42. Bölüm; FİNAL

40.4K 1.5K 228
                                    

BÖLÜMÜN BAŞLIĞINI GÖRÜP ŞOK GEÇİRENLER. GEÇİRMEYE DEVAM EDİN ÇÜNKÜ SÜRPRİZ FİNAL YAPTIM. CIK CIK CIK KÜFÜR YOK AHDJJ EVET BURADAN ZEHRA SÜRPRİZİM BUYDU BÖHÖHÖHÖHÖHÖ NASILDA GÖT OLDUN İCABAA AHSSJ BAKIN FİNAL DİYE AFEDERSİNİZ GÖTÜM ÇIKTI YAZANA KADAR ÇOK UZUN OLDU YAA. NEYSE İTHAFLARA GELELİM.

@vini1numara (yeni aşkitoşkotellapişkom ahsjjs)

@selam2002

@Maydonur

@eqimsuquyim

@ZMHsniyeMalik

EVET BUNLAR SON İTHAFLARIM AHA AĞLIYCAM FALAN AHSJSJDJ MULTİMEDYA CEYMİR YANİ BİZİM MALLAR AHSJSJDJ MULTİMEDYA'YA ŞARKI KOYAMIYORUM HATA VERİYOR. AMA SİZ BÖLÜMÜ YAŞAR & YILDIZ USMANOVA - SENİ SEVERDİM İLE OKUYUN TAMAM MI ? AFERİN YAVRUM AJSJJS NEYSE SUSUYORUM BEN İYİ OKUMALAR.

-

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

1 HAFTA SONRA

"Yurt dışından dizi teklifi aldım Mira. Burada kalmam için hiçbir sebep yok. Herkes kendi halinde ve çok mutlu. Bir tek sen.. Sen ne dersen onu yapacağım.. Gideyim mi kalayım mı ?" beynimde defalarca sayıklanan kelimeler kalbimi bir bıçak gibi kesiyordu. Sabahtan beri bu cümleyi unutamıyordum. İçim adeta parçalanıyordu. Herşey çok güzeldi, son bir haftada yavaş yavaş eskisi gibi olmaya başlamıştık. Nereden çıktı ki bu teklif.

Peki ya ben ona ne demiştim. Sadece bir kelime "Git.".. O an gözlerinde gördüğüm acı ve hayal kırıklığını tarif edemem. Ya ne deseydim ha ? Kal mı ? Hangi kadın sevdiği adamın hayatına mani olabilecek kadar bencil ki ? Ben değilim. Sanırım bu yüzden kaybettim.

Yanaklarımdan süzülen yaşlar ile birlikte elimde bana sırıtmakta olan Ceyhun'un resmini buruşturup attım. O yoksa resmide yoktu, kokusu yoktu, sesi yoktu, ben yoktum. Hiç birşey yoktu. Herşey yok olmuştu. Herşey kocaman bir boşluktu. Bir gidiş ancak bu kadar yıkım yaşatabilirdi.

Şuan acımı unutabilmek için birisiyle konuşmam lazımdı. Ahh Zehra..

-ZEHRA'NIN AĞZINDAN-

Saçlarımın arasında gezinen elleri uykumu getiriyordu. Başımı dizine daha fazla gömdüm. Elleri saçlarımı bırakıp yanaklarımı okşamaya başladı ve bende huylanmaya başlamıştım.

"Ege gıdıklanıyorum ama ben." küçük bir kahkaha patlattı ve biranda beni belimden yakalayıp doğrulttu. Ama iyiydim ben öyle yaa.

"Hadi biraz eğlenelim." sırtım koltukla buluşunca Ege'nin de parmakları karnımda gezinmeye başladı.

"Ahahahaha Ege ahahahaha yapma ahahahaha öldürürüm seni ahahahaha yaa aşkım lü-lütfen ahahahaha ba-bayılcam şimdi ahahahaha." kahkaha atmaktan çenem ağrımıştı ama pislik gıdıklamayı bırakmıyordu.

"Hadi beni ikna et bırakayım." Allah'ım parmakları dahada hızlanmıştı. Öleceğim ben şimdi.

"Ahahahaha tamam ahahahaha seni ahahahaha seviyorum a-aşkım ahahahaha bı-bırak bak ahahahaha öpcem seni ahahahaha hemde ateşli o-olanından ahahahaha." nihayet parmakları bedenimi rahat bıraktığında kendimi koltuğa bırakıp derin nefesler aldım. Ayy ölüyordum yaa!

Biraz daha soluklandıktan sonra üzerimde bir ağırlık hissettim. Ege resmen üzerime çıkmıştı. Yüzünde ki piç sırıtışı ile dudaklarını dudaklarıma yaklaştırdı.

"Heyy ne yapıyorsun Ege ?" sorum karşısında dudaklarını büzdü.

"Hani benim ateşli öpücüğüm." ayy ama ben o dudakları yerim yaa. Dayanamayıp dudaklarımı dudaklarına bastırdım. Tam geri çekilecekken boynumu kavrayıp buna engel oldu ve alt dudağımı dudakları arasına alıp emdi. Bende üst dudağına aynı işlemi yapıyordum. Ah sanırım ateşli olmaya başlıyordu. Bir anda geri çekilip yüzüme baktı.

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now