Son Özel Bölüm; Seni Seviyorum ❤

42.4K 1.7K 347
                                    

Son özel bölüm ile karşınızdayım. Artık manyak sevgilime veda edin. Manyak abime merhaba deyin adadsfs manyak abimi yazdım ama tanıtımını. Hatta yayımladımda. Linkini birazdan bölüm olarak paylaşıp atacağım. Bu arada multimedya Yağmur bebek. (çok dadluuu) Neyse bölüme geçelim.

Bölüm ithafı; @akcicekbeyza ve @bayan-usengec

İYİ OKUMALAR

-

-CEYHUN'UN AĞZINDAN-

"Babaaaaaaaa.. Baaaaa-baaaaaa.. BABAAAAAAAA.. BAAAAA-BAAAAAA.. BABAAAAAAAAĞĞ!!" kulağımı s*ktin bee Yağız!

"Hııııı ?" gibi bir ses çıkartarak bir gözümü açtım.

"Baba benim tisim deldi." oğlumun çevirmeni olarak bu görevi üstleniyorum. Çişi gelmiş arkadaşlar.

"Ya annene desene oğlum!" diye bağırdım. Bir pazarım var zaten uykum içine edecek illa. Gitsin anasına desin. Te Allahım yaa!

"Annem uyyo ten dötür." Bak hele bak bak bak! Anası uyuyormuş ben götürecekmişim. Ulan ben halay çekiyorum demi !! Lan asıl uyuyan benim. Burada hayvan gibi horluyorum ama küçük beyin anası uyuyor babası halay başı. Sabırrr!

"Bırak lan donuna kalkmayacam !!" sonuçta anası uyuyormuş görmez işte, işe yavrum işe!

"Olmas anne kısay. Sonya üsülüy. O saman bende ağlayım." Ne dedi lan bu ? Olmaz anam kızar sonra üzülür bende ağlarım dedi galiba. Ağağağağağ! Bu ne biçim konuşma tarzı bee! Allahım bu çocukta ki anne sevgisinden istiyorum. Ulan ben sana naptım da beni sevmedin nankör pislik!

"Tamam lan tamam." deyip iki gözümü birden açıp oflayarak ayağı kalktım. Paşayı kucaklayıp odamızda ki banyoya soktum. Ulan çocuk 3 yaşına bastı ama çişini ben yaptırıyorum. Of Offfff! Neymiş dışarı sıçratıyormuş, lambayı açmak için boyu yetişmiyormuş. Sabır Allahım sabır!

Klozetin kapağını açıp Yağız'ın eşofmanını ve süpermenli boxerını indirdim. Çocuk bana çekti tabi araya kaçmasın diye bu yaşta boxer giyiyor. Birde süpermen falan babası gibi uçacak vuhuuuuu.

"Hadi lan işesene." dedim onu iyice bacaklarından klozete dayayarak. Yaşına görede büyük şeyi var yani. Bu konuda da babasına çekti kerata. Ee anasına çekecek hali yokya. Neyse..

"Kattı baba." kaçtı mı ? KAÇTI MIIĞ ? KAÇTII ? KAÇTI HAA ? ULAAAAAAAN!!!

"Çabuk işe lan bak keserim o çükü ikinci kez sünnet olursun!! İşe lan hadisene!!" Banane işeyecek Allah Allah! Tatlı uykumun içine etti o kadar, işeyecek ulan!!

"Ketme baba ühühühü!" lan bu çocuk niye ağladı ki şimdi ? Kesmeyecektim ki. Doğru Kıvanç abi kesecek diye az mı yusuf yusuf oldum lan. Ne dedin sen Ceyhun! Dilini eşek arıları soksun bee!

"Yok yok paşa şaka yaptım ben sana tamam kaçtıysa kaçtı sonra yaparsın çişini. Hadi gel yatağımıza gidelim." deyip boxerını ve eşofmanını çektim. Banyonun kapısını açıp yatağa doğru koştu. Ortamıza geçip anasına sarıldı. Ben eşek başıyım zaten. Hayır kıskanmadım!

Yatağa girip onlara götümü döndüm. Tam tekrar tatlı uykuma dönecektim ki..

"Baba timdi dertekten deldi." AĞAĞAĞAĞAĞ! Allah'ım ne günah işledim ben yaa!

***

"Aşkım kahvaltı hazıııırr." karımın güzelim sesi ile uyanmak kadar güzel birşey yok bu hayatta. Sabahın köründe üzerime atlayan küçük canavardan bin kat daha iyi olduğu kesin.

"Aşkım hadi ama kalk." inadına kalkmıyordum. Öpücüğümü almadan asla kalkmam vallahi. Biranda yanağımda hissettiğim.baskı ile dudaklarım yukarı doğru kıvrıldı. Sonra burnumda ve dudaklarımda hissettim dudaklarını. Aniden onu belinden kavrayıp yatağa yatırdım ve üzerine çıktım.

Manyak SevgilimOn viuen les histories. Descobreix ara