27. Bölüm; Ne çektin bee Ceyhun!

40.5K 1.5K 260
                                    

Size ultra komik, ultra eğlenceli, ultra manyak bir bölüm.. Bu bölüm bol bol Ceyhun ve Mira arasında geçiyor. Umarım beğenirsiniz ;)

Bu bölümü cancağzıma, bidaneme, tatlı belama, nutellama, embesilime ithaf ediyorum;

@zynp2000 <3 <3

KEYİFLİ OKUMALAR :D

-KIVANÇ'IN AĞZINDAN-

"Ya cidden çok özür dilerim. Yani öyle olsun istemedim. Nereden bileyim abisi olduğunuzu. Yani ben sandım ki-" hemen lafını böldüm. Daha fazla konuşursa kendimi pencereden aşağı atacaktım çünkü.

"Tamam anladım, sakin ol." dedim. Mira yüzüme pansuman yapıyordu. Elide ağırmış piçin. Tam 'Manken çocuk ne güzel erkek adammış. Bak bana Mira için vurdu.' dedim. İçeri bi girdik neredeyse karı gibi ağlamadığı kaldı. Papağan gibi 'özür dilerim, özür dilerim, özür dilerim' bıktım ulan! Gelip benden af dileneceğine gidip Allah'tan dileseydi, ölünce cennete giderdi.

"Mira sende bırak artık beni otur oturduğun yerde." dedim. Sözümü dinleyip yanıma oturdu. Sonra birden kapı çaldı. Gizem koşup kapıyı açtı.

"Bizz geldikkkk." diye bağırarak bir kız içeri girdi. Yanında da bizim manken kadar olmasada yakışıklı bir çocuk girdi içeriye. El eleydiler. Ceyhun birden öksürdü.

"Elin sağlam demi Çağlar." dedi. Demek ki çocuğun adı Çağlardı. Ama niye bizim manken onları el ele görünce bu kadar sinirlendi ki ?

"Abla kim bu adam ?" dedi Mira'nın yaşlarında ki kız.

"Mira'nın abisi Kıvanç canım." dedi Gizem sonra bana doğru döndü. "Bu küçük kızda, kız kardeşim Ezgi." dedi. Hah şimdi tüm taşlar yerine oturdu.

"Tanıştığıma memnun oldum Kıvanç abi." dedi küçük kız. Gülümsedim.

"Bende memnun oldum." dedim. Sonra birden yanında ki çocuk lafa girdi.

"Merhaba bende Ezgi'nin erkek arkadaşıyım. Adım Çağlar." dedi. Demek Ceyhun'un kıskançlığı bu yüzdendi.

"Tanıştığıma memnun oldum delikanlı." dedim.

"Bende." dedi. Bu nedir bee çok sıkıcı abi yaa. Tanışma faslından hep nefret ederim zaten.

***

"Saçmalama Kıvanç sonuçta eski dostuz. Burada kalacaksın." dedi Gizem. Karnımı dahi burada doyurdum, birde burada kalacağım ha ? Yok ebenin ki.

"Yok ben Berk'te kalacağım." dedim. Birden Ceyhun araya girdi.

"Mira öyle elin oğluyla aynı evde kalamaz. İzin vermem. Sen gideceksen git ama Mira gidemez." dedi. İnsan kal der bee! Ama olsun şu kılıbık halini bırakması hoşuma gitti.

"Yok ben Berk'e söz verdim. O şimdi hazırlık yapmıştır. Biz Mira ile gidelim." dedim. Gizem kaşlarını çattı.

"O zaman biraz daha durun." dedi. Sanırım buna hayır diyemem.

"Pekâlâ." dedim. Hafifçe gülümsedi. Birden Ezgi araya girdi.

"Ee abi bu gece Mira'sız uyuyacaksın anlaşıla-" daha kız kelimesini tamamlamadan Ceyhun kafasına birtane geçirdi. Hösttt noluyo lan! BERABER UYUMAK MI?!?!

"Şey abicim.. Benim kardeşim konuşma özürlüdürde.. O ablam diyecektide abim dedi. Yani Mira geceleri yanlız yatamıyor. O yüzden ablamla yatıyor." dedi. Bende yedim. Berk'e pek güven olmaz ama ona göre sevişmişler.

"Ortam fazlasıyla gerildi. Bence Ceyhun sen Kıvanç'ı ve Çağlar'ı al bara gidin." dedi Gizem. Tekrar Ezgi denen ufaklık araya girdi.

"Hah sonra abim sarhoş olup yine sapıtsın. O günkü doğum günü partisinde ki gibi Mira'yı yatırsın yere deliler gibi öpüşs-" OHAAAAAAA!! Yeminle dalacam şimdi şunlara!! Ceyhun kızın sözünü anırarak böldü.

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now