H2

7.2K 163 25
                                    

Ik lig in bed en ik schrik me kapot door een hele luide piep. Ik zit meteen rechtop en dan hoor ik de piep steeds vaker. Piep piep piep.

Ik kijk rechts van me en sla op mijn wekker.

'Kut ding. Ik schrok me dood door je.'

Ik wrijf in mijn ogen en sta op. Ik loop naar mijn kast en pak een simpel T-shirt en een lange zwarte broek. Dan pak ik nog wat standaard dingen en kleed ik me aan. Ook maak ik de wonden van gisteren grondig schoon.

Ik pak mijn tas en ga naar beneden. Mijn moeder is er nog niet en ik ga maar beginnen omdat het al 7:50 is. Ik loop naar de keuken en maak mijn ontbijt en lunch. Dan pak ik mijn jas en sleutels want ik zie dat het al 8:15 is. Ik loop naar de garage en pak mijn fiets. Snel vertrek ik naar school.

-op school-

Ik zet mijn fiets neer op een andere plek dan gisteren, anders ben ik hem weer kwijt of vind ik hem kapot terug. Ik zie Dylan binnen zitten aan zijn vaste tafel maar ik weet beter. Ik loop naar het raam van de conciërges en klop aan. Als een van de conciërges kijkt zwaai ik even snel. Ze weten dat ik in elkaar geslagen word en dat ik dus liever niet langs de tafel van Dylan wil.

'Hallo Sterre. Ik wachtte al op je. Ik had Dylan al binnen zien komen.'

'Ook u hallo meneer. En bedankt.'

'Kom dan maak ik snel de deur voor je open.'

Ik ben heel blij dat de conciërges me willen helpen door de nooduitgang open te doen voor me. Mijn kluisje zit namelijk tussen de tafel van Dylan en de nooduitgang. Gelukkig maar, anders moest ik Dylan nog vaker zien.
We lopen naar de nooduitgang en ik loop snel naar binnen. Ik zie wel hoe deze dag verloopt. Hopelijk goed!

-na school, thuis-

Ik loop naar binnen en dat zonder schade van Dylan. Ik ben na de laatste les direct naar huis gegaan. Ik had mijn spullen al meegenomen naar de les. Ik had Dylan ook niet vaak gezien maar dat komt door de lessen. Ik heb er gelukkig niet veel met hem.

Ik kleed me vast om om naar de hockey te gaan, ik heb namelijk training op de dinsdag en donderdag en wedstrijden op de zaterdag. Voetbal woensdag en zaterdag wedstrijden. En turnen op maandag en soms op zondag wedstrijden. Kickboksen heb ik op de vrijdag en wedstrijden ook soms op vrijdag. Ik maak snel mijn huiswerk en als ik zie dat het tijd is ga ik snel naar het veld.

-na de training-

'Hoi mam.'

'Hoi. Hoe ging de training?'

'Goed maar wel een beetje zwaar. We moesten 3 halve rondjes inlopen en daarna nog een paar oefeningen die best snel gaan. Veel lopen dus.'

'Ooh dus een beetje als normaal.'

'Ja, eigenlijk wel.'

'Ga maar even douchen dan maak ik je eten klaar.'

'Oké, dankje mam.' Ik loop naar boven en pak mijn pyjama en nog even wat ondergoed. Dan loop ik door naar de badkamer en maak me klaar om te gaan douchen. Ik zet de douche vast aan en pak dan mijn telefoon voor wat muziek. Ik zet het nummer A Sky Full Of Stars op van Coldplay op. Als de douche op de goede temperatuur is stap ik eronder en zing een beetje tijdens het wassen van mijn haar en lichaam. Dan spoel ik alles goed uit en weg en doe ik de kraan uit. Ik knijp mijn haar uit en veeg nog een beetje water van mijn lichaam.

Ik stap onder de douche uit en ik kleed me aan. Snel loop ik naar beneden en begin aan mijn eten dat mijn moeder klaar had gezet.

Als ik klaar ben met eten komt mijn moeder de keuken in. Ze stelt me de normale vragen die elke moeder wel stelt over school en ook nog even over Dylan en of hij nog iets had gedaan. Ik beantwoord ze en drink nog even wat.

Ik zet alle spullen in de vaatwasser en loop dan langs de woonkamer. Ik wens iedereen een goede nacht en dan ga ik naar boven. Als ik boven ben doe ik de goede boeken in mijn tas en leg mijn kleding klaar en alle was dat vuil is breng ik naar de wasmachine. Dan loop ik naar de badkamer en kam ik mijn haar nog even snel door en dan doe ik er een schuine vlecht in. Ik poets mijn tanden en ga nog even snel naar de wc. Daarna loop ik naar mijn kamer en doe ik het raam en de deur dicht. Dan ga ik in bed liggen en denk ik nog even na over de 4 weken die nog moeten komen. Als ik mijn ogen sluit val ik al snel in slaap en droom dan over de nieuwe school.

Met de gedachte dat ik weer weg ga van weer een andere school val ik in slaap. Dromend over heel veel dingen.

StrongerWhere stories live. Discover now