18. Bölüm; İlk öpücük..

54.5K 1.9K 195
                                    

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

Artık katlanamıyorum.. Daha fazla bu platonik aşkla yaşayamam. Dayanamıyorum.. Tamam belki Cenk yüzünden bana bunları yapmış olabilir ama beni sevemez.. Yaa yine kandırıyorsa..

Tam arkamı dönmüş gidecekken..

"O gece sarhoştum.. Ama herşeyi hatırlıyorum.. Söylediğim herbir kelime.. Ağzımdan çıkan her cümle doğruydu.. O gece kokunu içime çeke çeke veda ettim sana.. Ne kadar zordu biliyor musun?.. Birisinin o kadar yakınındayken, bir o kadarda uzağında olmak!" dedi. Durdum ona inanmak istiyordum. Fakat biran içimden bir ses gitmemi istedi. Bende ona uyup ilerledim. Bu sefer o adamı.. Hayatımın aşkını arkamda bırakıp gidiyordum. Ağlıyordum.. Deli gibi ağlıyordum.. Birden arkadan kollarını boynuma doladı. Duraksadım..

"Mira.. Yanlış biliyorsun.. Bazı şeyleri çok yanlış biliyorsun.. Benim senden istediğim tek bir gece değil.. Sensin herşeyin ile sensin.. Ve senin benden istediğin şeyi sana büyük bir mutlulukla vereceğim.. Al kalbim senin olsun Mira.. Ben.. Ben sana aşık oldum.." dedi kalbim durmak üzereydi.. Çığlık atmak hatta Mahmut Tuncer ile birlikte halay çekmek istiyordum.. Birden burnunu boynuma gömdü..

"Beni senden.. Bu enfes kokundan.. Delici bakışlarından.. Kısacası varlığından mahrum bırakma Mira.." dedi. Dayanamadım.. Yine sürtüklüğüm tuttu.. Kolunu tutup aşağı ittim. Geri çekildi. Kesin onu reddettiğimi sanıyordur gerzek..

"M-Mira bana bir şans veremez misin?" dedi yüzümü ona doğru döndürdüm. Yanağına tokatı geçirdim ve "Bu bana çektirdiğin acılar içindi." Sonra kızarmış yanağına kocaman bir öpücük kondurdum. "Buda bugün ki itirafın içindi.." dedim. Neye uğradığını şaşırdı.. Biranda onun o haline gülmeye başladım. Oda gülmeye başladı.. Biranda birbirimizi kahkahalarla boğulurken bulduk.. Sustuğumuzda ona kocaman sarıldım..

"Bugünün geleceğini biliyordum Mira.. Biliyordum aşkım.. Biliyordum" dedi. Belimi dahada sardı.

"Rüyada mıyız acaba?" diye sordum. Burnunu boynuma dayadı..

"Hayır birtanem.. Kokunu içerlerimde hissediyorum.. Bu asla rüya olamaz!" dedi. Gözlerimi sımsıkı yumdum..

"Gözlerimi açtığımda yanımda olacak mısın?" dedim. Gözlerim kapalıydı. Ama geri çekildiğini hissediyordum.. Yüzümde sıcacık ellerini hissettim.. Gözlerime minik minik öpücükler kondurdu..

"Aç gözlerini birtanem hadi.." dedi. Hâlâ sımsıkı yumuyordum gözlerimi.. Rüya bile olsa bitsin istemiyordum.. "Hadi birtanem.. Aç ben buradayım ve hiç bir yere gitmeyede niyetim yok!" diyordu. Sözünü dinledim ve gözlerimi araladım.. Tam karşımdaydı.. Rüya falan değildi.. Yüzüme gülerek bakıyordu.. Aman Allahım.. Bu inanılmaz birşey.. O artı benim.. Sadece benim..

-CEYHUN'UN AĞZINDAN-

Artık sevgiliydik.. Yani itiraf ettiğime göre çıkma teklifine gerek yok.. Yok lan yapmam gerek.. Aman daha sonra Ege ile birşeyler düşünürüz.. Şimdi evdekilere söylemeliyiz.. Arabadan indik eve doğru ilerledik.. Elimi ona doğru uzattım, ilk önce duraksadı.. Sonra ise koca ellerimi, minik elleri ile sardı.. O an içimdeki cesaret duygusu dahada kızıştı.. El ele içeri girdik.. Ablam, Ezgi, Ege hatta Çağlar piçi bile buradaydı.. Eee tabi herkes bugün alçısı alınacağı için Mira'yı görmeye gelmişti.. Acaba yanlış zamanımı seçtim.. Yo yo bence tam zamanıydı..

"Herkese merhaba.." dedim. Ege hariç kimseden ses çıkmadı.

"OHAAAAAAA!!" dedi öküz.. Herkes bir açıklama bekliyordu anlaşılan.. Ege deseniz.. O zaten Mira'yı sevdiğimi biliyordu da böyle el ele gelmemize şok olmuştu salak.

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now