38. Bölüm; Lanet Olası Hormonlar

37K 1.4K 238
                                    

Bu bölüm hayatımda kısa süredir var olan ve kalbimin tahtını ele geçiren iki kişiye ithaf ediyorum.

@EDIMLS (Mor Kalbim)

@BayanCatlak_ (Kırmızı Kalbim)

Sizi çok seviyoree

Multimedyada Nur'umun.. Aşkımınnnnnn yaptığı tanıtım videosu var

Resimdekide Ceyhun'un çekimde giyindiği kıyafetler. (Yazmaya üşendiğim gerçeği)

Hah birde neredeyse 200.000 okuyucu olmuşuz oğlum yerim lan siziiiğğ

Not: İthaf isteyen çok kişi var. Hepinize bölüm bölüm ithaf edeceğim. Sakin olun yani :D

İYİ OKUMALAR..

-

"Mira B mi H mi ?" diye sordum. Aklımda ki kargaşadan kurtulmam için ufak bir yardım istiyordum sadece. Anlayacağınız 'B' derse Bedüğün yolundan, 'H' derse Hayriye sultanın yolundan gidecektim.

"Konumuzla ne alakası var Ceyhun ?" dedi. Evet onun için konumuzla alakası yoktu ama benim için fazlasıyla vardı.

"Yaa seç hadi birini." dediğimde biraz düşündükten sonra mırıldandı.

"B." anaaaam. Valla babaanne kusura bakma Bedüğün yolundan gidiyorum. "Ee 'B' dedimde şimdi ne olacak ?" diye sordu Mira. Yüzümü ifadesiz tutmaya çalıştım. Aslında fazlasıyla heyecanlıydım.

"Hiçbirşey." diye mırıldandım ve kucağımda oturan bedene baktım. Üzerinde sadece iç çamaşırlarıyla karşımda dikiliyordu ve tam orama baskı uyguluyordu. Bir erkek içgüdülerine sahipsen, asla böyle birşey karşısında öylece duramazsın. Lanet olası hormonlar.

"Peki." dedi Mira. Artık bende daha fazla dayanamıyordum. Sakin olmalıydım. Yani heran besmele çekip kurbanlık kuzuya dalar gibi dalabilirdim Mira'ya. Yavaş yavaş dudaklarına doğru yaklaştım. O öylece gözlerini yummuş duruyordu. Dudaklarımı dudaklarına bastırmadan önce mırıldandım.

"Seni öpeceğim Mira." sıcak dudaklarını dudaklarımla buluşturduğumda vücudumda anlam veremediğim bir his dolanmaya başladı. Dudaklarımız hareketlenirken birbirine uyum sağlıyorlardı. Elleri saçlarımda ki yerini bulduğunda, boğazımdan bir inilti koptu. Belini kavrayıp onu vücuduma iyice sabitledim. Biranda o minik elleri tişörtümün içine girdi ve birden saniyeler önce üzerimde olan tişört yerle buluştu. Mira ellerini karın kaslarımda gezdirirken bende alt dudağını emmekle meşguldüm.

Öpüşmemiz gittikçe daha çok ateşleniyordu. Artık daha fazla dayanabileceğimi hiç sanmıyordum. Ellerimi çıplak sırtında gezdirdim ve yavaş yavaş yukarılara çıkarak sütyeninin kopçasını buldum. Birden Mira dudaklarımı öpmeyi kesti. Neden olduğunu anlayamamıştım. Daha fazla dayanamayarak sütyeninin kopçasını açtım ve çıkartıp yere attım. Küçük göğüslere sahipti. Onu baştan aşağı süzdüm şuan altında birtek kilotu vardı. Yüzüne baktığımda neredeyse domatese dönmüştü.

"Benden utanma Mira." diye mırıldandığımda başını öne eğdi ve evet dermişcesine başını ileri geri salladı. Önüne gelen saçlarını tutup geriye doğru attım ve boynunu açık bırakıp yavaş yavaş öpmeye başladım. Ellerim kalçalarındaydı ve boynunu öpmekle meşguldüm. Onun elleri ise belime dolanmıştı. Boynundan başlayarak öpücüklerimi yavaş yavaş aşağıya indirdim. Tam köprücük kemiğini öperken göğsümde bir ıslaklık hissettim. Yoksa ağlıyor muydu ?

Aniden başımı kaldırıp ona doğru baktım başını göğsüme gömmüştü. Çenesinin altından tutup yüzüme bakmasını sağladım. Evet ağlamıştı. "Mira neden ağladın bebeğim ?" diye sorduğumda sadece sustu. "Tamam daha dokunmuyorum sana." dedim. Elleri ile gözyaşlarını sildi ve konuştu.

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now