12. Bölüm; Allah kahretsin..

53.4K 2.1K 88
                                    

-CEYHUN'UN AĞZINDAN-

Geldi piç kurusu!! Nereye gitsem hep karşıma çıkıyor ibne!! Bu şerefsize karşı anlam veremediğim hatta hiç kimseye hissetmediğim kadar büyük bir nefret var!! Cenk Cesur!! Piç'in önde gideni!! 16 yaşımdan beri sahip olduklarımı elimden almak için çabalayan kalpsiz bir ibne!! Aslında babasının arkasına saklanan bir züppe!! Lisede herkesin kanına dokunacak şeyler yapmaktan zevk alan bir sadistti. O zamanlar babamın bir okulu yoktu onun gözünde bir hiçtim. Her zaman benimle uğraşırdı. Çünkü yakışıklılığımı kıskanırdı. Ona karşı çıktığımda beni ölesiye döverdi. Hayvan herif!! Sahip olduklarımı almaya çalışırdı!! Ona karşı nefret doluydum. Babası iflas ettikten sonra okulu bıraktı. Yine de yıllarca adı kötü çocuk diye anılırdı. Babamın işi büyüdü ve bir okul açtı. Onun popülerliğinin yerini benim zenginliğim ve karizmam aldı. Kimseye aşık olmadım. Çünkü bu piç zayıf noktamı arıyordu. Sonradan öğrendim. Devlet lisesinde okumuş. Oradada insanlara eziyet etmiş. Geçen senede bu okula başlamış. Benim her zaman bir üst sınıfımdaydı. Aslında ikimizde yaşıttık ama ben 9. sınıfta kaldım. Birde bu piçin dersleri çok iyiydi. O kadar adam dövmekten nasıl ders çalışıyordu. Hiç bilmiyorum!! Bu piç'ten nefret etmemin sebebi bu!! Bu yüzden Mira'da dahil kimseye aşık olamam!!

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

Demek kötü çocuk buymuş ha? Birde ikinci sınıfmış. Duyduğuma göre babası iflas etmiş. Onu memnun etmek için okuyormuş. Arada bir gelirmiş okula. Zaten ilk 3 hafta gelmemesinden belli ..

Bir anda tüm herkesin kenara çekilip Cenk'e yol verdiğini gördüm. Birde selam veriyorlar o ise hiç takmıyordu. Dimdik yürüyordu. Sadece önüne bakıyordu. Birden gözleri benimkileri buldu. Hafifçe gülümsedi ve bana doğru gelmeye başladı. Evet evet bana doğru geliyordu. Aramızda 1 metre falan vardı. Birden kolumdan biri çekti.

"Kuzen bana yardım etmen gerek. Benimle gel." dedi. Herkesin duyabileceği bir tonda şok içerisindeydim. Bir anda Cenk'e döndüğümde bana bakıyordu. Arkamı döndüm. Birden arkadan ses geldi.

"Vayy kimleri görüyorum!" dedi Cenk. Birden Ceyhun duraksadı.

"Seninle uğraşamam!" dedi. Ona doğru hiç dönmedi bile. Hala beni yanında sürüklüyordu.

"Sana durmanı emrediyorum!" dedi. Hiç takmadan beni çekiştire çekiştire ilerletiyordu. Aniden kolumu bir el sardı ve kendine doğru çekti. Tüm okul korkuyla bizi izliyordu.

"Sana dur demiştim. Ne oldu sana sen efendine saygılı bir adamdın! Şimdi ise görmeyeli çok asi olmuşsun." dedi Ceyhun'a.

"Bırak onu!! Çek elini üzerinden!" dedi Ceyhun. Cenk ise histerik bir şekilde güldü.

"Ne o, yoksa benim olanı yanımda tutmama kızıyor musun?" dedi Cenk. Ayy bu çocuk kendini ne sanıyor!

"O senin falan değil çek elini üzerinden! Hem artık sende o eski Cenk değilsin. Artık eskisi gibi babanda yok! Sen şimdi yapayanlız bir piç'sin ve bende eskisi gibi korkak değilim. Sende dahil hiç kimseden korkmuyorum!" dedi Ceyhun. Demek geçmişte bir şeyler yaşanmıştı.

"Hahaha ne kadarda komiksin. Bakıyorumda sanki biraz fazla havaya girmişsin. Şuan o kadar korkuyorum ki heran dona bırakabilirim. Korkudan Mira'yı daha fazla tutamıycam." dedi Cenk. Herkes tenis maçı izler gibi bir Cenk'e birde Ceyhun'a bakıyordu. Tam Ceyhun birşey diyecekken Cenk'in boş anını yakalayıp kolumu elinin arasından çektim ve bağırmaya başladım.

"Eeeeeeh yeter bee amacınız ne sizin!! Sen Cenk misin nesin! Bir rahat bırak beni yaa! Senden korkmuyorum tamam mı! O gece beni bir piç'in elinden kurtardın diye senin mi oldum! Senin falan değilim. BUNU AKLINA SOK!! Hatta ben hiçkimsenin değilim! Bana malınmışım gibi davranma! Benden uzak dur! Eğer illa birsine benimsin demek hoşuna gidiyorsa -etraftaki kızları göstererek- bir sürü kişi var! Ama Cenk benden uzak dur!!" dedim. Ne dedim ben Allah kahretsin! Şimdi bu çocuk beni şuracıkta öldürürse ne yapacağım. Aaah ne salağım ben! Avazı çıktığı kadar bağırdı Cenk. Belli ki çok sinirliydi.

Manyak SevgilimTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang