AÇIKLAMA

26.5K 1K 73
                                    

31. Bölümde anlaşılmayan çok şey olmuş. Dur ben bir açıklama yapam :)

Bakın şimdi bu 5 yıl sonra dedikya aradan 5 yıl geçmiş tamam mı Cenk Mira ile kıyafet falan seçiyor. Işte sonra bunlar sarılıyorlar. Mira 8 Ay öncesini hatırlıyor. Yani şuradan şunu çıkartalım. Bunlar Ceyhun'la 4 yıl çıkmışlar falan sonra ışte Ceyhun bunu aldattı hop azra hamile kaldı derken Mira bunu mezuniyet partisinde öğrendi. Asıl olay oradan sonrası zaten. Şimdi bu 5 yılın dört yılı bunlar çıkarken geçti zaten ;) Bunlar üniversitesi birinci sınıftı ee mal değilseniz mezun olmaları için 4 yıl geçmiş olduğunu anlarsınız assdsfgd :D ışte mezuniyet partisinde Azrayla Ceyhun'un yediği boklari öğrendiği için Cenk'le almanya'ya gitti. Işte son bir yıldırda almanya'dalar. Hatta bölümün başında Ezgi'nın kep törenine gitmek için elbise seçiyorlardı. Ezgi'de Mira'dan bir yaş küçükya ışte 1 yıldır Mira Almanyada diye Ezgi'nin kepi töreni için Türkiye'ye geri dönecek. Neyse ışte ciktiklari dönem 4 yıl + ayrıldıkları dönem (Almanya'da olduğu dönem) 1 yıl = etti sana toplam 5 yıl :D

Şimdi bu yıl konusu umarım anlaşılmıştır. Neyse gelelim Cenk konusuna..

Şimdi bizim bu kötü çocuk Cenk Mira'ya aşıktıya artık sevmiyor. Geçen bölümlerde Kıvanç'ın boynuna atlayan alman kızı vardı hani adı Lara'ydı. Hah ışte o Cenk'i görünce Kıvanç'ı bırakıp 'ben bu çocuğu kendime aşık ederim' dediya. Işte bu 5 yılda aşık etmeyi başarmış. Hatta Cenk sırf o yüzden Almanya'ya kızın yanına gitti. Çünkü Lara annesinin yanına geri Almanyaya döndü diye Cenk'te Lara için Mira'yla Almanya'ya gitti. Cenk'in Mira'yıda yanında götürme sebebi sadece yardım amaçlı. Yani Mira'yı değil Lara'yı seviyor. Mira'ya iyilik yaptı varsayın. Ceyhun'dan kurtardı. Neyse ışte bu Mira ile birbirlerine bebeğim, canım demeleri muck muck opmeleri çok hemde çoook yakın arkadaş olmalarından. Sonuçta 8 ay aynı evde kaldılar ve gerçek birer dost oldular.

Gelelim Ceyhun'aaa..

Mira'dan vazgeçmedi. Git demesinin sebebi Mira'nın ona guvenmemesi. Yani o asla Mira'yı unutamaz. Azra ile birlikte olduğu ve Azra'dan bir çocuğu olduğu ortaya sürülüyor fakat kesin birşey değil. Yani suçsuzda olabilir.

Hah bu arada bi okuyucum, ceyhun mira'yı sonsuza kadar kaybetti dedim diye aklı karışmış. Bebeğim bak şimdi eğer Ceyhun suçluysa sonsuza kadar kaybetti fakat suçsuzsa barışırlar ;)

Umarım aklınızda soru işareti kalmamıştır kalmışsada yorum atın cevap veririm ;)

Bir sonra ki bölümde görüşmek üzere :) :)

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now