20. Bölüm; Tam bir rezillik..

47K 1.6K 51
                                    

-CENK'İN AĞZINDAN-

O.. Sevdiğim kadın! Şu anda karşımda kalbinde taşıdığı adam ile öpüşüyor! O şu anda çok mutlu!! Ben ise gururumu bir kenara atıp ağlıyorum!! Allah kahretsin!! Hayatımda herkesi kaybettim ve şimdi bir kişiyi daha kaybediyorum!! Artık mutlu olamam ben!! Artık yaşamamalıyım bence!! Niye sıkmadın kafama Ceyhun!! Bir anlık ölümü tatıp kurtulacaktım.. Ama şimdi bu manzarayı görmek binlerce kez öldürüyor beni!!

Yavaşça okul bahçesinden ayrıldım.. Yoksa Ceyhun'u öldürebilirim!!

-CEYHUN'UN AĞZINDAN-

Lan Ege, kedi olalı bir fare tuttun! Onun fikri sayesinde bu romantik planı yaptık.. Şahsen gayet romantikti.. Hatta öpüşme bile olduğu için MÜTHİŞTİ! Doğruyu söylemek gerekirse öpüşme olmasaydı planı bu kadar övmezdim..

Mira; "Ceyhun hadi herkes dağıldı.. Bizde gidelim aşkımmm!" dedi. Vaaaaoooov aşkım falan demek ki plan baya işe yaradı..

"Tamam birtanem gidelim.." dedim ve neredeyse buz tutmuş elerini avuçlarımın arasına aldım. Arabaya doğru ilerledik..

Eve vardığımızda hiç ses seda yoktu. Yani ev boştu.. Ahhh şu düşüncelerimi beynimden defetmeliyim! Ama öpüşme şeysi olabilir.. Yaşasın!! Ahh Mira ahh.. O dudakların bile beni sana çekerken, artık seviş.. Tamam sustum!

"Heyy nerelere daldın sen öyle.. Ağaç oldum burada.. Ha eğer istersen kökte salabilirim!" Mira'nın sesiyle hâlâ kapının önünde olduğumuzu farkettim.

"Şeyy aşkım.. Ben birşey yüzünden şey ettim.. Yani ben kimse varmı diye bakarken şey ettim.. Yani şey ettim derken.." birşey dememe izin vermeden eliyle ağzımı kapadı.. Lan insan dudakları ile kapatır.. Bide erkeklere romantizmden anlamaz diyorlar!

"Yeter anladım.. Başımı şişirdin!" dedi ve elini çekti.. O sırada yukarıdan kahkaha sesi geldi.. Ama bu erkek sesiydi!!

"Ne oluyor lann!!" diye bağırdım.. Miranın kolumdan tutmasına rağmen yukarı koştum.. Oda peşimden geliyordu. Yukarı kata bir hışımla çıktığımda direk Ezgi'nin odasına girdim -Ne girmesi daldım- karşımdaki manzara ile şok olmakla rahatlama arasında kaldım..

"Çağlar!!! Ne işin var senin burada? Herşeyden önemlisi biraz önce kolunun kardeşimin omuzunda ne işi vardı? Hem napıyonuz lan siz burada?!" dedim. Ezgi hemen araya girdi..

"A-abi Çağlar Mira'yı ziyarete gelmiş.. -kekeledi kesin bunlar bir halt ettiler!- Bende onlar abimle dün geceden beri yok deyince oda gidecekti.. Bende ayıp olmasın diye içeri davet ettim.. Sonra canımız sıkıldı film izleyelim dedik.. Yani yanlış anlama biz birşey yapma.." sözünü tamamlamasına izin vermedim.

"Yeter lan yeter amma gevezesin sen hiçte bana çekmemişsin bee!" dedim. Hemen Mira araya girdi..

"Tabi yaa tabi!" dedi. Ona öldürücü bakışlar atarken -o zaman çok seksi oluyormuşum Ege demişti- sevimli bir şekilde gülümsedi.. Ahh bu kız yokmu! Hemen yumuşadım ve geri döndüm..

"Korku filmi izlemiyordunuz demi lan!" dedim.

Ezgi; "Yok abi komedi izliyoruz!" dedi. Çağlar ise eli ile projeksiyonu gösterdi. Hemen o tarafa döndüm.. Oha lan recep abi.. Helâl len Çağlar sevdim bu çocuğu.. Valla ben olsam korku filmi açardım.. Helede o kişi Ezgiyse.. Malûm korkunca üstüne atlar. Yetmezmiş gibi yapışıp kalır..

"İyi iyi.. Hadi açın sesini bizde izleyelim.." dedim.. Mira şaşkın şaşkın suratıma bakarken sevimli bir şekilde gülümsedim.

"Aşkım bu adam benim idolüm yaa! Ben bu adama hastayım hele o gülüşü varya süper.. Böhöhöhöhöhö" dedim. Herkes kahkaha atarken Mira'nın kolundan tutup Çağları iterek Ezgi ve Mira'nın ortasına oturdum. Sonra Çağlar Mira'nın yanına geçti.. Ne oluyoz lan!!

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now