13. Bölüm; Morluk..

47.5K 2.2K 158
                                    

-MİRA'NIN AĞZINDAN-

Çok ama çok korkuyordum. Heryer çok karanlıktı. Hiçbirşey gözükmüyordu. Ama Ceyhun bunu bana yapmazdı. Bu Ceyhun değildi. Peki ya kimdi ?

"Neler oluyor.. Kimsin sen? Ne yapmaya çalışıyorsun." Bir anda nefesini boynumda hissettim. Ürpemiştim. Birden çakmak sesi duydum. Çakmağın ateşini görebiliyordum sadece.. Çakmakla elindeki mumu yaktı ve yüzüne doğru yaklaştırdı. Yüzüne vuran ışık sayesinde onu tanıyabildim. Allah kahretsin! Bu kişi Ceyhun değil Cenk'ti tüm vücudumun titrediğini hissettim. Dahada korkuyordum. Bana burada ne yapacaktı. Gerçekten hiçbir şey düşünemeyecek derece korkuyordum. Beynim korkudan durmuştu sanki burada bu karanlıkta bana birşey yapsa kimsenin haberi olmazdı. Lütfen Allah'ım kurtar beni..

-CENK'IN AĞZINDAN-

Mira'dan gerçekten hoşlanıyorum.. Onu barda gördüğüm ilk saniyeden beri ilgimi çekmişti. Daha adını bile bilmezken etkilenmiştim ondan.. Oradaki garsonlara ismini sorup öğrendim. Hergün o bara gidip gizlice onu gözetliyordum. Güler yüzlü ve bir o kadarda mutsuz bir kızdı. Ogün ona sözleri ile taciz eden adamdan kurtarmıştım. Sadece Mira'yı kurtarmakla yetinmedim. Dışarıda adamı dayak manyağına çevirdim.. Sonradan barda çalışmadığını öğrendim. Adamlarıma araştırma yaptırdım. Sonradan hayatım boyunca en çok nefret ettiğim kişinin yanında kaldığını öğrendim. Ceyhun bu seferde hoşlandığım kadını benden çalıyordu...

Ceyhun'a çok eziyetler etmiştim. Lise son sınıftaydım. O zamanlar yeni annemi kaybetmiştim. Bu yüzden insanların canını yakmaktan zevk alıyordum. İyice psikopat olmuştum. Derslerde iyiydim. Çünkü annemin benden isteği okumamdı. Onun için okuyacaktım. Lise'nin sonlarına doğru babam iflas etti. Bende devlet okulunda okudum. Annem için.. Sonradan öğrendim. Babamın iflasına Ceyhun'un babası sebep olmuş. Biz iflas edince onlar paraya para dememişler. Okul dahi açmışlar.. Babam daha çok para kaybedince kafasına sıkıp intihar etti. Ogün dedim ki Ceyhun'un canını aynı benim gibi yakacağım.. Onun için babasının okuluna gittim. Sonuçta burada okuyacaktı. Bir sene yalnız başıma o okula gittim ve şimdi beklediğim an geldi!!

Dün Mira bana karşı çıkmıştı. Benim olduğunu inkar etmişti. Dün Ceyhun onu benim ellerimden alıp bu depo'ya getirmişti. Onları takip edip konuşmalarını dinlemiştim. Resmen birbirlerine aşıklardı. Ne olursa olsun benim olanı helede o piçe kaptırmazdım. Bugün Mira'ya benim olduğunu ispatlayacaktım. Hemde o piç kapıları tekmelerken!! Birden ona yavaş yavaş yürüdüm. Oda geri geri gidiyordu. Biraz daha öyle gidince sırtını duvara vurdu. Onu duvarla kendi arama aldım. Kalbi çok hızlı atıyordu. Belli ki korkuyordu hemde çok!

Aniden kapı kolundan gelen sesle içimden zafer çığlıkları attım. Işte şimdi oyun başlasın.

"Allahın belası aç şu kapıyı!!" diye bağırıyordu. Kocaman bir kahkaha attım. Bu seferde "Ona dokunursan öldürürüm seni!!" diyordu. Dahada tahrik oluyordum sözlerinden. Daha büyük bir kahkaha atıp Mira'yı kendime doğru çektim. Ceyhun'un duyabileceği bir tonda konuştum.

"Şimdi herşeyinle benim olacaksın. İstesende istemesende!" dediğimde Ceyhun çığlık ata ata kapıya tekmelerini savurup duruyordu.

"AÇ KAPIYI PİÇ KURUSU!! ONA DOKUNURSAN HAYATINI s******!!!!! (anladınız siz :D) AAAHHH AYAĞIM!!!!" dedi. Aptal ayağını acıtmıştı. Onun o sözlerinın inadına birden burnumu Mira'nın boynuna geçirdim. Kokusunu içime çekiyordum. Bende uyuşturucu etkisi yapıyordu.

"Bırak beni ne olur!" diye bağırıyordu. Birden boynunu emmeye başladım.

"YAPMA!!! Dokunma bana hayvan herif BIRAK BENİ!!!!!" Diye bağırmaya başladı. Onda her baktığında beni hatırlayacağı bir iz bırakmak istedim. Emdiğim boynunu ısırdım. Orada bir morluk oluştuğuna eminim.. Artık bedenin bile benim olduğunu simgeliyor.. ARTIK BENİMSİN MİRA BENİMSİN!!

Manyak SevgilimWhere stories live. Discover now