin!!" dedim. Yüzüme bön bön baktıktan sonra uzaklaştı. Ceyhun'a döndüm ve şaşkınca bana bakarken dudağına bir öpücük kondurdum.

"Hadi ama kocacım içkilerimizi koyda içelim.." dedim. Şaşkınlığının yerini o müthiş sırıtışı aldı ve kadehlere şarabı boşalttı.

"Evet.. Şimdi beraber sarhoş olana dek bu kırmızı şarabı içeceğiz.." dedi. Off yandık.. Daha doğrusu millet yandı!

"Peki aşkım.. Aa keşke kırmızı giyinseydim ne güzel olurdu yaa off!" dedim. Kahkaha attı.

"Yaa siz kadın milleti ne takıntılısınız -dirsek geçirdim- Ahh! Tamam susuyorum ve artık içmeye başlayalım haa, ne dersin ?" dedi. Başımı salladım. Yarıya kadar doldurduğu kadehi bana doğru uzattı. Elime aldım.. Ceyhun bardağını havaya kaldırdı.

"Aşkımızın şerefine.." dedi. Sırıttım ve bardakları tokuşturduk. Bardağı ağzıma götürdüm ve bir yudum aldım. Iyk ıyk ıyk.. Çok acı! Ama Ceyhun için içeceğim..

-GİZEM'İN AĞZINDAN-

Ahh bunlar sarhoş olmuş belli.. Hemen yanlarına gitmeliyim..

"Ceyhun, Mira iyi misiniz siz ?" dedim. Ceyhun gözlerini kısarak yüzüme baktı.

"Abla.. Seni kim klonladı.. Ya da ikiz kardeşin mi vardı senin ?" dedi. Ne diyor bu çocuk!

"Ne saçmalıyorsun Ceyhun! İkinizde fena sarhoş olmuşsunuz.. Off leş gibi içki kokuyorsunuz.." dedim ve burnumu tuttum. Birden araya Mira girdi.

"Ablacım.. Bugün benim doğum günüm ve kocamla içelim dedik -iğrenç bir kahkaha attı- Hadi kocacım kalk dans edelim hahahaha!" dedi. Ne kocacım mı ? Bunların kafası gitmiş!

"Tabi ki karıcım.. Hadi kalk dans edelim!" dedi Ceyhun. Tamam bunların kafa kesinlikle 1500 olmuş. En iyisi keyfini çıkartmak!

Bir köşeye geçip oturdum ve onları izlemeye başladım. Birden Ceyhun animals denen abidik gubidik bir şarkı açtı. Mira'nın yanına geçti ve cidden çok komik dans ediyordu. Ceyhun, sanki ona elektrik vermişiz gibi hareketler ediyordu. Elektro dans mı ne diyolar buna ama Ceyhunun hareketleri sanki cin (töbe töbe) çarpmış gibiydi. Kahkahalarım gittikçe artmıştı. Birden Mira'nın da kolunu tuttu. Su dalgası oluşturmuşlardı ama sanki elektro halay çekiyorlardı. Gülmekten kıpkırmızı olmuştum. Yan tarafa döndüğümde Ezgi'yi kahkaha atarken gördüm ve elinde kamera vardı. Aaa doğru bu niye benim aklıma gelmedi ki! Yarın ayık kafayla rezil olmayı doruklarında yaşayacaklar.. Hahahaha kötülük !

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now