10. Bölüm; Seçimini yap..

51.4K 2.1K 106
                                    

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

Birden onunda bana yaptığı gibi yapıp onu öptüm. Deli cesareti işte.. Sonra onu susturdum ama yinede kesin yüzüme vuracak pislik. Pisman edecek beni.. Sonra ise göz göze gelmemek için yalandan esneyip gözlerimi yumdum. Gerçekten parfümünün kokusu çok güzeldi. Kokusunu içime çeke çeke uyudum.

-EZGİ'NIN AĞZINDAN-

Eve geldiğimizde yorgunluktan ölüyordum. Hemen eve girer girmez kıyafetlerimi yukarı odama çıkarttım. Sonra hemen abimin odasına girdim. Off yine yoktu. Sabak ki gibi salonda da değildi. Nerede yaa bu? Aldığım kıyafetlerimi tek tek abime göstermezsem bir taraflarım şişer.

Telefonumla abimin numarasını çevirdim. Sesle yerimden zıpladım. Abimin odasındaydım ve telefonuda odasındaydı. O asla telefonunu almadan hiçbiryere gitmez unutsa bile geri döner alır. Bence o şuan evde .. Mira'da ortalıkta yoktu.

"Yo-yo-yoksa" dedim. Hafifçe bağırarak yoksa bunlar yaramazlık mı yaptılar! Yok bee o kadarda değil. Mira'nın odasının kapısını korkuyla araladım. Odaya yavaşça girdiğimde gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Aklımdan geçen o iğrenç şeyi yapmamışlar ama abim resmen onunla sarılarak uyumuş. Ama belli ki kızla o şekilde zorla uyumuştu. Çünkü abim resmen onu kuala gibi sarmış o ise dümdüz yatıyordu. Demek kızın günahını almışım asıl suç abimdeymiş.

Ablam merdivenlerden çıkarken "şşştt" dedim. İşaret parmağımı ağzıma götürerek. "Sanırım beni neden alışverişe göndermenin sebebini biliyorum. Kameranı al ve beni takip et artık zafer çığlıkları atarsın" dedim. Ablam ise bana saf saf bakıyordu.

"Bekle bi dakika." dedi. Kamerasını alıp geldi. Mira'nın odasına girince ağzı açık kaldı ve kıkırdamaya başlayıp fotoğraflarını çekti. Bu sefer ne bileyim içimde kıskançlık yoktu. Tam tersine gülesim geliyordu. Birden ablam beni kolumdan tutarak dışarı çıkarttı.

"Onları rahat bırakalımda biraz daha uyusunlar. Hem uyandıklarında da onları görmemiş gibi yapalım ki rezil olmasınlar." dedi. Kafamı onaylar gibi salladım. Ahh abla ahh sen yokmusun seeen ..

-CEYHUN'UN AĞZINDAN-

Gözlerimi araladığımda yanımda Mira'yı görünce bugün olanların rüya olmadığını anladım ve rahatladım. Hala dudaklarımda çilek tadı vardı. Yataktan kalkmak istememiştim. Çünkü onun o güzel yüzünü izlemeye doyamıyordum. Gözlerini hafifçe araladı."Hiştttt prenses uyandın mı?" dediğimde gözlerini kocaman açtı.

"Ezgiyle Gizem abla geldi mi ?" dedi. Birde erkeklere odun diyorlar. Şuan açılabilecek en son konu yaa.

"Evet geldiler sanırım." dedim. Kolumu büyük bir hışımla üzerinden çekti. Pofuduk terliklerini giyinip odadan çıktı. Bende arkasından gittim. Mutfağa beraber indik.

Ezgi bize dönüp "Aaa siz evde miydiniz? Bende sizi dışarı çıktınız sandım." dedi. Bunlar kesin biliyorlar. Çünkü onların gözlerinden anlarım ben.

"Evet evdeydik.." sonuçta biliyorlardı. Bari açıklayayım. "Çok uykum vardı. Bende gittim Mirayla uyudum. Tek başına uyumak çok sıkıcıydı." dedim. Ezgi gülmeye başladı. %99.9 biliyorlar! Mira'nın tekmesiyle tek ayak üstünde zıplamaya başladım. "Yaa kızım zorla seni yanımda yatırdım diye böyle vurman mı gerekir?!" dedim. Bu sefer ablamda dayanamayıp gülmeye başladı. Rezil olduk iyi mi!

Safinaz abla "yemek hazır Gizem hanım" dediğinde koşarak masaya oturdum. Sonra herkes teker teker yerlerine geçtiler. Karnım zil çalıyordu. Patlayana kadar yedikten sonra suyumu yudumladım. O sırada ablam Mira'ya dönerek..

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now