14. Bölüm; Parti..

50K 2K 72
                                    

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

Off bir türlü uykum gelmiyor ve yarın okul var. Nasıl uyuyacağım ben. Tamam ona aşık olabilirim ama ona belli edemem ve ben onunla uyumak istiyordum. Allah kahretsin onsuz gözüme uyku girmiyor! Aaah tabi ya buldum! Hemen yastığımı alıp odamdan fırladım. Ceyhun'un kapısının önüne dikildim. Tam kapıyı açacaktım ki kapinin kolu oynatıldı ve açıldı. Ikimizde korkudan yerimizden zıpladık. Ne için uyanmış ki ? Tuvalete desem odasında var. Su içmeye desem elinde yastık var. Allah kahretsin tabikide yanıma gelecekti. Eğer ben onun yanına gelmeye karar vermeseydim, o bana gelecekti. Off neyse farketmez onun yanında yatayım başka birşey istemiyorum. Sadece kokusunu içimde istiyordum.

"N-ne işin var burda?" dedi. Öküz yaa!

"Ş-şey kâbus gördüm. Cenk beni kaçırıyordu. Sanki odama gelebilecekmiş gibi hissettim. Korktum. Burada yatabilir miyim?" dedim. Gerçekten çok iyi yalan söylüyorum.

"Tabiki.. Yani kesinlikle.. Yani hani korkuyorsunya ondan olur. Korkmaman için yani.. Off gel işteeee.." dedi. Aptal çocuk heyecanlandı mı bu ? Yok artık onun için birşey farketmez ki.. Sonuçta bana aşık değil.. O tek gecelik ilişkilere açık.. Yani kesinlikle aşık olamaz bana.. Off Allah kahretsin ne saçmalıyorum ben.. İçeriye girdim. Hemen yastığımı yatağa yerleştirdim ve başımı yastığa koydum. Ceyhun örtüyü üzerimize örttü ve yanıma yattı.

"Korkuyor musun ?" diye sordu. Evet evet o kadar numaradan kâbus gördüm. Korkmam lazım..

"E-evet hemde çoook!" dedim. Hafiften dudaklarımı büzdüm. Birden bana doğru yaklaştı. Kafamı kaldırıp kendi göğsüne yatırdı. Elleriyle belimi sardı. Neye uğradığımı şaşırdım. Ama burnuma kokusu o kadar keskin geliyordu ki anlatamam. Biranda nasıl uyuduğumu anlayamadım.

-CEYHUN'UN AĞZINDAN-

Sabah alarma küfrederek uyandım. Fakat uyandığım zaman belimde bir sıcaklık hissettim. Hemen alarmı kapattım. Mira resmen beni ahtapot gibi sarmıştı. Dün gece çok sıcak olduğu için t-shirt'ümü çıkartmıştım. Onun elleri ise karın kaslarımdaydı. Tam göğsümün üzerinde yatıyordu. Sanki rüyadaydım. Bu anın hiç bitmesini istemedim. Mira hafifçe gözlerini araladı. Ne yani! Bu güzel an burada mı bitecek! Gözlerini açtı. Hafifçe gülümsedi.

"Günaydın Ceyhun." dedi. Bir insan ancak bu kadar tatlı olur yaa..

"Günaydın prenses." dediğimde gülümsedi. Sonra karın kaslarımın açık olduğunu görünce hemen elini üzerimiden çekti. Kızarmıştı. Sanırım utanmıştı. Kolundan çektim.

"Utanılacak birşey yok! Hadi biraz daha uyu!" dediğimde güldü. Ama hala oturuyordu. Kolundan iyice çekip onu göğsüme yatırdım. Gözlerini yumdu. 15 dakika boyunca onu uyurken izledim. Birden gözlerini açtı. Onu izlediğimi farketmemeli, yoksa ona aşık olduğumu anlar. Hemen gözlerimi yumdum.

Karın kaslarımın üzerinde parmaklarını gezdiriyordu. Bu beni fazlasıyla etkiliyordu. Sonra beni uyandırmak için "Ceyhun!" diye söyleniyordu. Gözlerimi açmamakta ısrarlıydım. Aniden burnumda bir baskı hissettim. Hemen gözlerimi açtım. İki parmağıyla burnumu sıkıyordu. Uyanmıştım.

"Hadi uykucu kalk!" dedi. Asıl kendisi benden daha çok uyumuştu. Birde uykucu ben mişim peeeeh!

"Bugün hiç öpüşmeden mi eve gideceğiz yaaa." dediğimde ayağa kalktı ve dilini çıkarttı. Dudaklarımı büzdüm. Büzdüğüm dudaklarıma baktı ve dudaklarımın üzerine hafif bir şaplak indirdi. Hemencecik odasına gitti. Bende gardolabımın başına geçtim. Beyaz gömlek ve siyah pantolon giyindim. Sonra Mira ile birlikte mutfağa indik, kahvaltımızı yaptık. Siyah fularını takmıştı. Birde beyaz mini elbise ve siyah topuklu ayakkabı giyinmişti. Kahvaltımızı yapıp okula gitmek için yola çıktık.

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now