34. Bölüm; Bar

36.8K 1.4K 186
                                    

Bölümü @Cerenakn5'e ithaf ediyorum. Bölüm şarkısı Emre Aydın - Bitti tebrikler.

İYİ OKUMALAR..

"Abi daimond bardayım ve şuan yan loca'da kim var tahmin et." Ege aramıştı ve eminim ki şuan yan locada ki seksi kadınlardan bahsedecekti.

"Umrumda bile değil." diye mırıldandım. Şuan yenilgiyi hazmedemeyen bir futbolcu gibi hissediyordum. Ağzından emziği alınmış bir bebek veya saklambaç oynarken sobelenen bir çocuk gibi. Yenik, yanlız ve kaybetmiş. Bunun sebebi ne mi ? Tabiki de Mira. Mira ve g*tünün dibinden ayrılmayan adi piç kurusu. Şuan nerede, nasıl bir pozisyonda, ne yapıyorlar bilmiyorum. Niye mi ? Aptal gibi uykuya yenik düşüp nereye gittiklerini öğrenemedim ve tıpış tıpış eve geri döndüm. Ahh kafayı yiyeceğim!!

"Emin misin dostum. Bence çokta umursayacağın birisi." dedi. Offf bıktırdın Ege yaa.

"Banane oğlum. Moralim bozuk sonra konuşalım." dedim. Tam kapatıp kurtulacakken tekrar konuştu.

"Ama sonra çok pişman olacaksın. Neyse artık Cenk yesin ex yengeyi sen otur evde. Bende onların yiyişmelerini izleyeyim. Çok ekşınlı." dedi ve yüzüme kapattı. Kaç kere dedim ex yen- BİR DAKİKAAAAA!!!!!! Yan locadakiler Cenk ve Mira mı ?? Vee yiyişiyorlar ha ?? Nerelere gidemm beeğğn!! Bir zamanlarrrr halımm vahtımmm yerindeydiiiiiii. O halımdaaan- Ne diyorum lan ben ?? Bekleyin beni ben size yiyişmenin kralını gösterecem. Yedim ulan siziiii !!!

***

BİPPP BİPPP BİPPP

Yaa çıka çıka bu külüstür çıktı önüme bee. Hay benim şansıma!!

Arabanın camını açıp kafamı dışarı çıkartıp bağırdım. "Hadisene bee!! Kaplumbağa mısın kardeşim sen. Bir jaguarla kapışamazsın. Hadi çık git kendi kapının önünde sür arabanı. HADİİİİĞĞ !!" diye anırdım fakat arabada bir değişiklik yoktu. Aynı hızla yola devam. Lan yiyecek kızı, yetişemiycem. Açaydım kollarımı beni ye diyeydim. Of off!!

Çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Bunu diyen adamın anlından öpüyor kıçını pışpışlıyorum. Çok doğru demişin bee hacı helal. Evet sonunda yanımda ki araba külüstürü solladı bende diğer şerite geçip son gaz bara doğru gidiyorum. Gidiyorummmmm.. Gittim. Yani varmış bulunmaktayım. Allah'ım ne olur geç kalmış olmayayım. Saat 21.30 olmuş lan. Ya şuan birbirlerinin kollarına ahtapot gibi dolanıp birbirlerine şarap içiriyor ve şarabın dudaklarına bulaşan kısımlarını yalıyorlarsa. Ya da daha beteri Mira, Cenk'e kucak dansı yapıyorsa. Tövbe yarabbi tövbe tövbe.

KOŞ CEYHUN KOŞ. BELKİDE YAPMAMIŞLARDIR. AMA YAPMAK ÜZERELERDİR. GİT ÇABUK. YETİİİİİİİŞ AYIRRR ONLARIIII!!

İç sesime uyup barın kapısına doğru koştum. Tam içeri girecekken önüme kas çocuk çıktı. Niye mi kas çocuk diyorum, kastan başka birşeyi yok zaten. Başımla selam vermem yetti. Hemen çekilip geçmem için izin verdi. Bende hızla içeriye girdim. Her ne kadar o şerefsizin oğlu olsamda soyadı işe yarıyordu.

Dar koridorda hızla ilerleyerek içeriye girdim. Yüksek sesli bir müzik çalıyordu. Dans eden, yiyişen ve sapıtan ınsanları aşıp Ege'yi bulabildim. Yanında bir kız vardı ve elindeki kadehi yudumluyordu. Beni farkettiğinde 32 diş birden sırıttı. Kızı bırakıp yanıma geldi. Kulağıma yaklaşıp sesini yükselterek konuştu.

"Geleceğini biliyordum dostum. Bak seninkiler orada." diyerek yan locayı gösterdi. Bakışlarımı o tarafa çevirdiğimde Mira'yı, Cenk'in kucağına oturmuş ve kafasını onun göğsüne gömmüş bir şekilde buldum. Bedenimde ki tüm kan yavaş yavaş çekiliyordu adeta. Kıskançlık ruhumu istila etmişti. Benim kadınım başka adamın kolları arasındaydı.

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now