Özel Bölüm 1: Kadınım.

43.3K 1.4K 268
                                    

Selaam tatlımlar :D Beni özlediniz mi ? :D Evet ilk özel bölümümle karşınızdayım. Bence çok eğlenceli bir bölüm oldu :D Okuduktan sonra yorumlarınızı bekleyeceğim. Bu arada neredeyse 450.000 olmuşuz. Ben sizi yerim :D

Belirtmek istediğim birşey var. Hikâye kapağı gerçekten muhteşem olmuş. Bayıldım. Kapağı yapan arkadaşım @MissBollywood 'a teşekkürlerimi iletiyorum. Eline, emeğine sağlık canım :)

Birde okumanız için bir hikâye önerim var. "AYDENİZ DÖNGÜSÜ" Yazarıda bu muhteşem kapağı yapan MissBollywood. Mutlaka okumalısınız. Okumazsanız ağzınıza kürekle vururum :D Zaten 8 part o yüzden okuyun :D

Multimedyada Mira'nın gelinliği, Ceyhun'un damatlığı, Mira'nın saçı ve Ceyhun ve Mira var ajdjffj mutlaka bakın :D

Hadi bölüme geçelim biz :D Gayet uzun bir bölüm oldu. Umarım beğenirsiniz. İYİ OKUMALAR :)

-

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

4 AY SONRA

"Ezgi kov onu çabukkkkkkkk! Sakın gelmesin buraya! CEYHUN DEFOOL!" bağırmam karşısında Lara resmen yerinden zıplamıştı. Ee ama ne yapayım düğünden önce, damadın gelini görmesi uğursuzluk getirirmiş.

"Kızım bir kere göreyim seni yaa çok merak ettim." dedi kapının arkasından. Valla bende onu çok merak etmiştim şu an. Ayyy o damatlığın içinde ne kadarda yakışıklı olmuştur benim sevgilim.

"Ceyhun uğursuzluk getirtme başımıza defol." dedim merakımı siktir ederek.

"Off tamam bee! Senin şu bahtıl ınançların yok mu öldürecek beni." cevap verme gereği bile duymadan aynada kendime bakmaya devam ettim.

Yaklaşık beş dakika sonra tekrar kapı tıklatıldı. Off Ceyhun yeter ama yaa.

"Kızlar benim ben, Fatoş." Ezgi kalkıp kilitli olan kapıyı açtı. Fatoş hanım makyözdü. Hatta Ezgi'nin mezuniyetinde ki makyajını yapan kadındı. İşinin ehli olduğu için Gizem abla makyajımı yapması için onu çağırdı.

"Merhaba gelin hanım makyajınıza biran önce başlayalım çünkü nikaha yarım saat kalmış." yarım saat lafını duyunca kalbim hızlanmaya başlamıştı. Başımı hızla aşağı yukarı salladım. Yanıma gelip çantasını masanın üzerine koyup içinden gerekli malzemeleri çıkarttı ve işine koyuldu.

***

"Hadi biz aşağı iniyoruz Mira. Abim şimdi içeri girecek. Çağırıldığınız zaman aşağı inersiniz. Neyse ben kaçtım." diyerek Ezgi'de Lara'ların arkasından gitti. Off bana iyice heyecan basmıştı yaa.

Kapı hayvanca açıldığında hızla o tarafa doğru döndüm. Karşımda ağzı beş karış açık Ceyhun ile karşılaşmam bir oldu. Giyindiği damatlık üzerine tam oturmuştu ve ciddi anlamda çok seksi gözüküyordu. Yalnız bu dondu kaldı böyle.

"Ceyhun!" seslenmem karşısında başını hızla iki yana sallayıp kendini tokatladı. Şu an tek kelime ile kafayı yemiş gibi gözüküyordu. Yanına doğru gidip avuçlarımı yanaklarına bastırdım. "İyi misin birtanem ?" kolları belimi sararken anlını anlıma dayadı.

"İyiyim hayatım. Sadece şu an rüyada mıyım diye şey ettim. Yani şey, çok güzelsin." dayanamayıp hafifçe dudağımı dudağına bastırdım.

"Herşey fazlasıyla gerçek sevgilim. Ayrıca sende gerçekten çok feci birşey olmuşsun yaa." deyip alt dudağımı ısırdım. Yüzünde piç bir sırıtma oluştu.

"Geceyi iple çekiyorum valla." ellerim yanaklarında olduğu için direk yanağına bir tane geçirdim.

"Terbiyesizlik yapma Ceyhun. Ayrıca bu gece birşey olmayabilir yani fazla umutlanma." gözlerini son raddesine kadar açarken bir anda gurledi.

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now